ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači nekako je prošao No2e u drugo kolo? Nisam gledao, imam posla :D
Ja sam gledao do drugog seta kada ga je No2ak na jedvite jade dobio u taj brejku... smučio mi se život... malo je falilo da STRAŠILO Lacko osvoji set :D

- - - - - - - - - -

Nole je igrao dovoljno dobro za Lukasa Lacka.
Ja sam zadovoljna Noletovim startom.
Samo tako neka nastavi. :)
Bravo za Noleta! :vatromet:
Slažem se "samo tako da nastavi" ... :D

- - - - - - - - - -

Lacku se smucio zivot u trecem setu. Samo sto pre da se zavrsi. A Janovic je igrao polufinale Vimbldona sa Marejem, a onda ispao u prvom kolu USO i sad jedva preziveo nekog klinca u prvom kolu.

Ima problema sa petom :D

Janovic je ocigledno dosao povredjen. I jako mi je zao zbog toga. Volim njegov tenis.
Po cemu je Lukas Lacko strasilo? Ja videh jednog slatkog, razbarusenog momka s bebi fejsom. ..
Steta sto ga pored tenisa interesuju jos neke druge stvari, pa ne moze sve to da izbalansira.
Ne znam zasto vam se Novakova igra danas nije dopala?
Osim sto ga ne volite, ne vidim drugi razlog.

Janovic je ocigledno dosao povredjen. I jako mi je zao zbog toga. Volim njegov tenis.
Po cemu je Lukas Lacko strasilo? Ja videh jednog slatkog, razbarusenog momka s bebi fejsom. ..
Steta sto ga pored tenisa interesuju jos neke druge stvari, pa ne moze sve to da izbalansira.
Ne znam zasto vam se Novakova igra danas nije dopala?
Osim sto ga ne volite, ne vidim drugi razlog.
Po tebi jedan Lukas Lacko treba da mu uzme 10 gemova, da igra taj brejk... No2akova igre je neatraktivna, smaračka, vama je interesantna zato što navijate za njega, ne gledate objektivno... :D

Izgled neću da komentarišem jer ukusi su različiti... tebi je lep, meni je pak STRAŠILO! :D

Po tebi jedan Lukas Lacko treba da mu uzme 10 gemova, da igra taj brejk... No2akova igre je neatraktivna, smaračka, vama je interesantna zato što navijate za njega, ne gledate objektivno... :D

Izgled neću da komentarišem jer ukusi su različiti... tebi je lep, meni je pak STRAŠILO! :D

Što se tiče No2akove igre, on je malo atraktivnija verzija Ferera, sa malo boljim servisom, i to je to :D Sad to što ga vi volite, to je druga stvar. Efikasno jeste, ali smara :D

Marej me je odusevio svojom igrom.
Sto rece komentator, ``plesao`` je na terenu.
Ne zelim da umanjim Go Soedinu igru, jer svakog igraca koji se plasira na Masters treba postovati, ali ipak Marej je toliko ``gladan`` pobeda, to mu se vidi u ocima, pokretima...
Znacajno je to sto Marej odlicno podnosi vrucinu. To ce biti od velikog znacaja, pored njegove forme koja je fantasticna.
Moji favoriti su prosli dalje, Fernando i Felisijano, Marej, DelPo...

Ja svakog tenisera respektujem, bez obzira na kom mestu bio na rang listi.
Go Soeda je dobar teniser, ali jednostavno nije mogao protiv Endija, koji fantasticno podnosi vrucinu.
Nikako da pocne Nadal sa Bernardom?
Mozda cekaju da padne temperatura? ;)

nemac brand i francuz simon igraju 5.set i trenutno je 13:12 za nemca, francuz servira...ovo može da potraje.:deda:

edit: simon dobio maraton sa 16:14 u 5. setu i sastaće se u drugoj rundi sa marinom čilićem koji je takođe slavio nakon 5 setova.

Poslednja izmena:
Ja svakog tenisera respektujem, bez obzira na kom mestu bio na rang listi.
Go Soeda je dobar teniser, ali jednostavno nije mogao protiv Endija, koji fantasticno podnosi vrucinu.
Nikako da pocne Nadal sa Bernardom?
Mozda cekaju da padne temperatura? ;)

Nije da ga ne respektujem. Ali ima ocajan servis. Marej je mogao da ga pita gde hoce da mu vrati lopticu.

Tomic predao.

nemac brand i francuz simon igraju 5.set i trenutno je 13:12 za nemca, francuz servira...ovo može da potraje.:deda:

edit: simon dobio maraton sa 16:14 u 5. setu i sastaće se u drugoj rundi sa marinom čilićem koji je takođe slavio nakon 5 setova.

Hvala ti Coco... morala sam da odem iz stana na kratko, pa si me bas obradovao sa vestima o Simonu.
U najavi bice to dobar mec! Samo ne znam da li je Simon igrao povredjen???
Danas mnogo predaja...
Ubija ono australijsko Sunce...
Treba to izdrzati.

Novak Djokovic and coach Boris Becker

78C7F1CCFEBD4F89926418E37A4745CA.ashx

170E5EDFEEB94DA8BF69EF2EB4712FF1.ashx

Istomin nije zutokljunac. I moze svakog da iznenadi.
Dajte, imajte malo respekta prema tim ljudima koje gledate, ako ste se ikada bavili sportom.
Po meni za sada je najvise pokazao Endi. Hvala Bogu, nema vise onaj grc na licu... povreda ledja je prosla.
Uplasila sam se za Pospisila, mislila sam da ce danas kolabirati i predati Australijancu, ali nekako se povratio i pobedio.
Sve u svemu, danas i nije bilo nesto uzbudljivo u Melburnu.
Serena ocekivano, Ana ocekivano, Novak ocekivano...
Nesto mi smeta kod Bekera... u stvari znam, ali ne mogu da napisem jer ce biti frke.

Dajte, imajte malo respekta prema tim ljudima koje gledate, ako ste se ikada bavili sportom.
Po meni za sada je najvise pokazao Endi. Hvala Bogu, nema vise onaj grc na licu... povreda ledja je prosla.
Uplasila sam se za Pospisila, mislila sam da ce danas kolabirati i predati Australijancu, ali nekako se povratio i pobedio.
Nesto mi smeta kod Bekera... u stvari znam, ali ne mogu da napisem jer ce biti frke.

Vajda mu nije valjao, a sad neće ni Beker da valja? Da nije problem u Novaku možda? Nemojte pogrešno da me shvatite, ali kad su Ana i Jelena krenule da menjaju trenere kao čarape, pale su prvo iz top 10 pa onda i iz top 20. Nije pravilo, ali često bude upravo tako.

Kao što sam i rekao, protiv Istomina će mu trebati hemija, što znači da imam visoko mišljenje o njemu :D ... S obzirom na trenutnu No2akovu formu, mogao bi mu žutokljunac uzeti i set :D

Uvek veliki respekt za sve tenisere, nadimke im dajem samo kako bi ih lakše pamtio :D

Naravno da je bio dosadan dan kada je SLAB žreb :D ... to je ono što ti pričam Frangi :D

... pogledaj realno, No2ak i Ferer koji su i inače smarači, Berdih koji igra nikad lošije i koji bi ispao da ima malo ozbiljnijeg protivnika(ali slab žreb) i ima odvratnu majicu...

Dakle, u celom tom delu žreba jedino je Stanislav atraktivan :D

Slobodno reci, zašto bi bilo frke? :D ... pa pogledaj kakve gluposti pišu Boris, Charli i kompanija :D

Na zreb se - pa valjda znate to - nije moglo uticati. Kako je - tako je.
Na kraju ce opet ostati najbolji.

Nadal i Federer ocekivano, rutinski. To se i ocekivalo. Svidja mi se onaj mali Kokinakis ili kako se vec zove. Bas se vidi da je tinejdzer.
Mislim da se nije puno uplasio Nadala...
Ne znam sta radi Sloan Stivens, mada mi se ne svidja njen tenis, ipak je ona Serenina naslednica. Naravno, ni jedna teniserka nije tako dobra kao Serena.
Da se razumemo, ne navijam za Serenu u zenskom tenisu, ali fakat je fakat.

Back