ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko god da su mozda lose igrali hjuit i nalbandian- trebalo ih je onako pocistiti...
a samo dobijanje rodika (pa i karlovica) dovoljno govori o rafi...
bice stvarno veselo sutra! turnir je prosao 3x bolje od svoje velicine... :D

iskreno,bilo bi mi krivo da je izgubio od Ive jer onaj covek zaista ne zna da igra tenis a nakon toga sam malo razmisljao da Ej Rod ne moze servirati kao Hrvat i da ce to biti Rafina sansa.. on ih je iskoristio

takodje,njegova igra na Kvinsu je neverovatno atraktivna (prelepi pasing sotovi) i nismo je videli na RG-u u tolikoj meri. jednostavno,on je toliko usavrsio tu sljaku da vise ne mora da jurca i postize poene kao recimo 2005. ili 2006. do sutra ce prebacivati lopticu i cekati gresku. naravno,svaka kraca lopta odmah ide u neodbranjivi deo terena

i on sam je iznenadjen kako se ovako brzo prilagodio jer ima najvise meceva na sljaci

2005 : odlazak na Vimbldon uz podmsehe ''vidi ga sljaker dosao na travu''.. o.k
2006: bap,finale i set protiv nedodirljivog
2007 : ponovljeno finale i bolji protivnik u istom (mislim da smo utvrdili zasto je izgubio)

u medjuvremenu je neverovatno popravio servis i Fedja zaista nije lagao kada je prosle godine rekao da mu je drago kako je na vreme uzeo peti Vimbldon

sanse su sutra 50-50 ali sam ubedjen da ce otrsiti Fedju u finalu eventualnog Vimbldona jer on pamti svoje duznike

Znam da publika uvek navija za slabijeg i da traži da meč traje što duže ali ne znam zašto juče a posebno posebno protiv Hjuita publika na Kvinsu nije neke efektne poene Đokovića nije nagradila apluzom...bilo je možda samo neki put ali jako jako mlako...mislim da je čak samo u par navrata sveukupno aplaudirala Đokoviću.

cudan je to narod i ponekad mislim da ni sami sebe ne vole

cesto igram snooker na netu i u nekih 99 % slucajeva ti pada Britanac i naslusao sam se svega. klasicno pitanje je gde je Srbija (pa ja onda nabrajam okolne zemlje,verovatno uzaludno), pitali me da li sam musliman, da li je kod nas dan (obicno igram nocu) i jos gomilu nebuloza. mnogi se naravno iskljuce sa stola cim cuju odakle sam

mislim da Engleze ne voli apsolutno niko

Poslednja izmena:
oni se tripuju da su kontinent, a sa druge strane znaju da nisu... niko im ne treba, dok im ne zatreba... a verujem i da im se zivot svodi na rmbacenje cele nedelje, da bi se u subotu besomucno opijali, a u nedelju treznili... mora da i vremenski uslovi uticu...

a razmisljanje o karlovicu i rodiku je isto kao ono moje koje vec pomenuh... :) to sto rodik ima sve elemente bolje od karlovica (osim servisa koji je ivi dzinu ubitacniji, iako sporiji)- ne vredi mu mnogo protiv rafe.

na slican nacin verujem da novak moze da osvoji turnir ako bude servirao kao u poslednja 2 meca (sto se retko ponavlja)... uz ostale elemente u kojima je mnogo bolji od prethodna 2 rafina protivnika- ne mogu nikoga da nazovem favoritom... :)

ne bih ni ja smeo proglasiti Rafu favoritom jer sam na RG-u mogao staviti ruku u vatru da ce ga lako dobiti

steta je samo za Vimbldon jer nema sanse da Fedja i Rafa ne budu prvi i drugi nosilac a Novak treci

njih dvojica ove godine igraju neki drugi tenis a ostali samo gledaju...

Poslednja izmena:
ne bih ni ja smeo proglasiti rafu favoritom jer sam na RG-u mogao staviti ruku u vatru da ce ga lako dobiti

steta je samo za Vimbldon jer nema sanse da Fedja i Rafa ne budu prvi i drugi nosilac a Novak treci

njih dvojica ove godine igraju neki drugi tenis a ostali samo gledaju...

Da, bilo bi i puno da kazemo da je favorit, jer Novaku bolje ide trava!

Mada Rafa mnogo popravlja igru na travi svake godine, covjek bi pomislio da je drugi igrac!

Tako da ja mislim da su danas sanse 50-50, iako se zna da navijam za radnika!;)

Evo i mene malo da se javim. Lijepo je bilo gledati kako je Rafa osvojio 4 Roland Garros i kako je sredio Federera u finalu :D.
Sad na travi finale Rafa Novak, ne može biti bolje, to su mečevi koji se ne propuštaju.

Da, bilo bi i puno da kazemo da je favorit, jer Novaku bolje ide trava!

Mada Rafa mnogo popravlja igru na travi svake godine, covjek bi pomislio da je drugi igrac!

Tako da ja mislim da su danas sanse 50-50, iako se zna da navijam za radnika!;)

Znam ja da ti navijas za raDnika.:mrgreen:
Naravno da je Rafa poboljsao svoju igru na travi.Mozda se i osveti Federeru na Vimbldonu.
Vezbao je..Jedino ako ga Novak ne spreci u medjuvremenu.
:think:Sada ja kazem da su sanse 60%-40% za Nadala.:think:

ako do sada nije bilo favorita- sada smo ga dobili... dosta neiskoriscenih prednosti- nadal ne propusta da kazni... stvarno dobar tenis :)
a fedja dobija svoju titulicu... i moguce jos jedno zavaravanje da je sve pod kontrolom (ako mu uopste tako nesto pada na pamet)... :)

Svaka chast Rafi.
Yebiga,Novak odigrao tri gema na startu i stao.
Nema snagu kao Rafa.Ako hoce da se nosi s njim morace da nadje boljeg kondicionog trenera jer pre svih Nadal a i Federer mogu ovako josh 3 sata u istom tempu a on se istroshi nakon par gemova.
Kad je ispushio onaj servis gem za drugi set videlo se da se predao pa krenuo na mrezu i opet dropshot debilizme.
Volej nikakav,kretanje na zemlji slabo,fizichka sprema svetlosnim godinama iza Nadala-u tom gemu gde je servirao za 2.set se totalno ispraznio.
Za Novaka bi na Vimbldonu lakshi zrebi u SF bio Federer nego Nadal lol

Pa brate ovaj Nadal nije normalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e, pocinje da me smara ovo rafino izvlacenje setova u kojima novak ima servis za set, ili cak set loptu... :rolleyes: 3 poslednja seta je uspeo bukvalno da ukrade... :eek: ali, svaka mu cast!! :ok: a, svaka cast i noletu za pruzene partije! ovo je vise nego ohrabrujuce pred vimbldon koji ce vrlo moguce biti pocetak kraja trenutnog poretka prve trojice... :super: istina je da je pao nakon dobrog starta, ali malo ljudi bi se moglo i ovako dobro nositi sa toliko setova iscupanih iz zagrljaja...
cerace se oni jos... :-D

Poslednja izmena:
e, pocinje da me smara ovo rafino izvlacenje setova u kojima novak ima servis za set, ili cak set loptu... :rolleyes: 3 poslednja seta je uspeo bukvalno da ukrade... :eek: ali, svaka mu cast!! :ok: a, svaka cast i noletu za pruzene partije! ovo je vise nego ohrabrujuce pred vimbldon koji ce vrlo moguce biti pocetak kraja trenutnog poretka prve trojice... :super:
cerace se oni jos... :-D

stani bre Srbine... pa cija je to krivica??? ne secam se da mu je stavio dvocevku na celo da mu pokloni te poene

Rafa je ovde radio kao lud,izborio se sa dva glupa servera i danas apsolutno zasluzeno uzeo trofej!!!!!

A da chestitke i Federeru,osvoJio i on svoju titulicu protiv...koga ono beshe?
Bolje bi mu bilo da je igrao Queens da stvarno vidi gde je u odnosu na ovu dvojicu nego da se samozavarava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back