_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да је Федерер био пијан ?opaaaa... nisam se ovome nadao NI NAJMANJE!
izgleda da cemo tek sutra videti da li je fish totalno eksplodirao, ili je ipak u pitanju ona druga i verovatnija mogucnost...
da.:shock:
------------------
да је Федерер био пијан ?
da je vec neko vreme u shemi sa pljoskom. mozda mu je nole nekom prilikom dao da proba rakijicu, pa se navadio 
Ne trči pred rudu, a šta je Federer otpisan? Kao i Rafa? Nešto ne verujem da će biti tako ja se nadam finala Federer-Nadal.
))Sto bi moja sestra rekla Srle ti vise volis Federera nego Mirka..Hahaha!

...........Srle brate sta bi ovo?
nije problem sto je on ovako pociscen sa terena vec sto se Mardi uopste nije preterano radovao. drugim recima,mislim da je sada vec svima jasno da je Fedja prilicno uzdrman a uz malo srece pobedice ga i ameba Davidenko

Sto bi moja sestra rekla Srle ti vise volis Federera nego Mirka..Hahaha!
HAhhahahahaha,pa dobro,nije bas tako...Volim ja Fedju,navijam za njega MAX,ali ne daj Boze da delim krevet sa njim
Hehee, Srle al' si sad na prozivci...
Neka,neka,bice valjda prilike da i ja prozivam ovde i to do koske...Samo da brat Rodzer pocne da igra kako treba,a ne samo da goji Mirku![]()

Ne razumem,deluvao je kao da zeli da ode sa terena??? To mi uopste ne lici na Federera...Da nije ona Mirka dobila trudove i treba da s eporodi pa je buduci tata Federer nervozan?Znas da su pricali u januaru da je Mirka mozda trudna...
Kako god,sta je uradio prosle sezone u Majamiju Federer,sta Nadal?Cisto da znam koliko bodova brane![]()