ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicno je odigrao mec mada mi nije bilo svejedno kod 5-4 za Robreda jer ceo set nije mogao da uzme 3 poena na Robredov servis ali ipak kad je bilo najpotrebnije...:super:

Jankovicu nije to stvar...stvar je PREDUGA seona.
Pogledaj sta se desava sa OSTALIM...ljudi pucaju uveliko...a ima jos jedam MASTERS i onda za mjesec dana pocinje AO...mislim da im se povraca na tu pomisao ;).
Pazi...NOLE opet najvise odigranih meceva...po ko zna koji put ;).
O tome ti pricam.

Znam da je predugacka sezona, ali ne govorim o tome, kad god uzme veci turnir Novak ispadne rano na sledecem cak i kada je na pocetku sezone, kad je odmoran.

Odlicno je odigrao mec mada mi nije bilo svejedno kod 5-4 za Robreda jer ceo set nije mogao da uzme 3 poena na Robredov servis ali ipak kad je bilo najpotrebnije...:super:

Vidish, nisam ja dzabe postavila Rafinu "pobednichku" sliku, kad je bilo "gusto".
Opet ponavljam, Rafu ne otpisujte , dok mech nije gotov, bez obzira na formu:super:

Kakav covek ovaj Gonzalez,pokvari mi ovaj divni teniski dan:dash:
Prosli i Rafa i Nole plus ispao skotski sifonjer,a on ladno propusti 7 mec lopti i preda mec:besna:

Nisam "dzaba" :dash:, kad je Marej vodio, 4-0 i ispade:mrgreen::klap:
E, za ovaj drugi mech, ja sam navijala za del Potra, ali mi je bzv., shto je ovaj predao mech, mada je imao problema s kolenom, ali ne volim kad bilo ko tako dobije mech:roll:
A, danas:worth::worth::worth:

Nole se "probudio" u ovom mechu, taman kad je trebalo, da na kraju "odigra"kolce:D
3610969392_f1fcd35e13_o-1.gif

Uzhasan i dosadan mech, ali Nole pobedio:super::klap::vatromet::vatromet::vatromet:

A, sad vamos Rafa:hej::ok:

Odlicno je odrigrao Rafa iznenadio me servis i imao je cini mi se samo 8 gresaka u mecu...Istina da Conga nije igrao dobro ali je Rafa igrao bolje od predhodna 2 meca...:super:

Ajde Novace pobedi ovog najljigavijeg tenisera Soderlinga....

Arriba Rafa! Meni su Nadal i Federer pravi sportisti, Novak Djokovic mi je kao neko majmunce, koje pokusava da bude smesno, jer ne zna da igra. Ali on mi je i ok, ali kada vidim onu Jelenu Jankovic, koja je ruzna, a jos se trpa da bude modna kreatorka. Uzas!

PArdon...da nisi pustila otpjevanu traku :rotf:.
De sada napiso sto do sada nisi napisala ;).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back