nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to sto rodik ima sve elemente bolje od karlovica (osim servisa koji je ivi dzinu ubitacniji, iako sporiji)- ne vredi mu mnogo protiv rafe.
ne bih ni ja smeo proglasiti rafu favoritom jer sam na RG-u mogao staviti ruku u vatru da ce ga lako dobiti
steta je samo za Vimbldon jer nema sanse da Fedja i Rafa ne budu prvi i drugi nosilac a Novak treci
njih dvojica ove godine igraju neki drugi tenis a ostali samo gledaju...
Da, bilo bi i puno da kazemo da je favorit, jer Novaku bolje ide trava!
Mada Rafa mnogo popravlja igru na travi svake godine, covjek bi pomislio da je drugi igrac!
Tako da ja mislim da su danas sanse 50-50, iako se zna da navijam za radnika!![]()

Sada ja kazem da su sanse 60%-40% za Nadala.
ali, svaka mu cast!!
a, svaka cast i noletu za pruzene partije! ovo je vise nego ohrabrujuce pred vimbldon koji ce vrlo moguce biti pocetak kraja trenutnog poretka prve trojice...
istina je da je pao nakon dobrog starta, ali malo ljudi bi se moglo i ovako dobro nositi sa toliko setova iscupanih iz zagrljaja...e, pocinje da me smara ovo rafino izvlacenje setova u kojima novak ima servis za set, ili cak set loptu... :rolleyes: 3 poslednja seta je uspeo bukvalno da ukrade...ali, svaka mu cast!!
a, svaka cast i noletu za pruzene partije! ovo je vise nego ohrabrujuce pred vimbldon koji ce vrlo moguce biti pocetak kraja trenutnog poretka prve trojice...
cerace se oni jos... :-D