ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A Federer se ne svadja...daj Srle.
Del Potro je za neme drugi igrac kome zelim titulu poslije NOLETA.
Ako ko moze da pomrsi konce onda su to NOLE,Murej i Del Potro.

Neko mi rece da sam LAIK za tenis kada sam rekao da je Soderling NISTA POSEBNO i samo nesto prolazno...:).
Da,sta bi sa njim :)?

A sto je dobro? Sta bi falilo da je prosao Blejk? On se cove barem ne svadja sa sudijama kao Del Potro,svaki put kad gubi :p

Ma Blejk je izmislio tenis za Del Potra, kakav stil covek ima...samo mator je...a i tako mator je igrao bolje od Del Potra, falila mu je dlaka da pobedi...Del Potro je krakat, duge poluge...jaka serva, jak forehand...nikakav stil...ama nista specijalno...voleji nula...

Ma Blejk je izmislio tenis za Del Potra, kakav stil covek ima...samo mator je...a i tako mator je igrao bolje od Del Potra, falila mu je dlaka da pobedi...Del Potro je krakat, duge poluge...jaka serva, jak forehand...nikakav stil...ama nista specijalno...voleji nula...

Ti rece nasto drugo kada sam ja tako izjavio u korist Rodika protiva Federera u finalu Wimbledon-a :).

Jao Hesse pa ti ne znas sa pricas ;).

Sto se tice Blejka,covek koji je imao paralizu,koji je nosio aparate da bi ispravio kicmu,on je vrhunski teniser bez obzira na poziciju na kojoj se naalzi.

Sto se tice Del Potra,Bogo moj,ako dodje do tog finala,ne verujem da ce Federer dva puta zaredom izgubiti...Samo sto ja ocekujem da Del Potro ispadne koliko u 1/8 finala.Za Soderlinga sam i ja rekao jos cim se izvukao zreb da Nole verovatno nece igrati sa Soderlingom jer je pitanje da li ce bilo ko od njih dvojice stici do 1/4 finala :p :p :p

Ocekujem ozbiljne meceve tek od 4. kola ili 1/8 finala.Sve pre toga,ko god da ispadne od nosioca iz Top 10 je velika sramota.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back