JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Meni je bas drag sto je Federer dokazao da mu ni RG nije nedostizan
Da nije najboljeg sljakera svih vremena,Federer bi to mozda bio vec sad! Realno,da nema Rafe,Fed je mogao uzeti vec 4 RGa i onda bi pricali o nadcoveku i slicno...Zar ne?
Inace,Federeru se nije smeo desiti Del Potro,ne zato sto je Del Potro los,nego sto je mogao da tim trofejom zaokruzi jednu totalno cudnu i neverovatnu sezonu.Isto tako,Rafi se nije smeo desiti Soderling....Doduse,on je covek igrao OK i ostatak godine i turnira,tako da....Neko je na kraju krajeva ipak morao pobediti Rafu na RGu! Kao sto je neko morao dobiti Federera na Vimbldonu.
Ja mislim da ce ovaj mec dobiti Karlovic! Ne znam zasto,valjda jer ipak ima bolje rezultate u poslednje vreme....Ali ocekujem jedan dug,fin mec...I kao sto neko pomenu Cilica i Vavrinku....Na kaldiz sam igrao na pobedu Cilica,nije los koeficijent,1.7 na njega![]()
Sreca... jer je Rafa Soderlinga dok je bio zdrav odrao 6:1 6:2 tako nesto na mastersu na sljaci ranije(nisam siguran kojem)

Ne bas sjajna igra ali dobar kad je bilo najpotrebnije, mozda je i dobro sto je imao ovakav mec....

Pobedice Rafa, videcesh