ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste,nakon epskog meca sa Bagdatisom u 1/4

meni ti bodovi zaista ne znace nista,Rafa ce i da igra desnom rukom biti medju prva tri a pored toga nema komplex ni od jednog ni od drugog

pored toga,zagarantovano mu je najmanje 5 trofeja godisnje tako da je opustencija

a sa obzirom da se 2. i 3. uvek sastaju jedan sa drugim.... nista i ne dobijas boljom od ove 2 pozicije...
btw- zreb za vimbldon je u petak... mislim da ce debelo uticati na konacan ishod turnira...

a kad vec pominjaste nocobdisanje i spamovanje... jedno i drugo bas su lep par... neka ih... bar po malo :D

-------------------------
Borg tvrdi da su mu favoriti: Rafa, Nole, pa tek onda Fedja! :D Evo kratke izjave sa eurosporta...

"I pick Rafael Nadal as winner and my second choice is Novak Djokovic, my third is Roger," Borg said.

"For (Roger) to beat those guys at Wimbledon he needs to play much better than he did last summer. He knows he will have to play some unbelievable tennis to win again. This is the most open Wimbledon for years."

Poslednja izmena:
Ko još Borga može da shvati ozbilno? Pa on je pre početka finala RG govorio kako će Federer da pobedi Rafu sa takvom lakoćom! Nije on toliko verovao u Federera koliko se nadao da mu Rafa ne sruši rekord isto to se dešava i sada na Vimbldonu. Čovek je sujetan strašno!

Izvuchen zreb za Wimbledon...
Meni nije jasno zashto ovde kao na svakom normalnom forumu ne postoji tema za svaki GS pa kad se zavrshi moze i da se zatvori...nego da sve ide na ATP/WTA...debilizam.

Kod mushkaraca od velike trojke (koja ruku na srce je jedini kandidat za titulu...ne vidim ko drugi sem njih trojice bi mogao...Rodik ako ga u***** servis bash bash ali malo verovatno) :

Fedrerer-Hrbati(koji je sada smeshan ali s kojim ima 0-2 ali nisu igrali od 2004.) pa onda moguci-Soderling,Nishikone,Gucioni,Monfis,Hjuit,Djinepri,Gonzalez-sve da udje u QF!Najgori zreb od trojice

Nadal-kako ja to vidim jedini test mu je Gulbis u 2.kolu..moze da ima problema sa recimo Stepanekom(ako ovaj uopshte bude igrao ove godine) ali ako dobije Gulbisa 99% shanse su da je "bar" u finalu.

Djokovic-najlakshi zreb od velike trojke-Berer pa Safin/Sepi/Kveri/Wawrinka....u odnosu na ostalu dvojicu i realne okolnosti smeshan zreb.Jedina prava pretnja do Federera u polufinalu mogao bi da bude Karlovic ali tek u QF.

Kod zena Ana jedino sama sebi moze da u***** da ne dodje do polufinala i Serene a Jelena standradno najtezi zreb: Woznjacki/Srebotnik/Zvonareva/Venus Vilijams...i to sve pre polufinala ! (gde ako prezivi a malo je verovatno ide na Sharapovu)Ali slichno je bilo i na Australian open-u pa je iznenadjujuce daleko otishla.

Nadal ove godine nema sreće sa žrebom i organizatorima turnira.
Novak standardno sve najlakše protivnike dobija.
Federer protivnici su mu izmešani ima onih i koji valjaju i onih koji ne znam ni šta traže na GS!

Realno jedino Ana ima najbolje šanse da osvoji Vibldon i očekujem to od nje dok je kod tenisera svašta moguće mada se ja nadam 6-tom Vimbldonu RF-a!

Poslednja izmena:
sto se tice Borga sto posto ste u pravu,koliko mu je samo bilo krivo sto mu je Rafa srusio rekord,budala jedna obicna,zato mi je bilo drago sto je Rafa uzeo cetvrti Rolan Garos

novak ima standardno lak zreb? e ovo mi je novo da cujem... istina je da je imao dobar zreb na sljaci ove godine i mozda na jos 1-2 turnira... ali ga je zato svih prethodnih samo tako terao baksuz... nemam nameru da jurim i iznosim podatke kojih je za ovako nesto stvarno previse... ali takav utisak mi je ostao, a ubedjen sam da me ne vara... a da mu je sada lak... uh... al da zavrsim sa pocetim... nadal po meni takodje nije daleko od novakove srece poslednjih godina... dok je sa fedjom prica potpuno drugacija (na stranu to sto izbegava i noleta i rafu pre finala)...
i bas mi je drago da nole nailazi na fedju u 1/2f... i da izgubi- red je da i fedja malo oseti kako je imati maximalno ozbiljnog protivnika pre finala...
a sa obzirom da se sve igra u 3 seta... ova trojica stvarno imaju najvece sanse...
a uopste ne mislim da je novak najbolje prosao od trojke (voleo bih da me ubedite u suprotno, naravno argumentima).. znaci: vavrinka koji stvarno ume da bude dosadan i cesto je pravio probleme novaku... visoki iskusni berer u prvom kolu ciji servisi mogu da naprave probleme... karlovica ne moramo komentarisati- videlo se kako je namucio nadala u queensu... kveri- jel mu ijedna podloga lezi bolje od trave? bagdatis takodje dobro igra na travi, a poceo je da se vraca u formu... sepi- jel neko primetio da je protiv velikih imena drugi igrac? safin i nalbandian- sa njim se stvarno nikada ne zna...
a ko i kako moze da zapreti nadalu ili fedji?
jedino gulbisa vidim kao opasnog za rafu, ako bude igrao na nivou koji je pokazao na RG-u... a nista ne daje naznake da ce tako biti...
fedja ima zvucnija imena, ali nijedno od onih koji danas pruzaju nesto posebno... ferer je dobar igrac, ali na travi protiv fedje bas i nema sansi... monfils je, ja bih rekao- najvise zbog zreba i dosao do 1/2RG... ocekujem da brzo zavrsi svoje ovde... gonzales nesto bas i ne igra u poslednje vreme...
biljka ima odlican zreb i verovatno je po tome najsrecniji- srecniji i od fedje... cak mislim da ga zreb drzi na 4. mestu dosta dugo...
tipsa nije imao srece... u 2. kolu na rodika... coveka za koga ipak ne mogu reci da ima vise od 50% da dodje do 1/2 i odigra jednu sa rafom... mada, ipak ga smatram opasnijim od karlovica (za svakog igraca osim za rafu), koji, nadam se, nece moci da uzme 3 seta noletu (ako stignu do 1/4f)...
ni troicki nije prosao bolje... lapenti, pa stepanek, pa marej (ako ovog ne iznenadi blesavi santoro, i ujedno se popisa po borgovom lupetanju)...
ali da ne davimo previse- jer, novak je dobar primer onoga da zreb ne mora nista da znaci... mislim da je vise uspeha imao sa tezim nego sa laksim zrebovima.... videcemo kako ce ko vec odigrati :)
a na b92 opet imaju specijalku, pa koga zanimaju vesti vezane za nase, kao i za najvece favorite... verujem da ce ih tamo brzo naci... http://www.b92.net/sport/wimbledon2008/

Poslednja izmena:
Copy/paste svaku rec...
I meni je zasmetalo ovo sa "lakim zrebom za Novaka"...
Ali, da ne bude da ja odmah opletem po Nadalu ili Federeru, meda vam je lepo skrenuo paznju...

iiii- evo rasporeda meceva prvog dana!! :D - http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/index.html

a vidite ovo:

Đoković (sa Federerom i Nadalom) ušao u Savet igrača ATP! :D (http://www.novak-djokovic.com/srb/vesti.php/2008/06/22/okovi-u-ao-u-savet-igra-a-atp)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković postao je član Saveta igrača Asocijacije profesionalnih tenisera (ATP), saopštila je u nedelju ta organizacija.

Đoković je u Savet ušao zajedno sa Švajcarcem Rodžerom Federerom i Špancem Rafaelom Nadalom.

"Ovo je velika stvar za tenis. Počeli smo da menjamo sliku o sportu kojim se bavimo. Zajedno smo odlučili da uđemo u Savet, kako bismo u budućnosti mogli zajedno da donosimo prave odluke koje se tiču svih tenisera. Ljudi dolaze na turnire zbog nas i mi moramo da branimo svoje interese", izjavio je Đoković u Londonu, gde u ponedeljak počinje Vimbldon.

Ovo je prvi put posle dugo godina da tri najbolja igrača na svetu uđu u Savet, pošto su ranije najkvalitetniji tenisera sveta uglavnom odbijali da preuzmu odgovornost.

Federer, Nadal i Đoković spadaju u grupu igrača koji su nezadovoljni nekim odlukama predsednika ATP Etjena de Vijea, kao i lošom komunikacijom sa tom federacijom.

Još jedna od stvari kojima su nezadovoljni teniseri je prolećni kalendar ATP i činjenica da od sledeće godine turnir u Hamburgu neće pripadati kategoriji Masters takmičenja.

Ranije ove nedelje selektor američke Dejvis kup reprezentacije Patrik Mekenro izjavio je da vrhunski teniseri moraju da imaju veći uticaj na organizaciju turnira i rešavanje pitanja koja se direktno odnose na njih.

"Potrebno je da se promeni organizacija ATP, a to bi moglo da se dogodi ako igrači budu zauzeli zajednički stav", poručio je je Mekenro.

Poslednja izmena:
bravo ana, nole, ilija, tipsa i viktore! :D
nesto je bilo rutinski, nesto se samo zavrsilo rutinski, ali sve u svemu- start kakav smo samo zeleli :D tj. ja i mozda jos samo polovina ljudi ovde...
a eto koliko vredi pricati o zrebu- povukao sa monfils (kome doduse iovako nisam davao nikakve sanse) i ustupio mesto bozoljcu (sto ovaj lepo iskoristi)... a karlovic- puce 3:1 od anonimusa! i jedna od pretnja novaku- ode... a malo zafali da izleti i chakvetadze koja je najbolje rangirana protivnica u aninoj cetvrtini zreba. hjuit jedva u 5 setova prodje hasea...
a fedja i dalje bez izgubljenog servis-gejma na travi ove godine... i jos jedno iznenadjenje- dan bez kise! :lol:

Сафин прошао у друго коло, 6-1 6-2 7-6(3), против неког Италијана...

Прекосутра меч са Ђоковићем, требало би да буде забавно...

heheee... ispade i nalbandian iz novakove cetvrtine! :D
mada, ima vremena- mislim da uopste nece biti lako protiv safina, ako se ovaj nalozi...

evo rasporeda za utorak: http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/schedule2.html

i ukratko:
nadal- 2. mec na centralnom (oko 15:30)
sharapova- 2. mec na terenu 1 (oko 15:30)
rodik- za sarapovom
jj- za rodikom
pasanski- 3. mec na terenu 3 (oko 16:30)
tipsarevic- 3. mec na terenu 17 (oko 16:30)
troicki- 1. mec na terenu 19 (u 13:00)

Poslednja izmena:
heheee... ispade i nalbandian iz novakove cetvrtine! :D
mada, ima vremena- mislim da uopste nece biti lako protiv safina, ako se ovaj nalozi...

evo rasporeda za utorak: http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/schedule2.html

i ukratko:
nadal- 2. mec na centralnom (oko 15:30)
sharapova- 2. mec na terenu 1 (oko 15:30)
rodik- za sarapovom
jj- za rodikom
pasanski- 3. mec na terenu 3 (oko 16:30)
tipsarevic- 3. mec na terenu 17 (oko 16:30)
troicki- 1. mec na terenu 19 (u 13:00)

Da li se možda zna šta ko prenosi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back