ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo vi zezajte mog dragog prijatelja Fedju,ai koliko bese Fedja uzeo poena danas..Cini mi se 250?A protiv koga je sve igrao...? Dok je Nadal morao da dobije i Karlovica i Rodika i Noleta!Federer je imao mnogo laksi posao i uzeo je isti broj poena,tako da Federeru samo svaka cast za izabran turnir! Daj Boze da i u Stokholmu bude ovako lagan zreb...On je na AO i Dubaiju dosta bodova izgubio,pa i u Hamburgu,ali uze covek smesni Estoril-200 poena,smesni Hal-250 poena...Nek uzme i smesni Stokholm,jos 250 poena i koliko je to ukupno?700 poena,malo li je?A onda moze ko covek i da kiksne ponegde :p :p :p

Pa ti si covece lud koliko i ja,jos si budan :D :D :D

Stokholm ide odmah nakon osvajanja US Opena,da jos malo popravi razliku :p :p

Daleko od toga da je Kvins mala titula,ali nije ni Hal mala....Cim donose isti broj bodova,u istoj su kategoriji,Invitation tournaments...Donose izmedju 200(malo manji) i 250 bodova,nije za bacanje....Dubai donosi 300 bodova,ali on je IMS serija.

Rafa definitivno ne ide laksim putem,sto je mozda i bolje,ali on to realno i mora da radi.Da bi skinuo sa travnatog prestola Federera,ovo mu je doslo kao opasan trening za sam Vimbldon,i kao sto se vidi,bice veselo u Engleskoj.Steta sto cu u to vreme da budem u Grckoj(letovanjeeeeeeeeeeee) ali cu se truditi da max ispratim ovu nasu trojku ;)

Hehheheeh,naravno,pa kako drugacije?A nakon toga,1.jula,put me vodi 7 dana do KGa!!! Pa ti vidi sta ces ;) A inace,slazem se da su ova trojica tu,a onda nikog nigde 200 mesta,pa Davidenko i ekipa...Sto je tuzno,jer niko nije konstantan.

A koliko sam razumeo,Vimbldon pocinje 23.juna?Onda se znaci zavrsava tek oko 6.jula?Ako je tako,gledacemo zajedno ozbiljne meceve :D

Hahaaaahah,nemoj me zezati da je ta tuga od coveka uzeo neki turnir?Pa,svaka mu cas' :D :D :D

A ako dodje do bilo kog duela nekog od ove trojice tenisera,eto razloga da zajedno popijemo neko..bure :D :D Onda cu valjda manje kukati za Rozeom,ili cu se vise radovati eventualnom osvajanju....Uh,bilo bi sjajno ;)

Pazi,ne verujem i dalje da je Davidenko zueo nesto....

ma sta mu to znaci kad svako normalan vec vezba travu.. ali taj covek je toliki smrad da uopste ne zna znacaj Vimbldona. ako prodje 3 kola moze da peva

teniski svet ovakvu budalu nije nikad video

i ja nisam mogao da verujem da igra na sljaci.... ali dobro- bar je shvatio da su mu ovakvi turniri jedina sansa za trofeje i za zavarivanje o nekom posebnom uspehu... :lol:
a fedja redovno igra halle, i slazem se da je jako mudro bilo odigrati turnir sa slabom konkurencijom i uzeti iste bodove koje je i nadal dobio za sve kroz sta je prosao... ali mi se cini da nisu ni ovi sto dolaze u kvins ludi... ta trava bi trebalo da je mnogo slicnija vimbldonskoj... ;)

realno je bolje nadal proshao, ako gledash protivnike, poshto nadalu mnogo vishe znachi da odigra mech sa djokovicem da vidi kako realno igra na travi, nego da igra s nekim levim.....

I ja bih volio mnogo sto, ali ce se to tesko ostvariti!

A sto se tice Fedjinih sansi misli da su sve manje, jer Rafa igra sve bolje i bolje, a i Nowak ne igra lose, naprotiv, ako odigra u svom stilu mogao bi lako da savlada Fedju!

Ako će mo tako i Karlović igra/servira dobro i mogao bi vrlo lako da pobedi Rafu..... otom potom videćemo šta će biti.

blondi, ne zezaj me, karlovic treba da se sramoti, on ne umije lopticu da udari a ne sta drugo, jedino ga taj servis na svakom mechu izvuce, inace da mu nije dobar servis, svako bi se posprdavao sa njim!

mada da ne sirimo pricu, kao sto kazes, vidjecemo sta ce biti na vimbldonu!;)

Ako će mo tako i Karlović igra/servira dobro i mogao bi vrlo lako da pobedi Rafu..... otom potom videćemo šta će biti.

ne,to se ne moze desiti!!! u Kvinsu je Rafa iskoristio bukvalno svaku gresku nesposobnog dzina i ako treba razbice ga sa 7-6,7-6,7-6

nema naravno ni govora da on moze preko 2 i po sata dobro da servira... a Rafa ceka kao panter

i ja mislim da je jedno dobiti rafu u 2 seta, an esto sasvim drugo i mnooogo teze- uciniti to u 3...

a troicki skinu branioca titule- pobedi ljubicica u hertogenbosu!! :D i udje medju prvih 100... na kraju meca ga upitase da li mu je ovo najveca pobeda u karijeri... kada im covek pocne objasnjavati da je dobio noleta... :D tada se iskljucise ovi sa eurosporta- ali se secam te partije... bese na sljaci u hrvatskoj...

Poslednja izmena:
u Umagu.. gde se vise zaebavaju i uzivaju nego sto igraju
prica se da je tada nole dosao ne bi li tako iznudio wild card za burazera... a stvarno je bilo tesko tada ga gledati... mozda i najnezainteresovanija njegova partija koju sam gledao... mada, troicki jeste, i stvarno ume da odigra odlicno :)

a borg je stvarno prsao... veruje da zdravi marej moze da uzme vimbldon! :hahaha: (... dobar ovaj novi smajli :D) kao: mozda ne ove godine, ali narednih... pa dobro- ako ova trojica ne budu igrali i napredovali kao do sada a marej postane drugi covek i igrac... ko zna... al' onda moze da ga uzme i tipsa. :lol: gotovo svako ima potencijala, ali ga gotovo niko ne iskoristi... anyway- evo linka ako nekog zanima kompletan intervju: http://eurosport.yahoo.com/18062008/58/wimbledon-borg-fit-murray-win-wimbledon.html

Poslednja izmena:
najsmjesnije je bilo kad je jedna mala rekla da je troicki rus!:rotf:

a sto se tice mareja, mislim da nema ni 5% sansi da osvoji vimbldon, ali otom potom!;)

A evo neki podatak!:P

U konkurenciji tenisera među prvih 10 su:

1. Rodžer Federer (Švajcarska)
2. Rafael Nadal (Španija)
3. Novak đoković (Srbija)
4. Nikolaj Davidenko (Rusija)
5. David Ferer (Španija)
6. Endi Rodik (SAD)
7. David Nalbandian (Argentina)
8. Rišar Gaske (Francuska)
9. Džejms Blejk (SAD)
10. Markos Bagdatis (Kipar)

blondi, ne zezaj me, karlovic treba da se sramoti, on ne umije lopticu da udari a ne sta drugo, jedino ga taj servis na svakom mechu izvuce, inace da mu nije dobar servis, svako bi se posprdavao sa njim!

mada da ne sirimo pricu, kao sto kazes, vidjecemo sta ce biti na vimbldonu!;)

A kako je Ivanišević osvojio Vimbldon???
Ubitačnim servisima...ne sećam se tada neke spektakularne igre hrvata osim razornih servisa.
Ne kažem da može Karlović da osvoji ali može biti veliko iznenađenje Vimbldona.
Ne znam koji je Karlović na ATP listi ali je tada Ivanišević dobio wildcard za učešće.
Neka me neko ispravi ako grešim.

vjerovatno da ne grijesis,
ali kazem samo da ne bi bilo fer da je pobjedio rafu,
ili da osvoji vimbldon,
posto on uopste nije neki teniser,
vec samo je dosta visok
sto mu daje prednost da jako servira!

ne kazem ja nista lose za njega!;)

Bas se i ne slazem nesto sa time da ne bi bilo fer da ga osvoji.Po kome??:roll:
Mozda nije zasluzio ali ...servis ce mu biti zasluzan ako do toga dodje.:mrgreen:
Meni je bas zanimljivo da ga gledam kad raspaljuje one neverovatne servise:mrgreen::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back