duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
E, Dushka nasmeja me, zamishljam kako jurish nick
Ko ja moju lozinku, od prethodnog nicka
![]()
bojana%,Ma ja jurim klonove ne nikove.

bojanice imam ja jedan nadimak Biserka,moja djeca nek su mi zdravo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, Dushka nasmeja me, zamishljam kako jurish nick
Ko ja moju lozinku, od prethodnog nicka
![]()
Bas mi ga zao....Pitam se kako ce posle tenisa,od cega ce da zivi???![]()
![]()
![]()
Sto se bre smrzavas u Pragu? Jesi li jos ovde?![]()
Nisam, posle Nove sam stanovnik Praga![]()
A breeeeeeeee sto mi se nisi javila?Sledeci put hocu da te vidim ovde!!!!
Da navijamo zajedno za Noleta!![]()
Naravno da cemo pokazati Cesima kako se navija
Vidimo se posle Nove godine, javljam se
![]()
bojana%,Ma ja jurim klonove ne nikove.
bojanice imam ja jedan nadimak Biserka,moja djeca nek su mi zdravo.![]()
Najvisi Clan Foruma,
Razumjela sam te odlicno ...
Nijesam se iznenadila,od tebe sam tako nesto i ocekivala.
Pitala sam se kad ce neko da kaze pravu rijec za ovo sto se desava na podf.
Ova M.P.je prolazna epizoda,samo povod da se nesto ozbiljnije uradi i ovo bude mjesto
za diskusiju koja dolikuje podf.,pa i da se naselimo nije na odmet.
Sto se zenskog dijela tice da podjem od sebe trudim se biti u toku i sto bih napisala odmjerim da nebi bila u mogucoj konbinaciji podsmijeha.
Kad se radujem radujem se i to ne skrivam.
Mogli bi svi po nesto doprinijeti da se ovom podf. vrati stari sjaj.
Puno te pozdravljam i molim nemoj da sa njega odes.![]()
Ako tako nastavi za manje od 15 godina ce da NAKUCKA MILIARDU.
Uzivam da gledam Noleta i ostale tenisere, Rafu, del Potra, radujem se kao i ti svakoj Noletovoj pobedi i ostalih nashih tenisera i teniserki
Nisam neki struchnjak da bih mogla da analiziram mecheve do detalja, ali za to postoje oni koji se razumeju u tenis, i s uzivanjem cu chitati njihove postove, a ja cu dati svoj skromni doprinos ovom pdf-mu, koliko znam i umem![]()
Mozda je mislio ozbiljno. Cak mislim: sigurno je mislio ozbiljno! Imao je pred sobom primer Martine Navratilove.Evo, Duska, vidis logiku? Boris misli da ce RF igrati jos 15 godina, i biti isto toliko interesantan sponzorima. I sta ja da mu napisem na to?... Da je to ortodoksna glupost?
A ne bih rekao da se sali, nigde smajlija... posto ce verovatno da napise da je to bila sala.
Ozbiljan pdf...... jasta.
Evo, Duska, vidis logiku? Boris misli da ce RF igrati jos 15 godina, i biti isto toliko interesantan sponzorima. I sta ja da mu napisem na to?... Da je to ortodoksna glupost?
A ne bih rekao da se sali, nigde smajlija... posto ce verovatno da napise da je to bila sala.
Evo, Duska, vidis logiku? Boris misli da ce RF igrati jos 15 godina, i biti isto toliko interesantan sponzorima. I sta ja da mu napisem na to?... Da je to ortodoksna glupost?