ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovaj spanac Almagro je predao mec nakon sto ga je Djokovic oduvao sa terena u prvom setu.svaka cast sampione,idemo po prvi masters na sljaci.sutra onaj ruzni Stepanek,ocekujem finale Djokovic-Rodik

предао Алмагро . . Таман да се одмори за сутра НОвак, уф кад се сетим оног меча са Степанеком :worth:

@Лаки
мислим да играју у 2 а после њих Ноле и РАдеК

Bravo za Novaka! Uprkos predaji, delovao je sigurno... Verujem da moze preko Radeka do finala! :)

RASPORED ZA SUBOTU!

STADIO PIETRANGELI start 12:00 noon
P. Cash (AUS) vs G. Ivanisevic (CRO) - BLACKROCK TOUR OF CHAMPIONS
not before 02:00 pm
[6] A. Roddick (USA) vs S. Wawrinka (SUI)
R. Stepanek (CZE) vs [3] N. Djokovic (SRB)
[1] B. Bryan (USA)/M. Bryan (USA) vs [7] J. Bjorkman (SWE)/K. Ullyett (ZIM)
not before 08:30 pm
H. Leconte (FRA) vs T. Muster (AUT) - BLACKROCK TOUR OF CHAMPIONS

CAMPO 1 not before 04:00 pm
R. Gasquet (FRA)/F. Santoro (FRA) vs [2] D. Nestor (CAN)/N. Zimonjic (SRB)

Drago mi je da su se malo procistili ovi nosioci...zbog Endija...;)
Ali svi koji su dovde dogurali borice se zestoko...Samo da Endi dodje do finala a onda cemo opusteno ka trofeju...:D
I nadam se da ce biti dobar mec izmedju Stepaneka i Djokovica...i naravno, da ce se pobjednik dobro umoriti:mrgreen:

P.S. Sanse da Federer ove godine izgubi 1. mjesto su apsolutno nerealne...

Nole će sigurno ići na titulu na ovom turniru jer su mu glavni konkurenti Federer i Nadal ispali. Sigurno će oduvati sve svoje protivnike koji mu se budu našli na putu da bi prigrlio masters pehar.
Mada se meni čini da svi naši teniseri i teniserke ove sezone slabije igraju ove manje turnire i da im služe više za trening, a da im je prevashodni cilj osvajanje Gran slema.

P.S. Sanse da Federer ove godine izgubi 1. mjesto su apsolutno nerealne...

Грешка! Федерер ће се борити са Давиденком и можда још Родиком за треће место. Вероватно ће и завршити трећи, али то је плафон, осим ако се (не дај Боже) повреде Ђоковић или Надал...

предао Степанек . . . изгледало је да му је баш лоше . . ко да се напио од јучерашњег славља. . први сет 6-0...
шта било с Родиком ? и он предао

predao je mec stepanek.......ne znam tacno zbog cega, mislim da je imao problem sa
disanjem.........mada nisam 100% siguran!
ali u svakom slucaju cestitam noletu!:D

предао Степанек . . . изгледало је да му је баш лоше . . ко да се напио од јучерашњег славља. . први сет 6-0...
шта било с Родиком ? и он предао

nisam gledao taj mech, samo sam vidio da je wawrinka pobjedio.........mada mi je drug rekao da je zbog povrede!;)

posle Almagra Djokovic je prosto pocistio sa terena i Stepaneka,ovaj ceh nije znao sta ga je snaslo,pa je eto na kraju predao mec kao i onaj spanac.sutra ocekujem osvajanje novog mastersa prvog za Djokovica na sljaci.svaka cast majstore na ovim partijama u cetvrtfinalu i polufinalu

predao je mec stepanek.......ne znam tacno zbog cega, mislim da je imao problem sa
disanjem
.........mada nisam 100% siguran!
ali u svakom slucaju cestitam noletu!:D
ne. imao je problem sa desnim zglobom sake... :)
kakogod, evo lepe i jako retke prilike da se uzme masters na sljaci. dosadni vavrinka je uvek pravio probleme djokovicu, a sa obzirom na njegovu formu i spori teren koji mu itekako odgovara- nece to biti lak posao... sto je i normalno- finale je :D
kakogod (i uprkos predajama, i zrebu otvorenom tako dobro da se ne secam boljeg)- svaka cast noletu na pokazanom (pa i na prolasku u onoj slaboj partiji protiv adreeva)! :D

Poslednja izmena:
Stepanek ima hronicnu povredu vrata mada mi se cini da ovog puta nije to bilo u pitanju.... Na pocetku drugog seta samo sto nije pao u nesvest....

Stepanek ima hronicnu povredu vrata mada mi se cini da ovog puta nije to bilo u pitanju.... Na pocetku drugog seta samo sto nije pao u nesvest....
hahaaaa... ej mozda sam se ja i istripovao i dodelio almagrovu povredu stepaneku... ne bi bilo prvi put da lupim posto me pamcenje za'ebe... :) sam stepanek je rekao da je osecao vrtoglavicu...

anyway- evo programa za nedelju:

STADIO PIETRANGELI start 2:45 pm
[3] N. Djokovic (SRB) vs S. Wawrinka (SUI)
followed by [1] B. Bryan (USA) / M. Bryan (USA) vs [2] D. Nestor (CAN) / N. Zimonjic (SRB)
followed by G. Ivanisevic (CRO) vs H. Leconte (FRA) or T. Muster (AUT) - BLACK ROCK TOUR OF CHAMPIONS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back