ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neverovatno bezopasan servis, neprecizna (36 naspram samo 19 neiznudjenih gresaka) i iznenadjujuce pasivna igra... :confused: ... marej sa druge strane sasvim dobar (nije da je sta imao da izgubi protiv noleta).... i- cao zdravo...
dobro, uvek ostaje uteha da ima i gorih... :lol:

Poslednja izmena:
Marej dobar.. Marej maestralan,pre bih rekao. decko je vracao loptice u stilu Rafaela Nadala ili Andre Agasija. bez oscilacija,bez nervoze,siguran u sebe i u svoje udarce :ok:

sjajno.. ''kraljevi betona'' odose na sledeci turnir sa minusom bodova a sad je na Rafi samo da ostvari jednu pobedu i mirno ode na Olimpijadu jer u Sinsinatiju brani smesno drugo kolo

prvi put u zivotu se bavim ovim matematikama a razlog je veoma jednostavan.. Rodzer Federer vise ne zasluzuje da bude prvi reket sveta

Poslednja izmena:
победио га је одбраном :dash:
Ноле није мого да заврши поен, и форхенд очајан,
Мареј се сјајно креће :worth:

neverovatno bezopasan servis, neprecizna (36 naspram samo 19 neiznudjenih gresaka) i iznenadjujuce pasivna igra... :confused: ... marej sa druge strane sasvim dobar (nije da je sta imao da izgubi protiv noleta).... i- cao zdravo...
dobro, uvek ostaje uteha da ima i gorih... :lol:
:lol:

marej je lopte stvarno vracao duboko... ali ono sto ja mislim da je ubilo novaka (uz neverovatan broj neiznudjenih gresaka)- su marejevi riterni... ne da nije bilo servis vinera, nego nole nije dobijao ni prednost na svoje servise....
ali ima popravni vec od ponedeljka... ako nista, bice sveziji nego sto bi bio da je ovde dogurao dalje. (a i sinsinati jos nema u svojoj masters kolekciji...) :)

ритернирао је сјајно и надиграо га у дугим поенима :(
Ноле је био тром у пар наврата као да је заспао,
па они дроп-шотови :dash:
а ипак је имао шансе у 2. сету, за мало, , . али стегла му се рука ,то се видело :neutral:
мислим да има проблема због притска јер је велики фаворит :(
заслужена победа Мареја , мого би да стигне до финала ,,,,,,,,,,

Nole, steta sto nisi pobjedio da ti Rafa uzme mjeru u polufinalu ali ako cemo iskreno i nisi zasluzio!

Za Rafu mogu sam da kazem da je igrao odlicno, istina da je izgubio prvi set, ali ipak pobjeda je dosla i to veoma lako!

Posto nisam bas najbolje pratio ovaj turnir ko igra drugo polufinale?

Jedno su Nadal i Marej, a drugo ne znam!

Mislim da Simon s' nekim igra u drugom polufinalu, ali ne znam s' kim!

Pa jeste,i to veliki fan,ali ovo je toliko ocigledno da je to strasno! Sta reci...Ali OK,jedina uteha mi je da,kao sto i sam Federer kaze,sad pocinje 9 meseci brze podloge,i da ce se brzo vratiti tamo gde i pripada,na vrh ATP liste.

potpuno neverovatno.... podloge se menjaju a Rafa nastavlja da melje

nakon drugog seta sam ugasio TV i legao da spavam,potpuno ubedjen da ce i treci biti veoma lagan. jednostavno,koncentracija koju drzi ovaj covek ne moze biti uzdrmana a Gaske to ne moze da izdrzi ovako dugo.

bodovi odbranjeni a mozda je vreme da sa jedva napunjene 22. godine predje Pistol Pita po broju Masters titula

RAFA KRALJU :ok:

Poslednja izmena:
eво како је то Ноле радио прошле године :)

federer.vs.djokovic.montreal.2007.highlights.xvid.avi
@Giovanna
мислим да си тражила раније овај меч ал нисам сигуран, неко јесте, углавном ово ми је омиљени меч :D али на жалост торент фајл више није активан, а ово је клип који траје 10 минута (зазузима 100мб- ДВД квалитет снимка) и стали су сви важни и добри поени - одличан клип !
штета што није успео да се прослави и ове године :(
:bye:

--------------------------
Надал је невероватан стварно :eek:
човек освојио РОЛАН ГАРОС и ВИМБЛДОН и сад јуриша и на бетон док се oви зае6авају :rtfm:
трон не да се дрма него прелази у нове руке :neutral:

Лаки, Симон игра са Кифером

Poslednja izmena:
potpuno neverovatno.... podloge se menjaju a Rafa nastavlja da melje

nakon drugog seta sam ugasio TV i legao da spavam,potpuno ubedjen da ce i treci biti veoma lagan. jednostavno,koncentracija koju drzi ovaj covek ne moze biti uzdrmana a Gaske to ne moze da izdrzi ovako dugo.

bodovi odbranjeni a mozda je vreme da sa jedva napunjene 22. godine predje Pistol Pita po broju Masters titula

RAFA KRALJU :ok:

ja sam ga maloprije gledao u reprizi, pregledao mec na brzaka, i na kraju se radovao novoj Rafinoj pobjedi, ali mi je bilo mnogo lakse da ga gledam jer sam vec znao ko je pobjednik! ;)

Igrom prilika, ja sam dobrim delom vec u Sinsinatiju... :lol:

Izasao je zreb - http://www.atptennis.com/en/common/.../www.atptennis.com/1/posting/2008/422/mds.pdf ...

Evo Noletovih protivnika i podsecanja da ovde ne brani ni bod ( sa: http://www.novakdjokovic.rs/vesti.php?Lang=SR&nav=sljk&IDV=65&nav=sljk ) ... ;)

"... Prošle sezone Novak je poražen već na startu takmičenja, u drugom kolu od Španca Karlosa Moje, a ovogodišnji turnir će kao treći nosilac započeti takođe od drugog kola u kome će za rivala imati boljeg iz okršaja između 48. tenisera sveta Simona Bolelija (Italija) i kvalifikanta.

Nastavak takmičenja pred Noleta “stavlja” sledeće potencijalne izazove:

Treće kolo: Fernando Gonzalez (Čile), Felisijano Lopez (Španija)
Četvrtfinale: Džejms Blejk (SAD), Stanislas Vavrinka (Švajcarska), Nikolas Kifer (Nemačka)
Polufinale: Rafael Nadal (Španija)

Branilac titule iz 2007. godine na “Western & Southern Financial Group Masters” je prvi reket sveta, Rodžer Federer.

Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu turnira:[/SIZE]
http://www.cincytennis.com/1/en/home/default.asp ..."

Poslednja izmena:
Лаки, Симон игра са Кифером

Uf, ni u mislima mi se nije motalo ovako slabo polufinale, skoro sam 99,9% bio ubjedjen da ce Federer biti u polufinalu, ali dobro stvari se mjenjaju, Federer vise nije ni pola onoga sto je prije bio, tako da koliko me je iznenadilo, toliko i nije posto se njegova igra od prosle godine ne moze uporediti sa ovom sto igra trenutno!

marej je lopte stvarno vracao duboko... ali ono sto ja mislim da je ubilo novaka (uz neverovatan broj neiznudjenih gresaka)- su marejevi riterni... ne da nije bilo servis vinera, nego nole nije dobijao ni prednost na svoje servise....
ali ima popravni vec od ponedeljka... ako nista, bice sveziji nego sto bi bio da je ovde dogurao dalje. (a i sinsinati jos nema u svojoj masters kolekciji...) :)

Ma šta svežiji :!: ...pa kao da samo on igra danas tenis :rtfm: ...sa ovim njegovim igrama treba da bude zadovoljan što je uopšte i treći.

Ma šta svežiji :!: ...pa kao da samo on igra danas tenis :rtfm: ...sa ovim njegovim igrama treba da bude zadovoljan što je uopšte i treći.
??
hoces da kazes da bi u sinsinatiju bio podjednako svez i da je igrao finale u torontu? :???:
a sa njegovim titulama, od kojih ove sezone jace ima samo rafa- svakako zaluzuje da bude 3.! :rtfm:

??
hoces da kazes da bi u sinsinatiju bio podjednako svez i da je igrao finale u torontu? :???:
a sa njegovim titulama, od kojih ove sezone jace ima samo rafa- svakako zaluzuje da bude 3.! :rtfm:

Igrao ne igrao kod njega se to ne primeti,ali stvarno...sa titulama zaslužuje ali duboko je počeo da pada...ne da nema svežinu,nego nekako deluje kao da više nema ni volje a ni ideje u igri.

Igrao ne igrao kod njega se to ne primeti,ali stvarno...sa titulama zaslužuje ali duboko je počeo da pada...ne da nema svežinu,nego nekako deluje kao da više nema ni volje a ni ideje u igri.
ne slazem se da igranje cele ove nedelje ne bi ostavilo traga na noletu... niti mislim da je novak u krizi... imao je 2 slabija dana i 2 raspolozena protivnika- na vimbldonu i ovde... nista strasno... tek se vratio na beton i bice jos mnooogo prilika da pokaze sta zna, a i koliko je gladan uspeha (video si koliko se radovao nekim poenima protiv mareja)...
na kraju prosle godine, svi bismo bili zadovoljni da ove ucestvuje na masters kupu... a on je vec uradio mnogo vise, i ne mislim da ce na ovome ostati... al' videcemo vec... :D

ne slazem se da igranje cele ove nedelje ne bi ostavilo traga na noletu... niti mislim da je novak u krizi... imao je 2 slabija dana i 2 raspolozena protivnika- na vimbldonu i ovde... nista strasno... tek se vratio na beton i bice jos mnooogo prilika da pokaze sta zna, a i koliko je gladan uspeha (video si koliko se radovao nekim poenima protiv mareja)...
na kraju prosle godine, svi bismo bili zadovoljni da ove ucestvuje na masters kupu... a on je vec uradio mnogo vise, i ne mislim da ce na ovome ostati... al' videcemo vec... :D

Ajde videćemo...voleo bih da grešim ali ne verujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back