ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugi teniser sveta Rafael Nadal smatra da, uprkos sve većoj konkurenciji u samom vrhu, Đoković i Mari i dalje predvode grupu tenisera iza Federera i njega.

„Po mom mišljenju, Đoković i Mari su još uvek bolji od Del Potra. Škot još nije uspeo da osvoji Gren slem turnir, ali mislim da on to može. Svako ko je bio treći na svetu imaće priliku da slavi na GS turniru, Mari ima tek 22 godine i mislim da će napredovati“, izjavio je Nadal.
Španac kaže da je veoma motivisan da godinu završi na najbolji mogući način.

„Trenutno sam koncentrisan na Masters u Lonodnu, a posle želim da osvojim Dejvis kup sa Španijom. Biće mi teško da igram u O2 areni (na Mastersu) jer su podloge u dvoranama najteže za mene. Ipak, daću sve od sebe u Londonu“.

Nadal je potom rezimirao 2009. godinu u kojoj je imao mnogo pehova.

„U svačijem životu postoje teški trenuci, moji su nažalost došli ove godine. Nisam mogao da igram na Vimbldonu, svom omiljenom turniru, izgubio sam na Rolan Garosu i imao neke privatne probleme. Moji roditelji su rešili da se razvedu, što je velika promena u mom životu – bilo je teško, mesec dana sam bio van sebe“, kaže Majorčanin i dodaje:

„Sada sam u redu, ali potrebno je vreme da se prihvate takve stvari. A, još je teže pomiriti se sa situacijom kada niste kod kuće i ne znate šta se događa. Povreda mi je bar omogućila da budem sa porodicom i prijateljima“.

Poslednja izmena:
Pozdrav,Najvisi.
Pazi ti da imalo imas izgradjen stav i iskustvo o tenisu osim onog ZASNOVANOG na WIKIPEDIJI i na par meceva preko YOU TUBE-a nikada nebi tako nesto rekao.

Imao sam PROFESIONALAN DUNLOP-ov 95% GRAFITNI reket NASPANOVAN 23/21 KP i igrao po teniskim turnirima kada si ti ganjao loptu po njivi.
NEmoj me pogresno razumjeti ali je tako...ako imam pravo da kazem svoje misljenje kada si ga i ti tako iznijeo.

Gledaj da si imalo upoznat as PROFESIONALIZMOM nikada nebi mislio da sam necim u svojoj izjavi pogrijesio ili izjavio nesto nevezano za ISTINU.
Gledaj RF ima ugovor sa LINDT-om i CS-om do 2019 godine...ops sta ja rece...pa zar ugovori mogu da traju nakon zavrseka PROFESIONALNE sezone...da da mogu.
Taj covjek ce time sto ce i dalje vozati Mercedesa KASIRATI 2-4 milion Franaka,sto nosi ROLEX zaradjivati 4-5 miliona GODISNJE,od WILKINSONA 6-8 itd. ;).
To je cinjenica i istina.

Ugovori od CS-a i LIND-ta vaze do 2019 ako su i ostali sto je moguce ipak za manje i hoce da zaradi MILIARDU...na ovu istinu cu da se nasmijem ;).

Nemoj da prozivas...niko ti nije nista rekao...niko ovde nije covjek koji kaze a ne misli.

ISPECI PA RECI...

To sto se ti trpas sam sto nije LIJEP MANIR u neke poznavaoce tenisa je tvoja stvar...niko ti to ne uskracuje ali OMALOVAZAVANJE i UZDIZANJE iznad drugih nije fer i uvjek ce negdje naici na OTPOR.

Hoces da se prozivamo, zeleni? Neke njive pominjes, kanda te nesto vuce korenima?
Prvo mi na to odgovori, ili izvinjenjem, ili potvrdno, pa da opletem... sto o pismenosti, sto o trpanju gde ti nije mesto. Red bi bio da te neko tamo i stavi, tikvo pokondirena.

Elem, videces kako se brzo ti ugovori revidiraju, i kakvu si glupost odvalio... toliko o temi.

Dakle, hoces djonom? Samo reci... cekam te na zicer... kuci ces placuci.
Veruj mi na rec.

Ljudi da rascitimo.
Ovo nije PROFESIONALNO ANALITICKI PDF.
Ovo je jedna LEPLJIVA tema u kojoj ima SVAKO ali svako pravo da postuje.
Bilo to NAVIJACKI,svojom izjavom,izlivom svog zadovoljstva ili ogorcenja...nije bitno.
Svako je jedinka za sebe i svako ima prava da izrazava svoje misljenje ALI NE KROZ VRIJEDJANJE I OMALOVAZAVANJE.

Svako ima pravo da napise sta zeli i niko nema pravo da mu to uskrati svojom gestom ili uvredljivom recenicom
.

Rece covek i pomenu njive. Klasika, nije prvi put da sam sebi u usta skaces...

RF je taj koji je za sada ISTORIJA i taj covjek je KASA koja hoda.
Uvjek i u dubokoj penziji ce na bilo kojem turniru SVOJE prisustvo ITEKAKO KASIRATI.
Prosta racunica ILKE...jeli tako!?

Pa se sakrij iza Ilicevih skuta...

Slobodno kreni... bos po trnju.

:hvala:

Tacno tako...Forumi i postoje da bi ljudi iznosili svoje misljenje, ali vredjanje drugih nije iznosenje misljenja, vec lecenje nekih svojih kompleksa ...

Ako se na mene odnosilo, upri prstom gde sam vredjao u mom postu?
Sto sam izneo cinjenice, jer mi nije pravo sto su sa ovog pdf-a otisli pravi znalci koji su tu bili godinama, jer vise nisu imali nijednu pametnu za procitati, a da to nije agencijska vest?
Sa kojima si se mogao prepucavati bez da ti na prvu loptu kazu da si seljak sa njive ili kre*en, ili da te banuju zato sto kazes da je njihov omiljeni teniser PO TVOM MISLJENJU sljam?
Evo, svi ste odmah stali na istu stranu... cim se stvari zatalasaju. Niko ni da se zamisli, sem Duske na pocetku, ali evo i ona je spustila loptu...
Zato i zasluzujete Pevacicu.

Poslednja izmena od moderatora:
Mnogi koji su pratili tenis devedesetih godina, kritikuju, i prave se vazni nad mladjima, ponavljajuci kako su mladje generacije poceli da gledaju tenis eksplozijom naseg tenisa. To jeste tacno, ali sta sada koji su rodjeni 90 ne trebaju da gledaju tenis, svako nekada mora da pocne, to je veoma licimerno, i neshvataju da ti "klinci" cak znaju vise od njih, ja sam ovde pre nego sto sam se uclanila pogledala i videla mnogo pametnih postova.

Po onome sto je Najvisi napisao, mi mladji ne treba ni da postojimo na forumu...:roll:
Izvini sto tenis nismo pratili kad je Navratilova igrala...

Evo... rekoh, na pa pljujte. NIko konstruktivno da shvati... svu ste pamet sa 16 godina popili.
To se zove pubertet.

Najvisi Clan Foruma, nemoj da se ljutiš prijatelju, ali zbog čega iz tebe izbija tolika ogorčenost!?
Opusti se čoveče, ovo je jedan Relax podforum, u kome ne mora baš sve da pršti od usko stručnih analiza i komentara. Pa nisi balavac bemu miši...:super:

Protrci kroz rasprave do pre godinu dana, pa ces videti nebo i zemlju...
Ne smes im nista reci, a da ne dignu nos... u svemu vide samo uvredu. Pa im onda Pevacica kriva.
Ja se recimo sa tobom ne slazem u nekim stavovima na Religiji... ali ne znaci da ih ne postujem, jer su tvoji. Razumes? Iako su ponekad KONSTRUKTIVNI, nekad ne.

Ovde vise nema nicega sem zute stampe... kako je lepo Duska primetila.

Borisu nije potreban advokat, no moram ti reci ON SE ZASIGURNO SALIO.
Novakov je ko i ja fan,mlad i kulturan ,odmjeren,iza tih njgovih rijeci vire.
Nece valjda trajati dok zaradi suskavu milijardu.Za sponzore ga nije briga nek mu samo daju i tu viri cudjenje.
Aman i oni daju ko da ne vide koliko i dokle.

Evo ti se u postu ispod ovog odmah nabalegao u tvrdnje... :hahaha:
I ja sam tako mislio... pa pogresio. Na greskama valja uciti, a ne gurati ih pod tepih...

I dalje tvrdim da je to besmislena tvrdnja.

Mozda je mislio ozbiljno. Cak mislim: sigurno je mislio ozbiljno! Imao je pred sobom primer Martine Navratilove.

Ni blizu ti nije poredjenje, Ilicu... Sam proelaboriraj, pa proceni ima li smisla to sto je rekao... da ce zaraditi jos 700 miliona evra... :hahaha: ... Otkud ti uopste ideja da ce RF trajati kao Navratilova?... :confused:
Njemu sam mislio napisati da onog trenutka kad zavrsis karijeru (citaj: za godinu dana max.) drugi klinci upadaju, i fanovi se poistovecuju sa njima. Sponzori vrlo brzo revidiraju ugovore, trebalo je da ti isplate recimo 80 miliona za deset godina, raskinu ugovor i daju ti 20 za raskid i svako na svoju stranu. Jer im se vise isplati da Rolex nosi Nole negoli bivsi #1...
Ali, to ne napisah jer se potrudio da pokaze koliko je kulturan i odmeren, sto rece Duska... pa su sad neke druge stvari prece.

Sto sam izneo cinjenice, jer mi nije pravo sto su sa ovog pdf-a otisli pravi znalci koji su tu bili godinama, jer vise nisu imali nijednu pametnu za procitati, a da to nije agencijska vest?
Sa kojima si se mogao prepucavati bez da ti na prvu loptu kazu da si seljak sa njive ili kreten, ili da te banuju zato sto kazes da je njihov omiljeni teniser PO TVOM MISLJENJU sljam?
Evo, svi ste odmah stali na istu stranu... cim se stvari zatalasaju. Niko ni da se zamisli, sem Duske na pocetku, ali evo i ona je spustila loptu...

Ne, zaista se nije odnosilo na tebe... postujem te, uvek si iznosio misljenje bez vredjanja... :bye:

Ni ja ne volim sve tenisere, ali ih ovde ne vredjam...Moja stvar da li cu nekoga voleti ili ne...

Pa ti idi negde gde nema ''pubertetlija'' i gotovo!!! Kad ti vec toliko smeta!

Ti ces meni uzvicnike... ni tastaturu nisi savladao. Problem je kolicina bezobrazluka u tvom postu.. ja pricam o celom ovom pdf-u. Zao mi je sto je potonuo zbog takvih znalaca kao sto si ti ili Jankovic, ali od sujete tesko da mozes shvatiti poentu mog pisanija.
Sto, da nisi ti nesto konstruktivnije napisao od mene, Srleta, mede, Nordica, Grizlija?
Tri unakrst ne umes da sastavis, al' ti zato smeta pevacica koja isto kao i ti prenosi agencijske vesti i licna zapazanja o apsurdnim aspektima tenisa...
Samo, ona sebe ne shvata ozbiljno...

Poslednja izmena:
Ne, zaista se nije odnosilo na tebe... postujem te, uvek si iznosio misljenje bez vredjanja... :bye:

Ni ja ne volim sve tenisere, ali ih ovde ne vredjam...Moja stvar da li cu nekoga voleti ili ne...

Jesam vredjao, da ne glumim andjela... ali nikad forumase. Vec bas tenisere. To je sport, u sportu jedne volis, druge mrzis. I ako to neces javno iskazati na stadionu, u dvorani, ispred TV-a ili pak na forumu, onda nisi pasionirani ljubitelj sporta...
A na forumu imas samo rec, stav; to ne treba niko da ti brani.
Moj problem je to sto su ti stavovi postali bezlicni... vise chat negoli diskusija... razumes?

Ti ces meni uzvicnike... ni tastaturu nisi savladao. Problem je kolicina bezobrazluka u tvom postu.. ja pricam o celom ovom pdf-u. Zao mi je sto je potonuo zbog takvih znalaca kao sto si ti ili Jankovic, ali od sujete tesko da mozes shvatiti poentu mog pisanija.
Sto, da nisi ti nesto konstruktivnije napisao od mene, Srleta, mede, Nordica, Grizlija?
Tri unakrst ne umes da sastavis, al' ti zato smeta pevacica koja isto kao i ti prenosi agencijske vesti i licna zapazanja o apsurdnim aspektima tenisa...

Sto,smetaju ti uzvicnici...Pa tako reci..

Hoces da se prozivamo, zeleni? Neke njive pominjes, kanda te nesto vuce korenima?
Prvo mi na to odgovori, ili izvinjenjem, ili potvrdno, pa da opletem... sto o pismenosti, sto o trpanju gde ti nije mesto. Red bi bio da te neko tamo i stavi, tikvo pokondirena.

Elem, videces kako se brzo ti ugovori revidiraju, i kakvu si glupost odvalio... toliko o temi.

Dakle, hoces djonom? Samo reci... cekam te na zicer... kuci ces placuci.
Veruj mi na rec.

Rece covek i pomenu njive. Klasika, nije prvi put da sam sebi u usta skaces...

Pa se sakrij iza Ilicevih skuta...

Slobodno kreni... bos po trnju.

Sa tobom uvjek...rado NAJVISI...ko ce placuci to se zna...nisi jednom tako zavrsio.
Jednom si otisao i obecao JAVNO pa si si sam uskocio u usta...a ja jos nikada...toliko o karakteru.
Ti meni nikada i niukom slucaju ne mozes da drzis predavanja a da bi pricao na takvom nivou samnom moras ipak da se popnes par stepenika NA GORE.
NJIVE...da,na zalost to nije slucaj kod mene...shvatio si moju poruku.
Nista protiv zmljoradnika...upuceno je takvom karakteru.
Sve sto je bilo izreceno u mom postu je odgovor na tvoje prozivke i uvrede koje si prvi TI poceo...
O pismenosti isto tako...no frks...znas,ovde neki pisu sa 10 prsta a ne nabadaju kao mozda TI ;).

Sva sto sam rekao je REAKCIJA NA TVOJU AKCIJU...kontas ili to pokazujes iz tvog kutcica...onako kako to tebi odgovaraj.

POZNO prati...kreni od tvog posta ;).

Poslednja izmena:
Izvini sto onda dolazis ovamo na forum kad si rekao da ovde ne dolaze vise oni koju su imali sta pametno da napisu?? :roll:

Jer se zaludu nadam da se ovom pdf-u moze vratiti stari sjaj. I ne kazem da nema pokoji pametan post, al' je to toliko sporadicno da samo potvrdjuje pravilo... Jasnije?
Svako objektivan ce ti reci ovo sto ja govorim...

Samo, ona sebe ne shvata ozbiljno...

Aha, znaci po tvom, samo vas petorica, treba ovde da pisete, i samo vi znate nesto o tenisu... To si vise puto ponovio, veoma si zaljubljen u sebe.
A nisi u pravu kada kazes da su oni otisli zbog "klinaca", posto sam na ovom forumu bila pre godinu i po, i samo razgledala sta se pise, i koliko se secam ti uopste nisi cesto ovde bio, niti polemisao.

Sa tobom uvjek...rado NAJVISI...k oce placuci to se zna...nisi jednom tako zavrsio.
O pismenosti isto tako...ni frks...znas ovde neki pisu sa 10 prsta a ne nabadaju kao mozda TI ;).

Sva sto sam rekao je REAKCIJA NA TVOJU AKCIJU...kontas ili to pokazujes iz tvog kutcica...onako kako to tebi odgovaraj.

POZNO prati...kreni od tvog posta ;).

Ja zavrsio placuci? Ko je cvilio na PP jedno a javno drugo? Ko nije smeo javno da iznese svoj stav? Znas o cemu pricam... Hoces citate?
Ko nedostatak elokvencije nadoknadjuje trckarajuci po filozofskoj kafani gde tvoji postovi strce k'o zimzeleno u listopadnom? Tuga je citati... Evo, molim te da opet napises kako ce RF zaraditi jos 700 miliona za zivota?... I to ozbiljno, da utvrdis svoj stav...
Ko i sa deset prstiju nikako ne moze da sastavi post bez da se upisham od smeha? Pa samo pogledaj ovu tugu iznad... veruj mi da nisam ni razumeo sta hoces da kazes, pretpostavljam da me nekako nadyebes, sta li?
Upri prstom na tu moju akciju? Gde te uvredih, a? Jel' ti mozda rekoh da si stigao sa neke njive, ili nesto slicno?
Nemoj, Borise... bolje.

Aha, znaci po tvom, samo vas petorica, treba ovde da pisete, i samo vi znate nesto o tenisu... To si vise puto ponovio, veoma si zaljubljen u sebe.
A nisi u pravu kada kazes da su oni otisli zbog "klinaca", posto sam na ovom forumu bila pre godinu i po, i samo razgledala sta se pise, i koliko se secam ti uopste nisi cesto ovde bio, niti polemisao.

A cime ti zasluzujes da te neko smatra bilo kakvim clanom ove "porodice"? Otkud tebi pravo sa tri posta da uopste dizes glas ovde?
Upri, da vidim tvoja pisanija, pod tim starim nikom?
Pre godinu i po NIKO ko sada ovde pise nije ni bio registrovan na forumu... Znas li uopste o cemu pricas?

Sa kojima si se mogao prepucavati bez da ti na prvu loptu kazu da si seljak sa njive ili kreten, ili da te banuju zato sto kazes da je njihov omiljeni teniser PO TVOM MISLJENJU sljam?

Izgleda da ovde neko ima poremecen osjecaj za uvrede.
Pod uvredom se ne podrazumjeva vrijedjanje majke ili sl...nego i omalovazavanje i vrijedjanje necijih sposobnisti ...IZRAZAVANJA ILI ocjenjivanja.
Ono sto si ti uradio je upravo to!
Dosao si NAMJERNO si pustio BUVU tamo gdje si htjeo posto si znao kakvu ces reakciju da izazoves.To se zove NAMJERA.
Ovaj PDF nije nista izgubio time sto si ti otisao...naprotiv dobio je mir i nevrijedjanje.
Neki su odavde otisli bas zato sto se ne zaju pomiriti sa porazom...kleli su se u svoje IDOLE i spustali druge i kada je pocelo da se desava ono sto su im ti drugi govorili sada nemaju oobraza da se ovde pojave.
Zna se zasto je Medo otisao odavde....njega ne trpati u taj kos.

Evo... rekoh, na pa pljujte. NIko konstruktivno da shvati... svu ste pamet sa 16 godina popili.
To se zove pubertet.

Ma nema potrebe ipak oni imaju malo vise FINIH manira.

Evo ti se u postu ispod ovog odmah nabalegao u tvrdnje... :hahaha:
I ja sam tako mislio... pa pogresio. Na greskama valja uciti, a ne gurati ih pod tepih...

I dalje tvrdim da je to besmislena tvrdnja.

Nikada,uvjek sam stajao iza svojih izjava.
Dokazi cime nisam...ja imam ljudskosti u sebi.

Ni blizu ti nije poredjenje, Ilicu... Sam proelaboriraj, pa proceni ima li smisla to sto je rekao... da ce zaraditi jos 700 miliona evra... :hahaha: ... Otkud ti uopste ideja da ce RF trajati kao Navratilova?... :confused:
Njemu sam mislio napisati da onog trenutka kad zavrsis karijeru (citaj: za godinu dana max.) drugi klinci upadaju, i fanovi se poistovecuju sa njima. Sponzori vrlo brzo revidiraju ugovore, trebalo je da ti isplate recimo 80 miliona za deset godina, raskinu ugovor i daju ti 20 za raskid i svako na svoju stranu. Jer im se vise isplati da Rolex nosi Nole negoli bivsi #1...
Ali, to ne napisah jer se potrudio da pokaze koliko je kulturan i odmeren, sto rece Duska... pa su sad neke druge stvari prece.

To je samo bio odgovor na tvoj post...
Kako ti das tako dobijes.
Pa zar ti mislis da ce ovakve tvoje izjave stalno paliti...postaju UZRECICA ;).
Ja sam ih u mnogo postova procitao.

Izvini sto onda dolazis ovamo na forum kad si rekao da ovde ne dolaze vise oni koju su imali sta pametno da napisu?? :roll:

NE,dolaze zato sto su im izjave bile pogresne.
Evo UROSA...navija za Nadla...imali smo rasprava pa ga nikada nisam zelio uvrijediti da ne ode sa foruma.
Bilo je svakakvih izjava ali nikada nisam htjeo da ga povrijedim.
Danas je ta konverzacija sasvim OK i fer.

A sta ti radis...iznova dolazis i pocinjes da vrijedjas...da omalovazavas.
Mene na toj osnovi ne mozes nicim da pogodis ali ni je krivo kada ostale time vrijedjas.
To nije OK od tebe ;).

100% je istina...samo sam cekao da to neko drugi kaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back