ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemora da stane,treba da odmori,sabere se i trebalo bi sve biti u redu.
Sto se tice titula...nije to nesto nedostizno.

Ne mora i nece stati.. u svemu tome jedina mi je uteha kad se setim koje godine je rodjen

A koliko je nedostizno to ce najbolje njih trojica da osete. Marej tek treba da se upise na listu osvajaca a ne uradi li to ovde nece sigurno ni na naredna dva

Tamo neki davidenko je jos uvek daleko od velikih teniskih igraca a nikada im se nece ni pridruziti

Ni on sam,osoran i nadobudan u izjavama u poslednje vreme,ne bi ni pomisljao da se meri sa Nadalom,makar ovaj bio 140. kao sto je bio Agasi pre povratka

Ne mora i nece stati.. u svemu tome jedina mi je uteha kad se setim koje godine je rodjen

A koliko je nedostizno to ce najbolje njih trojica da osete. Marej tek treba da se upise na listu osvajaca a ne uradi li to ovde nece sigurno ni na naredna dva

Kada je on rodjen moze samo njemu biti porazavajuca cinjenica.
Stalno forsiras to da se samo titule broje...nemam nista protiv...OK,ali sta da neko teniser ponovi njrgov uspjeh sa 28...opet bi rekao...ali,Nadal je to uradio sa 23.
Dakle...sve vazi onako kako to mi odvazemo.

Dio Rafine presice nakon meca:

Was in the end of the second set in one drop. And I feeled similar thing to what I had last year.

And, yes, after that I can't go down after that, no? When I have the chance to play, I never retired. Anyway, like I know I going to lose like I did in Rotterdam like last year. I say sorry to Andy for that.

I felt pain still there without no one minimum chance to do nothing, the same time is hard for me be five more games there without try nothing, no? So I don't know if I still playing can go worst or something. So I said, well, no repeat the same mistake like I had last year. I go to the limit, but not cross the limit, no?

I felt something when I think is a bad movement. But is not, you know, because the knee is tired or has been a bad movement or gesture.

No, I think going to be okay.

Urose, gledao si mec, je li moguce da je pri onom padu zeznuo koljeno? Ja nisam dobro vidjela na poslu. :rumenko:

Kada je on rodjen moze samo njemu biti porazavajuca cinjenica.
Stalno forsiras to da se samo titule broje...nemam nista protiv...OK,ali sta da neko teniser ponovi njrgov uspjeh sa 28...opet bi rekao...ali,Nadal je to uradio sa 23.
Dakle...sve vazi onako kako to mi odvazemo.

Upravo tako... ako neko stane sa tim istim uspesima sa 28 godina logicno je da nece biti isto sa nekim ko je velike stvari osvajao i kao tinejdzer (pogledaj samo danasnje klince pa ce ti sve biti jasno,ni od korova ih nema).

Pored toga,taj koji to uzme sa 28 nece igrati u eri najveceg tenisera svih vremena. Kada to neko uradi ja sam spreman za poredjenja,mislim da je prilicno jasno koliko me zanimaju teniske brojke (sto cu jos vise pokazati jer do Indian Velsa nema turnira koji me interesuje)

Titule su nesto sto ti pokrece sve ostalo,posebno kada od 36 imas 22 velike

U svemu ovome danas,meni je najcrnje sto nije usao u peto uzastopno betonsko Gren Slem finale jer to imaju samo Lendl,Edberg,Agasi i Federer. Sve sto se dogodi danas ja samo nadogradjujem na ono sto u tenisu vec postoji jer me ne zanima era 2005-2010 (ili u vasem slucaju 2007-2010) vec kompletna Open era kojoj su 42 godine

Poslednja izmena:
i ako nije dobro spavao...i ako nije dobro jeo...i ako se ogrebao...i ako mu je kacket nakrivljen previse...sad je promenio opremu, da ne bude izgovor kad izgubi ko onda kad je 2 meseca igrao lose navodno zbog promene reketa...pa on je dobio isti reket samo druga firma, al ajd mozda mu neko i poveruje ko nema blage s tenisom...

Pa i Novak je u dobroj formi samo da mu me stave mec pre podne i kad je jako sunce i kada duva vetar i ako je velika vlaznost vazduha e onda Conga nema sanse :mrgreen:

Rafa i Marej krenuli zestoko :super:

Ovo sam morala da citiram.
Da li je ovo fer pisanje, shala mozda?
Ne, ovo je vec podcenjivanje i vredjanje!
Kakav je Nole igrach svi znamo i gde mu je mesto, on najvishe.Njegovi navijachi su svesni shta mozhe i koliko, a normalno je da zele da bude josh bolji i da napreduje u igri, a na kom ce mestu biti to je manje bitno, bar meni, vazno mi je da vidim da je u formi, da se bori, a ostalo ce vec doci ako bude uporan i istrajan, talenat poseduje, sve zavisi od njega.
Pljuvali ste ga shto je predao mech,rugali(iz zdravsvenih razloga), a kad drugi to urade , arshni su drugachiji, nije fer , nije sportski ni ljudski..
sam Nole je uvek govorio da mu je zdravlje najvaznije, pametan i svestan, zashto bi srjlao i rizikovao, zbog mesta na ATP listi, uverili ste se da mu to ne znachi toliko, koliko da igra dobro i da napreduje korak-po korak.
Zao mi je Rafe, navijala sam danas za njega, ali ochigledno je da mora mnogo vishe da obrati pazhnju na svoje zdravlje.
Sezona je tek pochela a on vec ima problema s kolenom i videlo se da je iscrpljen.
Iskreno se nadam da ce posle ovoga sve mnogo ozbiljnije shvatiti, napraviti pauzu, i vratiti se u svom velikom stilu, jer tenis mnogo gubi bez Rafe.
Zelim mu da se oporavi i zaigra kao ranije!

Poslednja izmena:
Pa sta da padne na 10 mesto...Da ga zbog povrede prestigne neki tamo Davidenko...

I chemu toliko podcenjivanje Davidenka?
Kad on "proziva" nekog, odmah galama, a drugi igrachi kao imaju tapiju da "dele" savete i prozivaju, slabije rangirane, stvarno nema smisla, da maltene samo kralj i josh po neki smeju da 'sude" i njima se onda tapshe, to je u redu, jelte, a ostali -psst, pa shta su oni Bogom dani, svaka chast na rezultatima, ali preteralo se!
Treba biti velik i kao chovek ne meriti nekog samo po rezultatima i trofejima!!!

Otkad je Nadal imao operaciju koljena više nije onaj pravi. A zašto? Pa dečko se više ne smije pumpat sterodima. Bar još uvijek ne. Kako su ga svi razvaljivali u drugoj polovini prošle godine ono je bilo smiješno za gledat.

Finale Federer-Čilić

:rtfm:Meteroloska sluzba: Razorni tornado "DAVIDENKO" se velikom brzinom primice obalama Australije i gotovo je sigurno protutnjace iznad Melburna u sutrasnjim ranim satima Hesse:worth::worth: da ti Fredi prodje dobro.

Kakav je Nole igrach svi znamo i gde mu je mesto, on najvishe.Njegovi navijachi su svesni shta mozhe i koliko, a normalno je da zele da bude josh bolji i da napreduje u igri, a na kom ce mestu biti to je manje bitno, bar meni, vazno mi je da vidim da je u formi, da se bori, a ostalo ce vec doci ako bude uporan i istrajan, talenat poseduje, sve zavisi od njega.
Pljuvali ste ga shto je predao mech,rugali(iz zdravsvenih razloga), a kad drugi to urade , arshni su drugachiji, nije fer , nije sportski ni ljudski..
sam Nole je uvek govorio da mu je zdravlje najvaznije, pametan i svestan, zashto bi srjlao i rizikovao, zbog mesta na ATP listi, uverili ste se da mu to ne znachi toliko, koliko da igra dobro i da napreduje korak-po korak.
Zao mi je Rafe, navijala sam danas za njega, ali ochigledno je da mora mnogo vishe da obrati pazhnju na svoje zdravlje.
Sezona je tek pochela a on vec ima problema s kolenom i videlo se da je iscrpljen.
Iskreno se nadam da ce posle ovoga sve mnogo ozbiljnije shvatiti, napraviti pauzu, i vratiti se u svom velikom stilu, jer tenis mnogo gubi bez Rafe.

Da mi ne odnese post tornado:lol::zcepanje:

I chemu toliko podcenjivanje Davidenka?
Kad on "proziva" nekog, odmah galama, a drugi igrachi kao imaju tapiju da "dele" savete i prozivaju, slabije rangirane, stvarno nema smisla, da maltene samo kralj i josh po neki smeju da 'sude" i njima se onda tapshe, to je u redu, jelte, a ostali -psst, pa shta su oni Bogom dani, svaka chast na rezultatima, ali preteralo se!
Treba biti velik i kao chovek ne meriti nekog samo po rezultatima i trofejima!!!
bojana%BOG TI POMOGO na ovaim recima. Sto je mnogo, mnogo je. STOP
Sa toliko zanosa ga blate tako da se pitam stvarno sta im to donosi?

Poslednja izmena:
bojana%BOG TI POMOGO na ovaim recima. Sto je mnogo, mnogo je. STOP[/QUOT

Molim?
Shta ti pishesh Matejana, svesna li si?
Ti si prva reagovala na njihove bisere, na vredjanja, ruganja!
Ja imam pravo da napishem svoje mishljenje, ali bez vredjanja i ruganja.
I josh neshto, meni nemoj pisati-STOP , smeshna si, ajde bre, smiri se malo i opushteno, razmisli shta pishesh.
Ja cu ovde pisati shta ja hocu i kad hocu, ziva, zdrava i vesela ti bila:D:cao:

Poslednja izmena:
bojana%BOG TI POMOGO na ovaim recima. Sto je mnogo, mnogo je. STOP
Sa toliko zanosa ga blate tako da se pitam stvarno sta im to donosi?

A ovde pishesh sa koliko zanosa ga blate, iz ovog se moze izvesti samo jedan zakljuchak, da se slazhesh da nisu fer kad pishu o Noletu, i drago mi je da se slazhesh oko toga da nisu fer:D

bojana%BOG TI POMOGO na ovaim recima. Sto je mnogo, mnogo je. STOP[/QUOT

Molim?
Shta ti pishesh Matejana, svesna li si?
Ti si prva reagovala na njihove bisere, na vredjanja, ruganja!
Ja imam pravo da napishem svoje mishljenje, ali bez vredjanja i ruganja.
I josh neshto, meni nemoj pisati-STOP , smeshna si, ajde bre, smiri se malo i opushteno, razmisli shta pishesh.
Ja cu ovde pisati shta ja hocu i kad hocu, ziva, zdrava i vesela ti bila:D:cao:
Mila moja, nije stop za tebe nego za njih. Procitaj malo bolje i pogledaj cak sam ti dala repu.... za to STOP je za njih. Tebe sam citirala zato sto mi godi sta si pisala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back