gost 172011
Ističe se
- Poruka
- 2.140
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

APLAUZ OBOJICI

, ali mi je iskreno bilo zao Rodika
jer toliko ujednacen mec davno nisam gledala u kom su nijanse(i malo hladnija glava) odlucivale.Ne prdi mala... KRALJ JE RAFA!Steta sto ga niye bilo da Vam pokaze sto se zowe igra
![]()
peRFect 

da kazem nesto...
Ali to oduzimanje serve je bilo presudno. Federer je ispalio cak 50 aseva,sto je njegov licni rekord,dok je svetski postavio Karlovic,sa 55 pre mesec dana
Dakle,Fed kad zatreba moze da igra i kao klasican servis igrac. Rodik je na kraju bio i vidno umoran,tu nema sta.Ovakvom igrom,Rodik moze mnogo...Naravno,ako je zadrzi do kraja godine!Sta je bilo sa obecanjem za Medu?![]()
Ulichrah na pitanje komentatora je rekao: "Ako bih sudio po srcu onda zelim Federu pobedu!". Malo da te utesim pred odlucujuci set.
Drzi se Mr Freak. Ja sam ti pripremio lavor za suze.![]()

Opet se izvukao, bukvalno (2 brejk lopte)

sampras navija za federera, obratite pažnju...

Kao sto Borg navija za Nadala![]()

Cinjenica je da je Rodik odigrao jedan od najboljih meceva u karijeri,a opet nije uspeo da pobedi Rodzera koji je odigrao.......prosecno...

Sad jos samo tri mastersa i naravno jos koji GS
I Olimpijada 
Uzet dubl na Olimpijadi,ostalo jos samo 3 mastersa i zdravo djaci![]()

Samo najveci mogu tad da odigraju i izvuku se![]()
Sto Borg mrzi Federera![]()
Rodzer Federer - covek koji stvara istoriju ove igre - proslost,sadasnjost i buducnost svetskog tenisa!
Dakle,ne mozete verovati koliko mi je drago sto je napokon oborio rekord po broju Grend Slemova....Takodje, zelim da SADA vidim za koga ce te reci da je bio bolji u istoriji ove igre? Svako ko tvrdi da to nije Fed,taj onda nije ozbiljan sagovornik....Jedno je kada analiziramo nejgovu igru sada,a drugo je kada analiziramo celu karijeru.
Dakle,ukupno 60 titula,15 Grend Slemova,15 Mastersa i 4 Masters Kupa.....
Niko nikada niej imao ovaj rezultat.Sve cestitke kralju,nadam se da ce me jos dugo godina odusevljavati
Inace,za sam mec,da ne bude da samo baratam istorijom i brojkama...Koju ionako vecina Federeromrzaca nece ni pogledatida kazem nesto...
Rodiku svaka cast za ulazak u finale i igru u njemu. Bez straha,bez prevelikog respekta.Bas kako treba.Iako je u vise navrata delovalo da ce Fed uzeti servis Rodiku,to je on uradio Fedu. Nakon toga,verovatno kljucni momenat,kada je na 6:2 u taj brejku prokockao cak 4 set lopte...
Rodik je uspeo cini mi se 2 puta da mu uzme servis...Dok je Federer uspeo to samo jednom,na krajuAli to oduzimanje serve je bilo presudno. Federer je ispalio cak 50 aseva,sto je njegov licni rekord,dok je svetski postavio Karlovic,sa 55 pre mesec dana
Dakle,Fed kad zatreba moze da igra i kao klasican servis igrac. Rodik je na kraju bio i vidno umoran,tu nema sta.Ovakvom igrom,Rodik moze mnogo...Naravno,ako je zadrzi do kraja godine!
I na kraju,jos jedna stvar za Rodika....Jes' da sam bas bio srecan zbog Federera,ali mi je bilo jako krivo kad sam ga video da place....Jer ne bi bilo neposteno da je i pobedio.
Inace, dragi moji Forumasi...Gde ste sada da pljujete Rodika jer je plakao posle poraza?Gde su sada slike sa maramicama i slicno? Jer vam se ne cini da ste jadni? Ne? Smesni ste....I Rodik je plakao posle poraza,i Federer je plakao pre 6 meseci,ali zato je samo Federer pi@kica....Jadno...

!Ma salio sam se. Cuo sam samo da mu je bilo krivo kada su poceli da proglasavaju Nadala za najboljeg igraca ikada na sljaci, i da mu nije bas milo kada neko obara njegove rezultate.
Uzgred, kada vec pominjemo Borga, Fed sada ima vise titula od njega na Wimbledonu.
Rodiku svaka cast za ulazak u finale i igru u njemu. Bez straha,bez prevelikog respekta.Bas kako treba.Iako je u vise navrata delovalo da ce Fed uzeti servis Rodiku,to je on uradio Fedu. Nakon toga,verovatno kljucni momenat,kada je na 6:2 u taj brejku prokockao cak 4 set lopte...
Rodik je uspeo cini mi se 2 puta da mu uzme servis...Dok je Federer uspeo to samo jednom,na krajuAli to oduzimanje serve je bilo presudno. Federer je ispalio cak 50 aseva,sto je njegov licni rekord,dok je svetski postavio Karlovic,sa 55 pre mesec dana
Dakle,Fed kad zatreba moze da igra i kao klasican servis igrac. Rodik je na kraju bio i vidno umoran,tu nema sta.Ovakvom igrom,Rodik moze mnogo...Naravno,ako je zadrzi do kraja godine!
I na kraju,jos jedna stvar za Rodika....Jes' da sam bas bio srecan zbog Federera,ali mi je bilo jako krivo kad sam ga video da place....Jer ne bi bilo neposteno da je i pobedio.
Inace, dragi moji Forumasi...Gde ste sada da pljujete Rodika jer je plakao posle poraza?Gde su sada slike sa maramicama i slicno? Jer vam se ne cini da ste jadni? Ne? Smesni ste....I Rodik je plakao posle poraza,i Federer je plakao pre 6 meseci,ali zato je samo Federer pi@kica....Jadno...

Sta je bilo sa obecanjem za Medu?![]()