ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja nisam ni docekao pocetak meca, jer su Peneta i Kerber igrale i treci set, a na drugom je bila zayebancija veterana Kes, Vilander, Piolini i Bahrami.

Cestitke za Anu.

Jutros sam gledao malo izivljavanje Novaka na Fonjiniju.

Ponedeljak, 20 Januar 2014

Singles - Fourth Round
[1] Rafael Nadal (ESP) vs. [16] Kei Nishikori (JPN)
[4] Andy Murray (GBR) vs. Stephane Robert (FRA)
[10] Jo-Wilfried Tsonga (FRA) vs. [6] Roger Federer (SUI)
[22] Grigor Dimitrov (BUL) vs. Roberto Bautista Agut (ESP)

Doubles - Third Round
[1] Bob Bryan (USA)/Mike Bryan (USA) vs. Eric Butorac (USA)/Raven Klaasen (RSA)
[14] Lukasz Kubot (POL)/Robert Lindstedt (SWE) vs. [4] Ivan Dodig (CRO)/Marcelo Melo (BRA)
[9] Mariusz Fyrstenberg (POL)/Marcin Matkowski (POL) vs. [8] Daniel Nestor (CAN)/Nenad Zimonjic (SRB)
Max Mirnyi (BLR)/Mikhail Youzhny (RUS) vs. [11] Julien Benneteau (FRA)/Edouard Roger-Vasselin (FRA)

Ja prosto ne znam otkud toliki animozitet Matsa prema Novaku?
Ne znam sta bi trebalo jos Nole da uradi da bi njega impresionirao.
Jednostavno, ne podnosi ga, dok je sasvim drugi slucaj sa Anabel Kroft i Barbarom Set. Barbara sve sladja.

Ja prosto ne znam otkud toliki animozitet Matsa prema Novaku?
Ne znam sta bi trebalo jos Nole da uradi da bi njega impresionirao.
Jednostavno, ne podnosi ga, dok je sasvim drugi slucaj sa Anabel Kroft i Barbarom Set. Barbara sve sladja.
Odgovor je jasan, plaši se da No2ak ne osvoji AO jer će tako da se izjednači sa njim po broju GS titula :D

Plaši se da ne bude No2ak = Vilander

trenutno stanje je No2ak < Vilander

:D

Mene je Endi danasnjom igrom bas iznenadio. Mislila sam da ce sve to ici mnogo lakse i brze. Ali zaista ne mogu da provalim sta mu se dogadjalo na terenu, da li je zaista morao da izgubi set, pa da igra i cetvrti? Da je uzivao - nije.
Ja sam za tog Francuza Robera ili kako se vec zove, cula tek danas i da je dosao na turnir kao zamena za Kolsrajbera.
Ja sigurno gresim sto se tice Federera, mislila sam da on sve zna sto bi trebalo da se zna u vezi sa tenisom, ali ocigledno da gresim.
Tako bar kazu strucnjaci... da sada Rodzer igra mnogo bolje nego pre.
Videcemo kako ce sve to dalje da ``ide``.

I ja mislim da Griror nema tu petlju da pobedi Rafu.
Ali, iznenadjenja su moguca.
Ja sam bila ubedjena da ce se Cibulkova vratiti i to se desilo.
Jednostavno njen govor tela mi je govorio da ide na sve...
Marija nije tu nista mogla.
I bas mi je drago za Cibulkovu. Marija se izvukla sa Knapovom, ali nije mogla protiv Cibulkove.
Nisam vise Marijin fan, razocarala me je. Sta da joj radim, izgubila je jednog fana. A mozda i vise od jednog...
Stalno igra jednu te istu igru, e pa dosadilo mi je to.

20 January 2014

Singles - Fourth Round
[1] Rafael Nadal (ESP) d. [16] Kei Nishikori (JPN) 76(3) 75 76(3)
[4] Andy Murray (GBR) d. Stephane Robert (FRA) 6-1, 6-2, 6-7(6), 6-2
[6] Roger Federer (SUI) d. [10] Jo-Wilfried Tsonga (FRA) 63 75 64
[22] Grigor Dimitrov (BUL) d. Roberto Bautista Agut (ESP) 63 36 62 64

Doubles - Third Round
Eric Butorac (USA)/Raven Klaasen (RSA) d. [1] Bob Bryan (USA)/Mike Bryan (USA) 76(9) 64
[14] Lukasz Kubot (POL)/Robert Lindstedt (SWE) d. [4] Ivan Dodig (CRO)/Marcelo Melo (BRA)[4] 57 64 64
[8] Daniel Nestor (CAN)/Nenad Zimonjic (SRB) d. [9] Mariusz Fyrstenberg (POL)/Marcin Matkowski (POL) 64 67(5) 63
Max Mirnyi (BLR)/Mikhail Youzhny (RUS) d. [11] Julien Benneteau (FRA)/Edouard Roger-Vasselin (FRA) 62 46 63

- - - - - - - - - -

21 JANUARY 2014

Singles - Quarter-finals

Stanislas Wawrinka (SUI)[8] vs. Novak Djokovic (SRB)[2]
Tomas Berdych (RCH)[7] vs. David Ferrer (ESP)[3]

Doubles - Quarter-finals

Alex Bolt (AUS)/Andrew Whittington (AUS) vs. Daniel Nestor (CAN)/Nenad Zimonjic (SRB)[8]
Eric Butorac (USA)/Raven Klaasen (RSA) vs. Treat Huey (PHI)/Dominic Inglot (GBR)[12]

Ovo gore ce se uskoro promeniti.
Sta li ce Grigor da uradi protiv Rafe.
Nadam se da ce izgubiti. Bas sam bezobrazna.
:mrgreen:

Možda mu Bugarče uzme set... :D

- - - - - - - - - -

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

- - - - - - - - - -

Mene je Endi danasnjom igrom bas iznenadio. Mislila sam da ce sve to ici mnogo lakse i brze. Ali zaista ne mogu da provalim sta mu se dogadjalo na terenu, da li je zaista morao da izgubi set, pa da igra i cetvrti? Da je uzivao - nije.
Ja sam za tog Francuza Robera ili kako se vec zove, cula tek danas i da je dosao na turnir kao zamena za Kolsrajbera.
Ja sigurno gresim sto se tice Federera, mislila sam da on sve zna sto bi trebalo da se zna u vezi sa tenisom, ali ocigledno da gresim.
Tako bar kazu strucnjaci... da sada Rodzer igra mnogo bolje nego pre.
Videcemo kako ce sve to dalje da ``ide``.
Endi je do sada igrao sve sa teniserima van 100, izuzev F. Lopeza :D

Pa u pravu si za Endija, moram da kazem. Zreb ga je pomazio. Ali ocekujem da ce Endi tek da se probudi.
Da li si video Berdiha?
On se nada da ce uzeti Ozi.
Iako se tebi ne dopada David, meni je zao sto David nije prosao dalje. Nekako sam sentimentalno vezana za Davida. Volim to sto nikada ne odustaje, sto se ne predaje.
Ne volim igrace koji se predaju kada vide da im ne ide na terenu. To mi nije muski.

Pa u pravu si za Endija, moram da kazem. Zreb ga je pomazio. Ali ocekujem da ce Endi tek da se probudi.
Da li si video Berdiha?
On se nada da ce uzeti Ozi.
Iako se tebi ne dopada David, meni je zao sto David nije prosao dalje. Nekako sam sentimentalno vezana za Davida. Volim to sto nikada ne odustaje, sto se ne predaje.
Ne volim igrace koji se predaju kada vide da im ne ide na terenu. To mi nije muski.

Mora da se probudi jer protiv KRALJA Rodžera ako spavaš možeš da se nikada ne probudiš :lol:

Dabome, gledao sam Berdiha i očekivao sam da prođe jer Ferer je zadnjih 6-7 meseci u padu forme(što je očekivano jer ga stižu godine).

I da, drago mi je što je dalje prošao Berdih jer Ferer nema nikakve šanse protiv No2aka, dok je Berdih jako "bezobrazan" u poslednje vreme što se tiče izjava :D
Eto priča kako će da osvoji AO što znači da je samouveren što znači da ima svoj stav i da se ne plaši ko je preko druge strane mreže, dok se Ferer "plaši" Rafe, Rodžera, No2aka, Endija... zato je on langara broj 3, plašljivac :D

Da, Berdih je izjavio da ima velike planove i uopste ne sumnjam da se nece potruditi da ih i ostvari.
Ipak je rekao da zeli Vavrinku za sledeceg protivnika.
Ja se iskreno nadam da ce dobiti Novaka, pa kom opanci, kom obojci. ;)
Jednostavno, ne mogu da navijam za Berdiha pa cak i kada igra protiv nekih tenisera koje ne volim.

Mats i dalje ``ignorise`` Novaka. Pa sta treba vise Novak da uradi da bi impresionirao Matsa?
Ali uzasno mi je smesan kada intervjuise Novaka... nekako se sav skupi ko dve pare u dzepu i onako snishodljivo, ulizivacki ga intervjuise.
A ovamo nijednu dobru da kaze za Novaka, cak i kad je bio prvi na tabeli (koju ja ne zarezujem ni za suvu sljivu) ;).

- - - - - - - - - -

Idem da gledam Noleta i Stasa.

Mora da se probudi jer protiv KRALJA Rodžera ako spavaš možeš da se nikada ne probudiš :lol:

Dabome, gledao sam Berdiha i očekivao sam da prođe jer Ferer je zadnjih 6-7 meseci u padu forme(što je očekivano jer ga stižu godine).

I da, drago mi je što je dalje prošao Berdih jer Ferer nema nikakve šanse protiv No2aka, dok je Berdih jako "bezobrazan" u poslednje vreme što se tiče izjava :D
Eto priča kako će da osvoji AO što znači da je samouveren što znači da ima svoj stav i da se ne plaši ko je preko druge strane mreže, dok se Ferer "plaši" Rafe, Rodžera, No2aka, Endija... zato je on langara broj 3, plašljivac :D
Upravo,dosadni smarac ima komplekse od ove cetvorke...:D

Berdych je mnogo tezi protivnik trenutno a i dosta se proserava u poslednje vreme pa da ga vidimo na delu :lol:

Jao, ne bih rekla da bi smeo Nole ovo da dopusta.
Ali i Vavrinka se pita. Eto, izjednacice. I oduze mu set kao sto sam i pretpostavila. To je bilo neizbezno.
Bice ovo ``biti ili ne biti`` za Novaka.
Video je Vavrinka da moze. A i danas sjajno servira. A da ne pricam o bekhendu.
Novak ima puno neiznudjenih gresaka. Servis nije na nivou.
A ni retern, kad Stas servira uvek preko 200.
Morace Novak nesto da promeni u svojoj igri.
Da pojaca servis ako je ikako moguce i naravno da igra pametnije, raznovrsnije i da miksa.
Bas sam razocarana ovim sto je do sada u ovom mecu Novak pokazao.
Stas je jak, ali stvarno.

Da, Berdih je izjavio da ima velike planove i uopste ne sumnjam da se nece potruditi da ih i ostvari.
Ipak je rekao da zeli Vavrinku za sledeceg protivnika.
Ja se iskreno nadam da ce dobiti Novaka, pa kom opanci, kom obojci. ;)
Jednostavno, ne mogu da navijam za Berdiha pa cak i kada igra protiv nekih tenisera koje ne volim.
Ja mogu recimo kada igra protiv N1dala ili No2aka... :D

Mats i dalje ``ignorise`` Novaka. Pa sta treba vise Novak da uradi da bi impresionirao Matsa?
Ali uzasno mi je smesan kada intervjuise Novaka... nekako se sav skupi ko dve pare u dzepu i onako snishodljivo, ulizivacki ga intervjuise.
A ovamo nijednu dobru da kaze za Novaka, cak i kad je bio prvi na tabeli (koju ja ne zarezujem ni za suvu sljivu) ;).
A zašto uopšte No2ak mora da ga impresionira? Ko je taj Vilander? Je 'l to onaj kompleksaš što ima 6 GS titula? ...:mazipsa:...

Drugo, I ja više cenim Mareja, mislim da je bolji i od Nadala i od No2aka, ali do sada je pokazao MNOGO manje od obojice... daleko je od No2aka, a N1dal mu beži svetlosnu godinu :lol:

- - - - - - - - - -

Novak se zeza sa Vavom. Morace od sada po dvojica iz top 10 da izlaze na teren protiv Novaka. Ovako vise nije zanimljivo.

Ma naravno, biće kako ti kažeš stručnjače... Nego pustio No2ak ovaj drugi set Stanislavu? :mrgreen: Onako da bude zanimljivije... :lol:

Upravo,dosadni smarac ima komplekse od ove cetvorke...:D

Berdych je mnogo tezi protivnik trenutno a i dosta se proserava u poslednje vreme pa da ga vidimo na delu :lol:
Pa pazi smarač ima skor sa Nadalom 5:21, sa No2akom 5:11 , sa Marejem 5:7, a sa KRALJEM 0:14 ... jeste surov ovaj KRALJ sa svojom "generacijom" :D

Ponekad pomislim da se Berdih zahebava... :lol:

Back