Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Bokac da li da ga BANUJEM...ili da nagovorim nekog drugog da to uradi za nas?
Ajde da vidim 
Znaci tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde da vidim 

Haha...pa otkad dolazi na ovaj forum, ne znam da je i u jednoj stvari u vezi tenisa bio u pravu![]()
.
.![]()
![]()
Ajde da vidim
Znaci tako...![]()

Cekaj da mi BOkac odgovori pa cemo da vidimo.
hahahhahaaha...

Samo da vidim sta ce da odgovori![]()
Ma Blejk je izmislio tenis za Del Potra, kakav stil covek ima...samo mator je...a i tako mator je igrao bolje od Del Potra, falila mu je dlaka da pobedi...Del Potro je krakat, duge poluge...jaka serva, jak forehand...nikakav stil...ama nista specijalno...voleji nula...

Tebe cu uvjek da sasjecem u dve recenice.
Opusteno...to je bitno...kapacitete napinjem samo kada vidim da je neko toga vrijedan.
Reci sta sam ja to rekao,Filipinski vracu a da to nije bilo tako?
![]()
![]()
Ajde da vidim
Znaci tako...![]()

Cekaj da mi BOkac odgovori pa cemo da vidimo.
hahahhahaaha...

Ja kad bih izbacio sve ono sto ste pricali a nema veze sa tenisom,mislim da ne bih imao sta da vidim ovde.
Nemoj slucajno da se desi,dragi moji moderatori,da posle svih stvari koje ste napisali ovde u poslednjih 10 strana,ja napisem jedan tom necega sto veze nema sa tenisom a da mi neko obrise.Onda ce mi biti jasno koliko su dvostruki arsini.
Nije bio lud Najvisi Clan Foruma kada vam je pricao neke stvari....

Ja kad bih izbacio sve ono sto ste pricali a nema veze sa tenisom,mislim da ne bih imao sta da vidim ovde.
Nemoj slucajno da se desi,dragi moji moderatori,da posle svih stvari koje ste napisali ovde u poslednjih 10 strana,ja napisem jedan tom necega sto veze nema sa tenisom a da mi neko obrise.Onda ce mi biti jasno koliko su dvostruki arsini.
Nije bio lud Najvisi Clan Foruma kada vam je pricao neke stvari....

Jel se zna ko je moderator podforuma o tenisu?

Grizzly...Ali svrati ponekad...![]()
A koja je Borisova funkcija i on je moderator...ali na kojoj temi?

A sto je dobro? Sta bi falilo da je prosao Blejk? On se cove barem ne svadja sa sudijama kao Del Potro,svaki put kad gubi![]()

Pa nek neko otvori chat ako hoce, ali verujem da ce se ovde takva tema zakljucati....
I ja predlazem da se ovde vratimo na tenis, i da se o njemu vise pise...