ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li, pevačice, el si ti sigurna da si ti uopšte videla kako Jelena Janković izgleda? Možda si zaboravila da izbaciš baš sva ogledala iz kuće pa si od straha taj prizor projektovala na Jelenu Janković?

Sigurno nije video Jelenu Jankovic koliko je ruzna.

sajkaca-1.gif

Ne bih bas rekao da su razni kojekakvi ovde tek od pre neki dan... neki balegaju ovuda vec mesecima... Lisa vam je stigla tek da vidite dokle ste se srozali... i savrseno se uklopila... mene i mede nema odavno, ni Srleta vec par meseci, zenski svet koji ume nesto da napise vise i ne pominjem... napraviste sprdacinu od ovog pdf-a... ako, i treba... sa jednoumljem je sve i pocelo... sad zanjite kako ste posejali... i zahvalite nadleznom.

Budi malo samokritican, pa prosetaj kroz vas pisanija... ne videh post duzi od dve recenice, neku ozbiljnu kritiku igre, analizu meca i slicno... u cemu se razlikuju njeni postovi od vasih, sem sto je ona to dovela do besmisla?... Sad uzivajte... :mrgreen:

U pravu si, vode se zrele rasprave. Moja greska. :roll:
Kome sam ja nasao da objasnjavam... :dash:

Najvisi Clan Foruma,
Razumjela sam te odlicno ...
Nijesam se iznenadila,od tebe sam tako nesto i ocekivala.
Pitala sam se kad ce neko da kaze pravu rijec za ovo sto se desava na podf.
Ova M.P.je prolazna epizoda,samo povod da se nesto ozbiljnije uradi i ovo bude mjesto
za diskusiju koja dolikuje podf.,pa i da se naselimo nije na odmet.
Sto se zenskog dijela tice da podjem od sebe trudim se biti u toku i sto bih napisala odmjerim da nebi bila u mogucoj konbinaciji podsmijeha.
Kad se radujem radujem se i to ne skrivam.
Mogli bi svi po nesto doprinijeti da se ovom podf. vrati stari sjaj.
Puno te pozdravljam i molim nemoj da sa njega odes.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back