ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
најбољи поен у мечу кад је НОлету испао рекет ал је стигао да врати а на крају узео поен :lol:

пс. Освета за пораз од прошле године на истом турниру ! ! :cool:

opaaaa... nisam se ovome nadao NI NAJMANJE! :D
izgleda da cemo tek sutra videti da li je fish totalno eksplodirao, ili je ipak u pitanju ona druga i verovatnija mogucnost...
e da- slazem se sa "opushtenim" u vezi onog noletovog poena. jedinstveno :D

Federer je jako jako sujetan chovek.Ne verujem da je namerno izgubio ali kad je video kako Fisha ide mozda nije hteo da da gas do daske i lomi se u tri seta pa da ga Djokovic sutra nokautira.Ne bi mogao ponovo da se vadi na mononukleozu.

Srle brate sta bi ovo?

nije problem sto je on ovako pociscen sa terena vec sto se Mardi uopste nije preterano radovao. drugim recima,mislim da je sada vec svima jasno da je Fedja prilicno uzdrman a uz malo srece pobedice ga i ameba Davidenko

stvaarno moram da cestitam noletu na odlicnoj igri, kao i fishu, ali on nije igrao nesto posebno dobro, nego je federer igrao loshe,
najsmijesni poen mi je bio onaj put kad je noletu ispao reket, a ipak je uspio da osvoji poen........;):p;).........
stvarno sve cestitke noletu na odlicno igri.....;):p...........

Srle brate sta bi ovo?

nije problem sto je on ovako pociscen sa terena vec sto se Mardi uopste nije preterano radovao. drugim recima,mislim da je sada vec svima jasno da je Fedja prilicno uzdrman a uz malo srece pobedice ga i ameba Davidenko

Covece,ovome se ama bas nikako nisam nadao!Nisam gledao mec jer sam bio na poslu,tamo sam gledao Noleta i Rafu,ali ovo.....Joooooooooooj sramote,ali stvarno...Sto bi rekao onaj moj drug(pricao sam ti) sto stvarno zna tenis...I toliko od Rozea :(

A ne daj Boze da ga dobije Davidenko ili Rodik,to stvarno ne bih voleo da vidim.

Sto bi moja sestra rekla Srle ti vise volis Federera nego Mirka..Hahaha!

HAhhahahahaha,pa dobro,nije bas tako...Volim ja Fedju,navijam za njega MAX,ali ne daj Boze da delim krevet sa njim :)

Hehee, Srle al' si sad na prozivci...

Neka,neka,bice valjda prilike da i ja prozivam ovde i to do koske...Samo da brat Rodzer pocne da igra kako treba,a ne samo da goji Mirku :)

Ljudi,ovaj ludi Mardi Fish ce u slucaju pobede nad Noletom sa 98 skociti na 36 mesto!!! Da li je moguce...Ako je za racunati da se za Masters dobije 500 bodova,eto njega opet pri vrhu....A ako izgubi-DAJ BOZE-mislim da dobija 350 bodova(ako gresim,recite mi) i skace na 40 mesto,tacno iznad Tipsarevica :)

bogami,nije iskljuceno da ga sad dobije i onaj ko je to mogao samo da sanja

steta sto nisi gledao ali ja sticem utisak da je samo hteo sto pre da ode sa terena. nesto nije u redu,to je svima jasno a da li ce on to popraviti videcemo vec u Majamiju pa na crvenoj podlozi gde ima gomilu bodova da brani

Ne razumem,deluvao je kao da zeli da ode sa terena??? To mi uopste ne lici na Federera...Da nije ona Mirka dobila trudove i treba da s eporodi pa je buduci tata Federer nervozan?Znas da su pricali u januaru da je Mirka mozda trudna...

Kako god,sta je uradio prosle sezone u Majamiju Federer,sta Nadal?Cisto da znam koliko bodova brane ;)

Ja Federera nisam gledao ali sam cuo da ga je Fish razbio i da ovaj nije licio na sebe,svima je jasno da se nesto desava sa Federerom,cudan je jako.sto se tice Djokovica i Nadala Nole je rutinski pobedio i Nadal nije imao nikakve sanse u ovom mecu,na ovoj podlozi je Djokovic definitvno bolji igrac

Ne razumem,deluvao je kao da zeli da ode sa terena??? To mi uopste ne lici na Federera...Da nije ona Mirka dobila trudove i treba da s eporodi pa je buduci tata Federer nervozan?Znas da su pricali u januaru da je Mirka mozda trudna...

Kako god,sta je uradio prosle sezone u Majamiju Federer,sta Nadal?Cisto da znam koliko bodova brane ;)

Rafa ima 1/4 a ovaj je brzo ispao od Kanjesa pa ce se i tu provuci (valjda!!!)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back