- Poruka
- 13.940
Znači nekako je prošao No2e u drugo kolo? Nisam gledao, imam posla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači nekako je prošao No2e u drugo kolo? Nisam gledao, imam posla![]()
Ja sam gledao do drugog seta kada ga je No2ak na jedvite jade dobio u taj brejku... smučio mi se život... malo je falilo da STRAŠILO Lacko osvoji setZnači nekako je prošao No2e u drugo kolo? Nisam gledao, imam posla![]()
Slažem se "samo tako da nastavi" ...Nole je igrao dovoljno dobro za Lukasa Lacka.
Ja sam zadovoljna Noletovim startom.
Samo tako neka nastavi.
Bravo za Noleta!![]()
Lacku se smucio zivot u trecem setu. Samo sto pre da se zavrsi. A Janovic je igrao polufinale Vimbldona sa Marejem, a onda ispao u prvom kolu USO i sad jedva preziveo nekog klinca u prvom kolu.
Po tebi jedan Lukas Lacko treba da mu uzme 10 gemova, da igra taj brejk... No2akova igre je neatraktivna, smaračka, vama je interesantna zato što navijate za njega, ne gledate objektivno...Janovic je ocigledno dosao povredjen. I jako mi je zao zbog toga. Volim njegov tenis.
Po cemu je Lukas Lacko strasilo? Ja videh jednog slatkog, razbarusenog momka s bebi fejsom. ..
Steta sto ga pored tenisa interesuju jos neke druge stvari, pa ne moze sve to da izbalansira.
Ne znam zasto vam se Novakova igra danas nije dopala?
Osim sto ga ne volite, ne vidim drugi razlog.
Po tebi jedan Lukas Lacko treba da mu uzme 10 gemova, da igra taj brejk... No2akova igre je neatraktivna, smaračka, vama je interesantna zato što navijate za njega, ne gledate objektivno...
Izgled neću da komentarišem jer ukusi su različiti... tebi je lep, meni je pak STRAŠILO!![]()
Efikasna dok ne naidje na terminatora NadalaŠto se tiče No2akove igre, on je malo atraktivnija verzija Ferera, sa malo boljim servisom, i to je toSad to što ga vi volite, to je druga stvar. Efikasno jeste, ali smara
![]()
Kako mec sa Soedom odmice, Marej pokazuje ko je i sta je...
Fantasticno nesto. Pored one vrucine, stvarno sjajno.
Uzivam u njegovoj igri. Pokorio je Soedu.
Ja svakog tenisera respektujem, bez obzira na kom mestu bio na rang listi.
Go Soeda je dobar teniser, ali jednostavno nije mogao protiv Endija, koji fantasticno podnosi vrucinu.
Nikako da pocne Nadal sa Bernardom?
Mozda cekaju da padne temperatura?![]()
nemac brand i francuz simon igraju 5.set i trenutno je 13:12 za nemca, francuz servira...ovo može da potraje.
edit: simon dobio maraton sa 16:14 u 5. setu i sastaće se u drugoj rundi sa marinom čilićem koji je takođe slavio nakon 5 setova.
nemac brand i francuz simon igraju 5.set i trenutno je 13:12 za nemca, francuz servira...ovo može da potraje.
edit: simon dobio maraton sa 16:14 u 5. setu i sastaće se u drugoj rundi sa marinom čilićem koji je takođe slavio nakon 5 setova.
Djovak ovde nesto deluje smoreno
Ne svidja mu se rad sa Beckerom![]()
Pa vidim ja, No2ak iz prethodne 3 godine nikada ne bi izgubio 10-8 gemova od onakvih tenisera... hemija je izostala, barem za sada jer protiv žutokljunca Istomina će mu trebatiBeker mu nije pripremio ono što mu je obećao (jača hemija) pa je No2e besan![]()
Istomin nije zutokljunac. I moze svakog da iznenadi.
Dajte, imajte malo respekta prema tim ljudima koje gledate, ako ste se ikada bavili sportom.
Po meni za sada je najvise pokazao Endi. Hvala Bogu, nema vise onaj grc na licu... povreda ledja je prosla.
Uplasila sam se za Pospisila, mislila sam da ce danas kolabirati i predati Australijancu, ali nekako se povratio i pobedio.
Sve u svemu, danas i nije bilo nesto uzbudljivo u Melburnu.
Serena ocekivano, Ana ocekivano, Novak ocekivano...
Nesto mi smeta kod Bekera... u stvari znam, ali ne mogu da napisem jer ce biti frke.
Kao što sam i rekao, protiv Istomina će mu trebati hemija, što znači da imam visoko mišljenje o njemuIstomin nije zutokljunac. I moze svakog da iznenadi.
Dajte, imajte malo respekta prema tim ljudima koje gledate, ako ste se ikada bavili sportom.
Sve u svemu, danas i nije bilo nesto uzbudljivo u Melburnu.
Serena ocekivano, Ana ocekivano, Novak ocekivano...
Slobodno reci, zašto bi bilo frke?Nesto mi smeta kod Bekera... u stvari znam, ali ne mogu da napisem jer ce biti frke.