Renegade-Ns
Iskusan
- Poruka
- 6.666
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odustajanjem Rafe dolazi do rokade u zrebu , Del Potro se seli na njegovo mesto tako da Djokovic ne moze sa njim u cetvrtfinalu da se sastane , moguci rivali Djokovicevi u cetvrtfinalu prema projekciji su iskusni Blake koji je premesten u Djokovicev deo , zatim Haas ili mladi Cilic

isp'o blejk! sepi je odigrao odličan tajbrejk....![]()
Da, a gubio je 5:0
nego, ljudi, ovaj beneto se baš skršio....
videla samnego, ljudi, ovaj beneto se baš skršio....
![]()
videla samnego, ljudi, ovaj beneto se baš skršio....
![]()
Bas se odnese, ali je fer lik jer ustao i odigrao do kraja. Djokovicu da se to desilo predpostavljam da bi poceo da place i predao bi.

Ja sam sanjao da je Federer ispao u trecem kolu.![]()

Ne mogu da se setim, ali znam samo da je bilo u tri seta.![]()
Bas se odnese, ali je fer lik jer ustao i odigrao do kraja. Djokovicu da se to desilo predpostavljam da bi poceo da place i predao bi.
.
.Федерер не игра једну трећину турнира као НОЛЕ и Надал и онда он прича о кондицији и повредама а када губи неће да пружи руку судији и плаче по терену као неко дерле.
Da li si siguran u ovo sto govoris ili je to samo jos jedna izjava mrzenje prema Fedu? Pogledaj broj turnira u prosloj godini koliko su igrala sva trojica....Razlika i nije prevelika.
Uostalom,nije bitan KVANTITET vec KVALITET. Mozes da igras i 30 turnira godisnje i da budes Davidenko,a mozes da igras 16,17,18 turnira kao Fed i da budes najbolji.
A ako Fed stigne do 1/4 finala ili 1/2 finala ove godine na Vimbldonu,on opet preuzima prvo mesto na ATP touru...A ostali neka puknu od muke.
I da,nesto van teme tenisa....Reptili ne postoje...Svaka cast sa kim se ja dopisujem ovde....Ako ovo nisu neuke izjave,onda stvarno ne znam.....Reptil nije isto sto i dinosaur,mada izgleda da to ovde ljudi nemaju pojma.
Федерер не игра једну трећину турнира као НОЛЕ и Надал и онда он прича о кондицији и повредама а када губи неће да пружи руку судији и плаче по терену као неко дерле.
Da li si siguran u ovo sto govoris ili je to samo jos jedna izjava mrzenje prema Fedu? Pogledaj broj turnira u prosloj godini koliko su igrala sva trojica....Razlika i nije prevelika.
Uostalom,nije bitan KVANTITET vec KVALITET. Mozes da igras i 30 turnira godisnje i da budes Davidenko,a mozes da igras 16,17,18 turnira kao Fed i da budes najbolji.
A ako Fed stigne do 1/4 finala ili 1/2 finala ove godine na Vimbldonu,on opet preuzima prvo mesto na ATP touru...A ostali neka puknu od muke.
I da,nesto van teme tenisa....Reptili ne postoje...Svaka cast sa kim se ja dopisujem ovde....Ako ovo nisu neuke izjave,onda stvarno ne znam.....Reptil nije isto sto i dinosaur,mada izgleda da to ovde ljudi nemaju pojma.
Reputacija za ovo.
Federer će osvojiti Vimbldon...Realno,i nema neku konkurenciju...