Matejana
Veoma poznat
- Poruka
- 10.963
Momci za prepucavanje u kafance
!
!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!
Tad sam bila malapa nisam razumela
o cemu ``cike`` raspravljaju
Mislim da ipak nije trebao tako da se ponasa, razmazeno... pa ono preglasno stenjanje kada se povredio (ja zaista, ali zaista mislim da povreda nije bila tako strasna kako je on to predstavio), mislim da je hteo samo da napravi predstavu.
Ipak je trebao da to odradi onako ``muski``, ovako mi je ostao gorak ukus u ustima, bizarno je sve bilo...
Federer ipak malo i potcenjuje Djokovica , kada ga je Djokovic pobedio u Melburnu pre tri godine davao je izjave da ima vecih talenata od Djokovica i nabrojao je Del Potra ,Monfilsa ,Mareja a sada prica da Djokovic jeste odlican ali nije vanserijski igrac .
Federer je u obraćanju medijima u Londonu naglasio da se na Rolan Garosu zapravo samo zagrevao za sedmu titulu na Vimbldonu, kao i da zna nekoliko načina kako da pobedi Đokovića.
Istovremeno, Švajcarac je podelio dosta komplimenata ne samo igri Đokovića, već i Rafaela Nadala i Endija Mareja, koje smatra najvećim favoritima.
"Ukoliko se sretnem sa Novakom, moći ću da ga ponovo pobedim. To znam jer ga mogu dobiti na bilo kojoj podlozi. Pobeđivao sam Đokovića u prošlosti. To što je on u sjajnoj formi i što je imao fenomenalan niz pobeda ne znači da je nepobediv. Tako sam razmišljao i pred naš meč u Parizu. Ovde na Vimbldonu imam još veće samopouzdanje. Mislim da sam u još boljoj formi nego što je to bio slučaj na Rolan Garosu i očekujem lep rezultat ovde", rekao je Federer.

Nisam gledao mec...sta je bilo...moze li mali rezime (: !?
Federer je uvjek gurao NOLETE pod sebe...nikada mu nije dao da dodje do izrazaja...zato sto ga ne voli...a to je jedan od razloga zasto sam prestao gotiviti pomenutog...

Na kraju, ne znam na sta je licila ceremonija proglasenja, ako su je uopste i imali posle svega
U sustini, Tipsa je imao one men show, nahebao je mrtvu majku organizatorima, nipodastavao je ceo turnir, i na kraju je predao mec kada je Sepi bio na 3 poena od pobedeNa kraju, ne znam na sta je licila ceremonija proglasenja, ako su je uopste i imali posle svega
![]()
...danas idem kuci i citam novine...kad ono...Roze Federer NAJLJEPSI TENISER U ISTORIJI WIMBLEDONA
...Ja navijam za Kevina da pobedi tog Ukrajinca, pa da zbrise skakvca.
......danas idem kuci i citam novine...kad ono...Roze Federer NAJLJEPSI TENISER U ISTORIJI WIMBLEDONA
...
Bem ti jeste ovaj svijet pukao...
joooj..., Soderling nije lep, ali ima neku harizmu (one rupice na obrazima me izludjuju
), ima zaista lepih tenisera i naravno teniserki (Ana Ivanovic, Julija Gerges, Ana Cakvetadze (meni je npr. ova poslednja najlepsa...)Novak se plasirao u trece kolo Vimbldona, posto je savladao Kevina Andersona iz Juzne Afrike sa 6:3, 6:4, 6:2.

Clanak o tome: