Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste velika, ali s obzirom da drug Roger nije u nekoj formi, i da treba da brani titulu u hamburgu i finale rg-a, i da posle toga idu brze podloge na kojima Nole ima podjednako dobre sanse...ne bih se previse kladio na Rogera. Tj ja bih ulozio neku manju kintu da ce on da okaci reket o klin nakon ove sezone (a najdalje nakon iduce)Ne bih da zvocam opet,ali razlika izmedju Rozea i Noleta je jos uvek prilicno velika....
naebao je on u narednim nedeljama jer sta god da uradi odose mu bodovi (sistem je sastavljao neki bolid)
Federer je osvojio samo Estoril obican ATP turnir, a proslo je pola godine. Narednih nedelja brani 500 poena u Hamburgu, 500 u Parizu i 1000 u Vimbldonu. Kruna mu se opasno ljulja![]()
prodje tipsa.jes' igrao protiv slabijeg igraca, al' na centralnom terenu- pa je resio da ipak pobedi.
![]()
QUOTE]
Hahahahahahahh e u pravu si 100% !!!!!![]()
![]()
Btw,hvala za spisak meceva,taman danas ne radim pa cu na miru da pratim mec dragogo mi Federera....A mozda skoknem opet do terena i ja odigram neki mec,nisam vec 4 dana
![]()
Koliko sam razumeo,Federer igra otprilike izmedju 14 i 15h?
А да ли ти пратиш како се одвија ситуација ове године. Како мислиш да Федерер одбрани све оне турнире до краја? За Вимблдон још и има неке шансе, али УС опен, финале РГ, Хамбург, Синсинати, још 2 мастерс финала, мастерс куп... Како мислиш да Федерер освоји бар 2-3 озбиљна турнира до краја године. Једноставно нема шансе, побеђују га Родик, Мареј, Степанек, замало и Типсаревић. Надалу и Ђоковићу не може ништа. А и доста нас је више смарао.
П.С. Пашански изгубио од Бенетоа у задњем колу квалификација за Хамбург 6-3 3-6 4-6.
Штета, није био далеко од победе...
i veliki Moja i bilo ko drugi (Ancic,Kolsrajber,Hjuit,Safin)... samo ne onaj lik ali sta ces
izmedju svih njih je jako mala razlika i par boljih turnira ti gotovo sigurno donosi Top 15
Hjuit je valjda 18...Tako nekako,u prvih 20 je,to sigurno,bacio sam pogled i na njega![]()
Vavrinka za 100 zivota ne bi ucinio ni deo Hjuitovog (mada je i on mogao mnogo vise)
pa naravno da ne odgovara da stariji igraci sede na vrhu jer su godinama skupljali poene!naravno.... daj Rafi hiljadarku za svaki RG koji osvoji!!! daj im bodove koje nosi runda do koje su stigli bez obzira na to sta su uradili tu prosle godine
to sto bi na taj nacin Fedja bio prvi jos godinama i sto to vama ne odgovara je druga stvar