hartbrejkkid
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
Po meni mjerilo u tenisu nijesu jedan Grand Slam i dva Masters-a...vec ATP lista a ona izgleda ovako...
1. Federer , R. 6825
2. Nadal , R. 5435
3. Djokovic , N. 5125
4. Davydenko , N. 3290
5. Ferrer , D. 2780
6. Roddick , A. 2410
7. Nalbandian , D. 2115
8. Blake , J. 2055
9. Gasquet , R. 1660
10. Wawrinka , S. 1545
Da Djokovic igra bolje od Federera to prvi put cujem...gdje si to procitao?
Koliko ja vidim do sada je Federer odradio sve sto je trebao u ovom dijelu sezone...
To sto je Djokovic bio na ta ta tri turnira ispred Federera ne znaci nista...ja stvarno ne znam sta je tako veliko uradio Djokovic da bi se polagale tolike nade u njega...osvojio je Grand Slam - pa dobro, to je uspjeh ali samo na nasim prostorima...iskreno mislim da je Roze potpuno opusten...i da Nole moze za sad samo da mu se divi8)
Federer je i ranije gubio meceve...i ne znam zasto je to toliko strasno...poraz je sastavni dio sporta...
Ne sjecam se da je Sumaher patio zato sto nije pobijedio svaku trku u karijeri pa je opet najveci u svom sportu ikad...
Zelje su jedno...stvarnost je drugacija...zato gledaj stvari objektivno a ne navijacki![]()
Наравно, неће Ћоковић до краја сезоне постати бољи играч од Федерера, али ће га престићи на листи.
Није ни Алонсо бољи возач од Шумахера, али је последње 2 сезоне возио боље, и заслужено освојио титуле.
А једино што је објективно је да су остала само 2 турнира до половине сезоне, а Федерер је освојио само безначајни Есторил...