ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha...pa otkad dolazi na ovaj forum, ne znam da je i u jednoj stvari u vezi tenisa bio u pravu ;)

Tebe cu uvjek da sasjecem u dve recenice :).
Opusteno...to je bitno...kapacitete napinjem samo kada vidim da je neko toga vrijedan :).
Reci sta sam ja to rekao,Filipinski vracu a da to nije bilo tako?

Ma Blejk je izmislio tenis za Del Potra, kakav stil covek ima...samo mator je...a i tako mator je igrao bolje od Del Potra, falila mu je dlaka da pobedi...Del Potro je krakat, duge poluge...jaka serva, jak forehand...nikakav stil...ama nista specijalno...voleji nula...

Sta ce kad je celav:(
Nego sutra ujutru Rafa-Kohsrajber. Moglo bi da bude zanimljivo, mada Rafa dobija.
Postaje sve zanimljivije...:)

Poslednja izmena:
Tebe cu uvjek da sasjecem u dve recenice :).
Opusteno...to je bitno...kapacitete napinjem samo kada vidim da je neko toga vrijedan :).
Reci sta sam ja to rekao,Filipinski vracu a da to nije bilo tako?

Nisi ti mene nijednom sasekao (ne kazem da ti ne mislis da jesi)...uglavnom sve sto kazes, a pricalo se mahom o Djokovicu i Federeru je netacno ;)

Ja kad bih izbacio sve ono sto ste pricali a nema veze sa tenisom,mislim da ne bih imao sta da vidim ovde.

Nemoj slucajno da se desi,dragi moji moderatori,da posle svih stvari koje ste napisali ovde u poslednjih 10 strana,ja napisem jedan tom necega sto veze nema sa tenisom a da mi neko obrise.Onda ce mi biti jasno koliko su dvostruki arsini.

Nije bio lud Najvisi Clan Foruma kada vam je pricao neke stvari....

Ja kad bih izbacio sve ono sto ste pricali a nema veze sa tenisom,mislim da ne bih imao sta da vidim ovde.

Nemoj slucajno da se desi,dragi moji moderatori,da posle svih stvari koje ste napisali ovde u poslednjih 10 strana,ja napisem jedan tom necega sto veze nema sa tenisom a da mi neko obrise.Onda ce mi biti jasno koliko su dvostruki arsini.

Sto bi neko brisao tvoje postove koje nemaju veze s tenisom, ni nase niko nije obrisao...
Nego jel smeta nekom ako se malo skrene s teme?

Koliko vidim,nas nekoliko koji su u 99% spominjali tenis,ovde se gotovo i ne pojavljuju....Sem da opet,daju neki kometnar o tenisu.

Naravno da smeta kada to postane navika da od 10 postova 9 nema veze sa tenisom.A ja ovde dodjem da vidim nesto o tenisu,cini mi se da je to tema.

Sto ne napravite chat ili mozda to ne bi zazivelo ako nije na temi ATP?

Ja dosla da vidim sta se ovde desava, kad ono...:eek:
Jedva moze da se nadje neki komentar vezan za odigrane meceve, a kamoli za one koji slede. Tenis je poceo da se pominje samo u prepucavanju:(
Ovako ranije nije izgledalo.

Bravo Miley,izmejdu ostalog na tebe sam mislio...nema nigde ni Hessea,sem povremeno,onda nema Norda,jer covek ovde neam sta pametno vise da vidi,nema ni Mede,nema onog lika iz Ceske(joooooooooj kako bese)...Ima tu jos par likova koji ovu temu vise ni ne posecuju...

Pogadjajte razlog? Jer an temi TENIS nema vise tenisa!

Vredjali se vi ili ne,to je istina.

......kad je istina,jel to ;)

Opet kazem,dajte da ovde kometnarisemo tenis,narpavite sebi chat i tamo se ispricajte do mile volje....Ranije sam doalzio ovde,citao komentare i ovde sam naalzio rezultate i pregled igre svih meceva koji su me interesovali...Ili bih i ja sam topostovao.Sad dodjem ovde,prvo moram da okrenem 5 strana da uospte vidim da li ima zrno tenisa u celoj prici i odem razocaran.

Pa nek neko otvori chat ako hoce, ali verujem da ce se ovde takva tema zakljucati....
I ja predlazem da se ovde vratimo na tenis, i da se o njemu vise pise...

Pa nek neko otvori chat ako hoce, ali verujem da ce se ovde takva tema zakljucati....
I ja predlazem da se ovde vratimo na tenis, i da se o njemu vise pise...

E pa u tome i jeste najveci problem,to i ja znam!

Cim bi se otvorio chat,vise nikom ne bi bilo interesantno! A zasto?Zato sto bi onda to bilo pravo mesto za to i niko zivi ne bi ni pricao...Ovako je bolje,pricaju se stvari na tenisu-koje veze nemaju sa tenisom.

Nekad nas je na temi bilo mozda 7 ili 8,ali sam znao da sam na pravom mestu.Sad nas je mozda i 15 ali najmanje o tenisu mogu da citam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back