Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Родик је јуче надиграо Федерера и то момачки али Федерера је ишла серва и то је то.
Вуко се ко пребијена мачка по терену на крају...послужила га је срећа.
Све честитке Родику и жеља да настави играти овакав тенис и у наставку ове сезоне!
Па њему би било криво и да се било коме каже нешто боље него за њега...човјек је НЕЧОВЈЕК у души.
Препотентност и лицемјерство није одлика НАЈБОЉЕГ...управо,то је одлика његове маленкости
.
RF se ukakio da vise NIKADA nece moci da osvoji nijedan GS, sve dok je RN tu...
I bio je 100% u pravu... Zato je i cmizdrio...
Pa je onda procvetao nakon neizbeznog: Nadalovih kolena...BTW, na poslednja dva GS-a jedini ozbiljan protivnik mu je bio jucerasnji... pa su morali da resavaju u sedam setova... Pitanje je sta bi bilo da je Andy (neshvatljivo?!) iskoristio barem jednu od one cetiri set-lopte... Ili da je ijedan ozbiljan teniser stao izmedju njega i 14. & 15. GS-a... Prosao bi Djokovica? Sumnjam...
(Bese tu i onaj Del Potro, ali je izasao na teren sa skinutim gacama, kao "ima vremena za mene"...)
@ Giovanna
Zasto tako mislis?

Tačno, slažem s esa podebljanim.
Federera je imao sreću da Nadal doživi nesreću(probleme s koljenima), s te strane iako sam gotivio Federera, mora se priznat' da bi sve bilo drugačije da je Nadal bio tu koji je definitivno igr'o vanzemaljski tenis i tu nema dileme.
Federer je iskoristio priliku i donekele izliječio rane od finala kad je plak'o zbog Nadala, a bojim se da bi to uradio i opet da je Nadal igr'o priotiv njega, pa eto čak je i Rodik mašio brejk lopte.Federer na iskustvo i nedovoljno jakog protivnika osvojio je.Svaka mu čast, al' treba zapamtit' da upravo ta godina 2009 wimbledon (kad je Federer post'o najbolji teniser svih vremena, ) godina kad nadal nije igro uprav najjači turnir na svijetu.
Ne misli nego zna isto tako kako i ja znam a pravim se lud!
![]()
![]()
![]()
![]()

@Najvisi Clan Foruma
Dobio je Del Potra i Rodika iz Top 10...
Nije on kriv sto su neki ispali prije...pa nijesu uspjeli da se sretnu sa njim...
Ali da je srecan...jeste!
Ajde, ajde. Nema se vadis!Ilicu, ne podgrijavaj atmosferu
Nijesam ja duplikat bre![]()
![]()

@Najvisi Clan Foruma
Dobio je Del Potra i Rodika iz Top 10...
Nije on kriv sto su neki ispali prije...pa nijesu uspjeli da se sretnu sa njim...
Ali da je srecan...jeste!

malo ironije nije na odmet, a?@Frank Lampard
Znaci, slazes se i da Sampras nije ostario, Federer bi tesko osvajao ove silne Vimbldone?!

Niti je skinuo Nadala sa trona u Parizu, niti u Londonu...
Cak nije ni "omirisao" nekog iz Top10 kada ih je osvajao...
Sem Roddick-a, a to smo svi gledali i videli kako...
Evo i mene
Dalje,Federer je imao gomilu srecnih okolnosti....Jeste,imala je i Zvezda '91 pa je postala prvak Evrope...Imali su i Lejksersi sto su ove godine cini mi se tri puta pobedili u produzecima...Pa?
).Ha, ..ne treba se vodit' takvim razmišljanjem.
Ja smatram da kvalitet jednog igrača (tima) treba da se pokaže upravo onda kad je najteže, a ne kad je konkurencija oslabljena.
Za zvezdu takođe važi, strefila je sreća i to je.
Pa i Barsa je osvojila LŠ ove god, na kakav način?=?Tako što je iz jednog jedinog šuta došla do finala, a Čelsi mašio 100% prilike i + sudija kom definitivno treba udarit' 2,3 4 (ma i 10 šamara za onolike propuste.(mamimcu mu ćelavu).
Onda je naišla na Mančestera za koga je znalo se da će ga pregazit' i tako je bilo.
A šta da je Barsu sačekala ekipa Čelsija u finalu??Naravnio da bi bilo terže, jer bi i suđenje bilo na nivou.
...Tako i Federer im'o sreće i ostvario san.
U najjačoj konkurenciji , a Nadal je u mnogome čini jačom , treba se pokazat'.
Da ne zaboravimo i ovo danas:
Top 10
1 Roger Federer 11,220
2 Rafael Nadal 10,735
3 Andy Murray 9,450
4 Novak Djokovic 8,150
5 Juan Martin Del Potro 5,705
6 Andy Roddick 5,440
7 Gilles Simon 4,000
8 Jo-Wilfried Tsonga 3,600
9 Fernando Verdasco 3,500
10 Fernando Gonzalez 3,185