ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha! evo prilike da moje jucerasnje glupiranje ipak postane produktivan rad... eto prilike da se odgleda 3. set nadala i karlovica... :-D ... pa, malo li je sto endi predade endiju? :)

ako je neko morao da preuzme prvo mesto atp race-a od noleta- drago mi je da je to nadal :D
nego, nordic- jesi li uspeo da gledas 3. set preko onog linka, ili si samo pratio rezultat? neki su kukali (tamo gde nadjoh link) da im nesto ne radi... ja nisam imao problema....
a sada- nole vs hjuit :D islo bi to kasnije, ali posto marej shvati da ionako ima malo sansi protiv rodika- resio je da odmori ne rizikujuci povredu pred vimbldon... gde ce mozda imati vise srece sa zrebom... :D
hej- tek sada vidih da reklamiraju top spin 3- ovde na forumu :-D samo se pitam koliko ljudi ima wii u srbiji, ili uopste konzolu... pa jos da kupi igru.... :lol: a ne samo da nema ni jj ni ane ni noleta... nema ni nadala!!

Poslednja izmena:
ako je neko morao da preuzme prvo mesto atp race-a od noleta- drago mi je da je to nadal :D
nego, nordic- jesi li uspeo da gledas 3. set preko onog linka, ili si samo pratio rezultat? neki su kukali (tamo gde nadjoh link) da im nesto ne radi... ja nisam imao problema....
a sada- nole vs hjuit :D islo bi to kasnije, ali posto marej shvati da ionako ima malo sansi protiv rodika- resio je da odmori ne rizikujuci povredu pred vimbldon... gde ce mozda imati vise srece sa zrebom... :D
hej- tek sada vidih da reklamiraju top spin 3- ovde na forumu :-D samo se pitam koliko ljudi ima wii u srbiji, ili uopste konzolu... pa jos da kupi igru.... :lol: a ne samo da nema ni jj ni ane ni noleta... nema ni nadala!!

ne bih ja druze sve ono pisao da nisam gledao... nikad ga ne hvalim za dzabe :wink:

gledao sam na drugom mestu,bez cimanja sa tim proksijima :mrgreen:

ne bih ja druze sve ono pisao da nisam gledao... nikad ga ne hvalim za dzabe :wink:

gledao sam na drugom mestu,bez cimanja sa tim proksijima :mrgreen:
pretpostavljam da bi morao da me ubijes kada bi mi rekao na kom... :-D

mada, uopste nije cimanje podesiti proxy- samo se ukuca u prazno polje ono sto napisah... cimanje je bilo jedino za mene- proveriti koja kombinacija se treba upisati... ;)

hhee... bice valjda prilike i za to ;) sta pijes?

a tnx za link... znam za njega, ali mi juce nije pomagao (tamo gde je i pisalo da je tenis- pustali su atletiku)... mada, mozda nisam ni dovoljno duboko zaronio u njega... ;)
kad god imas link- bilo bi super da ga bacis... ;)

a na ova dva ces uvek imati po nekoliko izbacenih resenja (pa, tu koriste i taj sajt ciji link si ubacio)... i ako ni jedno ne radi- moras bas da prsnes pa da trazis drugo ;) tu guraju i razne vesti i zanimljivosti, mada- ja ih koristim samo za live streaming... :) anyway...
za wta: http://tenniswta.blogspot.com/
za atp: http://tennis-atp.blogspot.com/

a svaka cast nole- kada krene od starta koncentrisano- nema nikakvih problema :D i stvarno je (kao i nadal) dosta napredovao u odnosu na proslu sezonu- posebno na mrezi... stvarno nece biti lako fedji da sacuva ono sto mu je ostalo... kada bi naleteo na noleta u 1/2f (sto mi se cini da je moguce na vimbldonu)... jedan bi mu najverovatnije dosao glave...

Poslednja izmena:
bravo novache!
lagana pobjeda nad hjuitom, mada se mora priznati da hjuit moze mnogo, mnogo vise nego sto je danas pokazao!
a sto se tice mecha rafa - karlovic, karlovica je u mech jedino drzao servis, kao sto rece garwor, imao je cak vise od 30 asova, mislim sto je previse je previse!:roll:

znam ali ono danas je jednostavno bilo neuhvatljivo... Rafa mu je psovao sve redom dok se seckao sa jednog kraja bazne linije na drugi.. medjtuim,par gresaka u odsudnom momentu i eto pobede za Ratnika :ok:

videcemo sta ce biti sutra

tesko ce nam ratnik pored odlicnog endija, i njegovoh strahovitog servisa, ali vrijedi probati!
ipak je rafa ratnik koji se nikad ne predaje, i zato nikad ne valja reci nikad!:roll:

Шта је с вама људи, причате ко да Рафа нема ни грам шансе, ипак је то Родик, мислим да су шансе бар 50-50, ако већ Рафа није фаворит...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back