polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne samo da nema ni jj ni ane ni noleta... nema ni nadala!!ako je neko morao da preuzme prvo mesto atp race-a od noleta- drago mi je da je to nadal
nego, nordic- jesi li uspeo da gledas 3. set preko onog linka, ili si samo pratio rezultat? neki su kukali (tamo gde nadjoh link) da im nesto ne radi... ja nisam imao problema....
a sada- nole vs hjuitislo bi to kasnije, ali posto marej shvati da ionako ima malo sansi protiv rodika- resio je da odmori ne rizikujuci povredu pred vimbldon... gde ce mozda imati vise srece sa zrebom...
hej- tek sada vidih da reklamiraju top spin 3- ovde na forumu :-D samo se pitam koliko ljudi ima wii u srbiji, ili uopste konzolu... pa jos da kupi igru....a ne samo da nema ni jj ni ane ni noleta... nema ni nadala!!

pretpostavljam da bi morao da me ubijes kada bi mi rekao na kom... :-Dne bih ja druze sve ono pisao da nisam gledao... nikad ga ne hvalim za dzabe :wink:
gledao sam na drugom mestu,bez cimanja sa tim proksijima![]()
pretpostavljam da bi morao da me ubijes kada bi mi rekao na kom... :-D
mada, uopste nije cimanje podesiti proxy- samo se ukuca u prazno polje ono sto napisah... cimanje je bilo jedino za mene- proveriti koja kombinacija se treba upisati...![]()

hhee... bice valjda prilike i za tokoji ces mi djavo mrtav,bolje da platis pivo
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=tennis
anyway...bravo nole! potpuno je bio u mecu- od pocetka do kraja!... odlicni servisi i dobra igra- uz dosta gresaka hjuita, sasvim su bili dovoljni za vise nego rutinsku pobedu! :-D

Bravo za Karlovica - preko 30 asova!