Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Kako se izvukao Juan Martin Dugousko sa Blejkom, ne mogu da verujem...trebao je izgubiti, uporan je ko mazga...
Nije trebao da izgubi....Dobro je sto je prosao dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se izvukao Juan Martin Dugousko sa Blejkom, ne mogu da verujem...trebao je izgubiti, uporan je ko mazga...
.
?A sto je dobro? Sta bi falilo da je prosao Blejk? On se cove barem ne svadja sa sudijama kao Del Potro,svaki put kad gubi![]()

A sto je dobro? Sta bi falilo da je prosao Blejk? On se cove barem ne svadja sa sudijama kao Del Potro,svaki put kad gubi![]()
Ba ne bi nista falilo i da je Blejk prosao, nego sta fali sto je Del Potro prosao??
Ionako ne moze da se sastane sa Federerom pre finala, tako da nema brige![]()
.Ma Blejk je izmislio tenis za Del Potra, kakav stil covek ima...samo mator je...a i tako mator je igrao bolje od Del Potra, falila mu je dlaka da pobedi...Del Potro je krakat, duge poluge...jaka serva, jak forehand...nikakav stil...ama nista specijalno...voleji nula...
.Fali to sto ce mnogo da boli ako se sretne sa njim u Finalu.

Ne moze da se sretnem s njim u finalu jer je Rafa u igri![]()
.Rafa nema tu sta da trazi posto je NOLE tu.

Ti rece nasto drugo kada sam ja tako izjavio u korist Rodika protiva Federera u finalu Wimbledon-a.
Jao Hesse pa ti ne znas sa pricas.
Hhaahha koji Nole, to onaj sto ce da izgubi pre finala?![]()
Sta sam rekao? Rekao sam i onda i da je Rodik osvojio Wimbledon bilo bi sasvim zasluzeno...to je bio genijalan mech!
Sta sam rekao? Rekao sam i onda i da je Rodik osvojio Wimbledon bilo bi sasvim zasluzeno...to je bio genijalan mech!

Bio je genijalan, samo steta sto Rodik nije osvojio....![]()
Pa to je otprilike vrhunac tvoje analize tenisa![]()

Hesse....
Nista mu bre ne mozes.Opusti se covece.
Moze, moze samo mu pomene Bojanu i da vidis
Bilo je tu nekih PP...![]()

Dobro de, eve reputacija ce sad da stigne
Hesse....
Nista mu bre ne mozes.Opusti se covece.
Borisu.![]()
.Moze, moze samo mu pomene Bojanu i da vidis
Bilo je tu nekih PP...![]()
Borisu.![]()
El' ti nisi dobio pp