ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1.700 bodova tacnije....To moze da stigne pod uslovom da Federer ispadne u prvom kolu Hamburga i Roland Garosa,a Nole osvoji oba! A ni tad nisam siguran da bi to izveo jer i Nole ima dosta poena da brani :p :p :p

Ne bih da zvocam opet,ali razlika izmedju Rozea i Noleta je jos uvek prilicno velika....
Jeste velika, ali s obzirom da drug Roger nije u nekoj formi, i da treba da brani titulu u hamburgu i finale rg-a, i da posle toga idu brze podloge na kojima Nole ima podjednako dobre sanse...ne bih se previse kladio na Rogera. Tj ja bih ulozio neku manju kintu da ce on da okaci reket o klin nakon ove sezone (a najdalje nakon iduce) :)

Federer je osvojio samo Estoril obican ATP turnir, a proslo je pola godine. Narednih nedelja brani 500 poena u Hamburgu, 500 u Parizu i 1000 u Vimbldonu. Kruna mu se opasno ljulja :D:D

Evo RASPOREDA ZA SREDU!

Center Court starting at 11:00 CEST
Tomas BERDYCH (CZE) vs. Marat SAFIN (RUS)
followed by
Stanislas WAWRINKA (SUI) vs. Nicolas KIEFER (GER)
followed by
Roger FEDERER (SUI) vs. Jarkko NIEMINEN (FIN)
followed by
Potito STARACE (ITA) vs. Rafael NADAL (ESP)
followed by
Juan Ignacio CHELA (ARG) vs. Novak DJOKOVIC (SRB)
followed by
Goran IVANISEVIC (CRO) vs. Anders JARRYD (SWE)

Court M1 starting at 11:00 CEST
Juan MONACO (ARG) vs. Simone BOLELLI (ITA)
followed by
James BLAKE (USA) vs. Janko TIPSAREVIC (SRB)
followed by
Robin SODERLING (SWE) vs. Jo-Wilfried TSONGA (FRA)
followed by
Andy MURRAY (GBR) vs. Gilles SIMON (FRA)
followed by
Michael STICH (GER) vs. Pat CASH (AUS)

naebao je on u narednim nedeljama jer sta god da uradi odose mu bodovi (sistem je sastavljao neki bolid)

To da ga je sastavljao neko nenormalan,ko bi ga znao...Sistem nije toliko los,rece jednom Meda da je taj sistem najmanje nesavrsen,ako se moze tako nazvati..Medjutim,omogucuje ljudima koji su godinu ranije imali sjajne rezultate da mogu i da grese dobar deo sezone...Najbolji primer je Federer.

Federer je osvojio samo Estoril obican ATP turnir, a proslo je pola godine. Narednih nedelja brani 500 poena u Hamburgu, 500 u Parizu i 1000 u Vimbldonu. Kruna mu se opasno ljulja :D:D

Cek,ovo je novo za mene :D Roze brani 500 bodova tamo?Zar nije 750,toliko valjda dobija finalista..Mozda gresim?

prodje tipsa. :) jes' igrao protiv slabijeg igraca, al' na centralnom terenu- pa je resio da ipak pobedi. :D
QUOTE]

Hahahahahahahh e u pravu si 100% !!!!! :D :D :D Btw,hvala za spisak meceva,taman danas ne radim pa cu na miru da pratim mec dragogo mi Federera....A mozda skoknem opet do terena i ja odigram neki mec,nisam vec 4 dana :D
Koliko sam razumeo,Federer igra otprilike izmedju 14 i 15h?

А да ли ти пратиш како се одвија ситуација ове године. Како мислиш да Федерер одбрани све оне турнире до краја? За Вимблдон још и има неке шансе, али УС опен, финале РГ, Хамбург, Синсинати, још 2 мастерс финала, мастерс куп... Како мислиш да Федерер освоји бар 2-3 озбиљна турнира до краја године. Једноставно нема шансе, побеђују га Родик, Мареј, Степанек, замало и Типсаревић. Надалу и Ђоковићу не може ништа. А и доста нас је више смарао.

П.С. Пашански изгубио од Бенетоа у задњем колу квалификација за Хамбург 6-3 3-6 4-6.
Штета, није био далеко од победе...

Ja detaljno pratim situaciju ove godine jer me veoma interesuje Rodik a onda i Federer...
Nema on sta da brani(mislim na Federera)...on samo treba da igra kao sto je igrao do sada...Sto se tice svih tih turnira koje si nabrojao...ja ne vidim na osnovu cega ti ocekujes da ce Djokovic biti ispred Federera na bilo kojem od njih...
I na kraju...smatram da sa sadasnjom formom Federer nece imati problema da osvoji 2 ili 3 trofeja...vec smatram da moze biti dominantan do kraja godine!
Sto se tice tih ispadanja...covjek tempira formu...a i svi igraci daju maksimum protiv njega...jer smatraju da ako dobiju Federera dobili su Boga...upravo je to razlog njegovih poraza a ne losa forma!

ljudi,sistem ne moze biti dobar ako Djokovic vec sad mora da razmislja kako da odbrani AO inace ce biti u porblemu!!!

zamislite jednog Sumahera koji osvoji 13 GP-a u sezoni i sledece godine mu oduzimaju bodove ako ne pobedi na istim,a i ako pobedi nikom nista

CISTA LUDOST!!!

E ovo je bilo dobro poredjenje! Po toj logici,bilo bi mu jednostavnije da jedne sezone vozi i cini cuda a da se sledece ne pojavljuje i tako deset godina :D
Mada,pazi,koliko god oduzimali bodove,oduzimaju se svima,znaci ima neke poetske pravde ;)

Pazi,Vavrinka......Zar taj covek igra ozbiljan tenis?Stvarno je usao u prvih deset...A Karlos Moja,jedan od mojih veoma omiljenih tenisera je 12-ti! Ajmo Moja,budi opet u prvih 10,starno bi bilo lepo,covek zasluzuje to sigurno vise nego....pazi Vavrinka!!!

i veliki Moja i bilo ko drugi (Ancic,Kolsrajber,Hjuit,Safin)... samo ne onaj lik ali sta ces

izmedju svih njih je jako mala razlika i par boljih turnira ti gotovo sigurno donosi Top 15

ljudi, ne bi bilo fer ni da fedja bude prvi i u slucaju da npr. godinama igra slabije nego onda kada je izbio na vrh. mora se prosto prihvatiti da su trofeji, tj. rezultati merilo velicine jednog igraca, a atp lista samo pokazatelj toga ko trenutno pruza najbolje partije... uostalom, jel' ima neko bolje resenje od trenutnog sistema bodovanja? :)
a za janka- svaka cast! vec bacih koju rec na njegovoj temi koju bas lepo brani :D

Poslednja izmena:
naravno.... daj Rafi hiljadarku za svaki RG koji osvoji!!! daj im bodove koje nosi runda do koje su stigli bez obzira na to sta su uradili tu prosle godine

to sto bi na taj nacin Fedja bio prvi jos godinama i sto to vama ne odgovara je druga stvar

naravno.... daj Rafi hiljadarku za svaki RG koji osvoji!!! daj im bodove koje nosi runda do koje su stigli bez obzira na to sta su uradili tu prosle godine

to sto bi na taj nacin Fedja bio prvi jos godinama i sto to vama ne odgovara je druga stvar
pa naravno da ne odgovara da stariji igraci sede na vrhu jer su godinama skupljali poene! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back