ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da dodam da je Zvezda, pored nevidjenog gola Augentalera, imala i cuveni bojkot vecine najboljih evropskih timova... mali offtopic, jer je isto bilo i sa RF-om: sunce ga ogrejalo kada je Nadal otkazao...
:hahaha1:
:ok:

..i počelo je da ide na ku*ac kako svi vole one koji su kao najbolji tj Federera , upavo je to ona istina Svijet voli pobjednike.
Pa svi mogući poznati i nepoznati podfržavaju Federera, ljudi pojkušavaju da se identifikuju sa njim i sjutra kad nekom kažu "Navij'o sam za Federera" kao da heće da kažu da su ga bogte oni izmislili.E sad, jeste da je Federer gospodin čovjek, svjesnost, kontrola emocija u 98 % slučajeva(izuzev ponekad), poliglota, harizma, zato ga čini se svijet još i više voli.Nadal je malo neotesan, ...dođe čovjek i zavlači ruke u zadnjicu pred prepunim Rolan Garosom:confused:..neviđeno, pljuvanje po šljaci pa potom razmazivanje iste( k'o mačka kad obavi nuždu pa pokušava da sakrije ono što je izašlo iz nje)., Federer je što se tiče obrazovanja i približavanja čovjeku dosta odradio i to je i mnogome ono pšto ga čini najvećim....ali što se same igre tiče Nadal je vanzemaljac i izmislio novi pogled na svijet tenisa po mom mišljenju i unio u tenis maštu, živost, energiju, drugačiji sjaj.

A šta je to Federer epohalno izmislio"?

Epohalno...cek da razmislim...

On je igrac za svaku podlogu...
Ne znas sta mu je bolje...od bekhenda do servisa...
Spreman je bio da osjeti tugu poraza vise puta da bi postao konacni pobjednik i na sljaci...
Vec sa 27 drzi 15 najsjajnijih trofeja u svojoj kuci...
Sa svojim znanjem jezika pruza zadovoljstvo gledanja sportiste od kojeg nesto mozes i da cujes, osim da vidis...
Zaradio je toliko novca u svom poslu kao niko prije...
Ubrzo ce biti otac u pravo i najljepse vrijeme...
Zivot mu je napisana bajka!

Epohalno je sve to na jednom mjestu, u jednom covjeku...

Ti mi nabroj 10 ljudi iz bilo koje branse da su postigli isto...i ja cu se osjecati srecnim jer cu shvatiti da ti znas o cemu ti pricam:)

Epohalno...cek da razmislim...

Spreman je bio da osjeti tugu poraza vise puta da bi postao konacni pobjednik i na sljaci...
Vec sa 27 drzi 15 najsjajnijih trofeja u svojoj kuci...
Sa svojim znanjem jezika pruza zadovoljstvo gledanja sportiste od kojeg nesto mozes i da cujes, osim da vidis...
Zaradio je toliko novca u svom poslu kao niko prije...
Ubrzo ce biti otac u pravo i najljepse vrijeme...
Zivot mu je napisana bajka!

Epohalno je sve to na jednom mjestu, u jednom covjeku...

Ti mi nabroj 10 ljudi iz bilo koje branse da su postigli isto...i ja cu se osjecati srecnim jer cu shvatiti da ti znas o cemu ti pricam:)

:hahaha1::hahaha1:
pa ti mu pobroja i đecu, skoro da im imena još kažeš....zna se da sam postavio pitanje koje se odnosilo na tenisku igru.
Ostavi se životnih ostvarenja i pitanja obrazovanja za koje svi znamo da je postig'o i koliko je novca zaradio:roll:, pa to dođe kao posledica osvajanja valjda, i sve silne reklame koje je radio radio je na račun slave.

Od postavljenog pitanja imaš 2 argumenta , a to su :
..sad da izanaliziramo te dvije rečenice.:p

..može li prva On je igrač za svaku podlčogu....
Kontra pitanje: Nije li to i Nadal???

Bekhend može da se kaže da ima bolji od ostalih tenisera, al' nema servis npr. tu je Rodik bolji,..možeš ti to bolje siguran sam:p

@Frank Lampard
Ne...nikako ne mozemo u isti kos stavljati kada neko osvoji 3 Australian Open-a i 5 US Open-a i 6 Wimbledon-a sa nekim ko je osvojio 1 Australian Open i 1 Wimbledon...
Ako uzmemo u obzir ono najznacajnije sto je Nadal postigao...a to su 4 Roland Garros-a...odmah imamo minu za to a to su 4 finala i jedna titula Rodzera Federera! Ovo pokazuje da je samo izuzetni kvalitet Nadala doveo do toga da barem bude najbolji sljaker i tu odlucuje ta nijansa...sto je Rafa pobijedjivao finala a ne gubio...
Dok je na ovim ostalim Grand Slam-ovima Nadal bio slijepi putnik...

Ne mozemo da stavljamo u isti kos dva tenisera koji kada prave neki spektakularan poen djeluju potpuno drugacije...Rodzer pravi izuzetan poen kao da je na treningu, skoro pa se i ne oznoji...a na drugoj strani imas Nadala koji ispusti dusu da bi napravio neki izuzetan poen...o ucestalosti izuzetnih poena ne moramo da govorimo...tu nijesu potrebna objasnjavanja osim ako navijas za Nadala...

Ne mozes da kazes nista lose o bilo kojem dijelu igre Rodzera Federera...
Kazes da ima los servis covjek koji u finalu nezvanicnog prvenstva svijeta odservira 50 aseva...?!
Kazes da ima los bekhend covjek koji ima jednorucni bekhend i protiv kojeg teniseri baziraju taktiku da mu salju lopticu u bekhend stranu da bi ga izmorili i zato sto se plase njegovog forhenda(razmisljaju - bolje bekhend, nego forhend)...
Igra na mrezi...Tajming...Kretanje i pozicioniranje...Taktika meca ili citave karijere...Sve je skoro pa savrseno...
Taj covjek je kompletan...u svakom smislu te rijeci...

Primjetio sam isto da pricas o tim milionima kao da ih ti imas a ne on...
On je svoje milione zaradio tako sto je genije u svom poslu...

P.S. Kristijano Ronaldo je svoje milione zaradio jer je najbolji u konkurenciji cijelog svijeta u najvaznijoj ``sporednoj`` stvari na svijetu...

P.P.S. Kada budes najbolji u bilo cemu na svijetu...pitacu te sta mislis o Rodzeru Federeru ili o Tajgeru Vudsu(Rodzerovom prijatelju, koji moze da pauzira cijelu sezonu a da opet bude najplaceniji sportista planete) koji su to godinama...
A ne ovako...dodjes i pitas...``Sta je to Federer izmislio u tenisu?``...

Poslednja izmena:
ih, ovako možemo do ujutru, al' stvrano mi se spava.
No, da ne odem a da ne kažem tvoje namjerne ili nenamjerne propuste kad diskutujemo o nečemu.

Prvo, nisam niđe rek'o da ima loš servis, niti loš bekhend, već sam rek'o da bekhend ima bolji od ostalih tenisera, a servis takođe ima dobar, ali znamo da je Rodik tu najbloji., dakle pokušavaš da mi prebaciš nešto što nisam rek'o.

Drugo:A ja sam samo postavio pitanje: Šta je to Federer epohalno izmislio za tenis?Nešto novo?
Ja mogu potvrditi da je kompletan igrač, jeste sigurno, ali on i dosad (tj. do pojave Nadala) i nije im'o neku konkurenciju , a igr'o je više nego odličan tenis.
Šta se dalje dešava , dolazi Nadal 21 godišnji Španac koji mu pomrsi račune i natjera ga na suze.Dakle to može samo neko ko ima sve što i Federer, znaš i sjeti se Federer protiv Nadala ima malo rješenja tj. Nadal uvijek ima rješenje za bilo koju zamisao Rodžera.

Slično i za Šumahera, osvaj'o je 7 X šampionat formule, a zašto znaš li.Zato što je im'o dobar bolid...i nedovoljnu konkurenciju...s tim što time neću da dajem manji značaj tim titulama jer je klasa sigurno prisutna kod Šumahera, tako i kod Federera, čovjek koji je posvećen tenisu uz manje više teže protivnike koje je nizao, ..a onda dolazi Nadal i bude mu noćna mora.
Kao i kod Šumahera, dfođe Alonso--Šumaher izgubi titulu, dok je Montoja vazda bio iza Šumahera, a i dan danas mislim dfa su on i Šumaher imali identičan bolid --.Montoja bi bio bolji.

I opet ponavljam da Federera gotivite u mnogome i zbog njegovog gospodskog ponašanja, kao i zbog igre

Drugo:A ja sam samo postavio pitanje: Šta je to Federer epohalno izmislio za tenis?Nešto novo?
Ja mogu potvrditi da je kompletan igrač, jeste sigurno, ali on i dosad (tj. do pojave Nadala) i nije im'o neku konkurenciju , a igr'o je više nego odličan tenis.
Šta se dalje dešava , dolazi Nadal 21 godišnji Španac koji mu pomrsi račune i natjera ga na suze.Dakle to može samo neko ko ima sve što i Federer, znaš i sjeti se Federer protiv Nadala ima malo rješenja tj. Nadal uvijek ima rješenje za bilo koju zamisao Rodžera.

Sve tacno

ih, ovako možemo do ujutru, al' stvrano mi se spava.
No, da ne odem a da ne kažem tvoje namjerne ili nenamjerne propuste kad diskutujemo o nečemu.

Prvo, nisam niđe rek'o da ima loš servis, niti loš bekhend, već sam rek'o da bekhend ima bolji od ostalih tenisera, a servis takođe ima dobar, ali znamo da je Rodik tu najbloji., dakle pokušavaš da mi prebaciš nešto što nisam rek'o.

Slično i za Šumahera, osvaj'o je 7 X šampionat formule, a zašto znaš li.Zato što je im'o dobar bolid...i nedovoljnu konkurenciju...s tim što time neću da dajem manji značaj tim titulama jer je klasa sigurno prisutna kod Šumahera, tako i kod Federera, čovjek koji je posvećen tenisu uz manje više teže protivnike koje je nizao, ..a onda dolazi Nadal i bude mu noćna mora.
Kao i kod Šumahera, dfođe Alonso--Šumaher izgubi titulu, dok je Montoja vazda bio iza Šumahera, a i dan danas mislim dfa su on i Šumaher imali identičan bolid --.Montoja bi bio bolji.

I opet ponavljam da Federera gotivite u mnogome i zbog njegovog gospodskog ponašanja, kao i zbog igre

Ураво сада прочитах и појави се жеља за надовезивањем.
Ураво један РЕАЛАН и у сржи пост који има смосао у потпуности :ok:.

Дакле као што рече,Федерер није имао правог конкурента тј. противника и чим су се појавила 2 БАЛАВЦА...НОЛЕ и Рафа велики господин,по некима ИНОВАТОР модерног тениса :rotf:...везе са везом...долази до момента када не зна шта да ради.Да ли да ангажује тренера или не,да ли да игра више или мање турнира,једноставно је био погубљен цјелу прошлу годину ;).
Видите,Агаси је имао толико мало успјеха зато што је играо у вријеме Сампраса и Бекера,а исто тако у противном ;).
Ко зна каква би историј била написана да се њих тројца нису срели ;).
Федерер је једно вријеме играо са Надалом и НОЛЕТОМ па је оплакао шта би тек било да је са њима морао да гази још један дужи низ година :hahaha: :rotf:.
Па то би била КОМЕДИЈА али у правом смислу рјечи ;)...питај бога колико би пута још оплакао ;)...то је РЕАЛНОСТ и чињеница.
Једино се у овом СЦЕНАРИУ може причати о НАДМОЋНОМ Федереру али у било којем другом ни у којем случају.

Није ми јасно како неко може да га толико велича???
Чињеница је да има толико ГС-ова али се нико не пита зашто.
Један јако лијеp примјер је дат у посту који сам ЦИТИРАО.
Једноставно се потрефио у времену када није имао конкурента.
Чињеница је и да не може сваки противник да му буде конкуренција али је исто тако чињеница да чим су се појавила два БАЛАВЦА Надал и НОЛЕ долаи до СУЗА.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back