ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
......kad je istina,jel to ;)

Opet kazem,dajte da ovde kometnarisemo tenis,narpavite sebi chat i tamo se ispricajte do mile volje....Ranije sam doalzio ovde,citao komentare i ovde sam naalzio rezultate i pregled igre svih meceva koji su me interesovali...Ili bih i ja sam topostovao.Sad dodjem ovde,prvo moram da okrenem 5 strana da uospte vidim da li ima zrno tenisa u celoj prici i odem razocaran.

Srlesrle, u pravu si.
Pretera se, ali mora se i nashaliti dok chekamo mech , a i ovo je forum, pa ne mora valjda sve bash ozbiljno i samo analizirati mecheve.
Ja volim da se nashalim, volim da prochitam i postove onih koji se stvarno razumeju u tenis, da neshto i nauchim.Ja sam ovde vishe kao navijach nashih tenisera i drugih naravno, i zato shto volim sport.
Izvinjavam se ako sam preterala.
Mozda bi stvarno bilo dobro da se otvori _lepljiva-tema za chat, eto, toliko od mene, pozdrav

E pa u tome i jeste najveci problem,to i ja znam!

Cim bi se otvorio chat,vise nikom ne bi bilo interesantno! A zasto?Zato sto bi onda to bilo pravo mesto za to i niko zivi ne bi ni pricao...Ovako je bolje,pricaju se stvari na tenisu-koje veze nemaju sa tenisom.

Nekad nas je na temi bilo mozda 7 ili 8,ali sam znao da sam na pravom mestu.Sad nas je mozda i 15 ali najmanje o tenisu mogu da citam.

Bar ima mnogo 'smeha' (citaj smajilja) :D

......gle,jos cu da pomislim da se i stvarno slazete samnom,sa sve smajlicima Hesse ;)

Inace,veceras ide jedan ultra interesantan mec,Karlovic - Ljubicic! Da ne radim sutra,sigurno bih ga gledao.

......gle,jos cu da pomislim da se i stvarno slazete samnom,sa sve smajlicima Hesse ;)

Inace,veceras ide jedan ultra interesantan mec,Karlovic - Ljubicic! Da ne radim sutra,sigurno bih ga gledao.

Mislim da ce Ljubicic to dobro odraditi...previse je iskusan, i cudo kako tako 'mator' izlazi cesto na kraj sa jakim igracima...

Nesto gledam sutrasnje meceve...
Marej, Rodik i Delpo laganica, Rafi malo teze, ali ima monogo zanimljivijih meceva npr. okrsaj Hrvata, Ljubicic i Karlovic( ima da padaju asevi:) ), zatim tu je jos jedan 'Rvat Cilic(igrao u proslom kolu sa mladim Australijancem Tomicem u 5. setova) protv Vavrinke, ostalo manje-vise izvesno, bar sto se tice muskih.

meni je Bagdatis vs.Hjuit zanimljiviji...Bagdatis je u odlicnoj formi...neverovatno da neko sa onolikim stomakom moze da igra onako dobar tenis :eek: nadam se da ce da razocara australijance...

haha, kad je skinuo majicu, a ono salo landara gore dole, izgleda ko drvoseca :D

ali stvarno ima odlicnu tehniku i fenomenalne udarce...kad bi oladio sa sendvicima,opusteno bi mogao u top10 z:D
btw,kad smo kod tenisera sa viskom masnog tkiva,bas mi je zao Nalbandiana...nadam se da cemo ga videti ove godine,nebih voleo da se penzionise...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back