ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E Duska upravo to. Gorak ukus u ustima.
Ma i ja sam svasta pricala ;)
Ne znam sta je vise potrebno da publika jednom stane Novaku na stranu.
Nije to moja paranoja, nego je zaista tako.
A onaj tenis od juce je do sada nesto najbolje sto smo videli na Vimbldonu, bar od onih meceva sto su ovi nasi prenosili.

Tomic me je iznenadio i volela bih da pogledam kako je pobedio (mog) Soderlinga :(
Bas mi je zao sto je Soderling ispao, jer je on Rubikova kocka za Nadala i Federera, ne plasi se njih dvojice kao ni naseg Noleta.
Bagdatis se juce ni u jednom trenutku nije ``uplasio``, igrao je, ja bar tako mislim svoj ``zivotni mec`` protiv Noleta.

Poslednja izmena:
Publika na Centralnom terenu je trazila peti set i bodrila Bagdatisa.
Novak im nije pruzio to zadovoljstvo.
Posle nesto vise od tri sata zavrsio je susret spsavajuci dvije brejk lopte.
Bucnom navijanju publike dosao je kraj...

Soderling je izjavio da je igrao bolestan i to je razlog njegove slabije partije , Ljodru ne treba potceniti , ocekujem da ce se poeni brze zavrsavati i da bi Djokovic trebao da dobije bez nekih vecih problema . Ko bi potom igrao sa njim tesko je reci , na jednoj strani mladi Tomic i na drugoj veteran Maliss , popularni ''X-Man'' ,igrac koji je dosta obecavao pre skoro 10 god , stigao do polufinala Wimbldona 2002 ali posle nista znacajnije nije uradio .

Juce sam odgledala i snimak meca Djokovic - Bagdatis i nije mi se ucinilo da je bilo onako tesno i opasno kao kada sam gledala uzivo.
Djokovic je kontrolisao citav mec, e sada sto se Bagdatis borio kao retko ko i sto je onoliko branio svoj servis u poslednjem setu je za svaku pohvalu.
Nole mora da bude strpljiv i da smanji nervozu, ali lako je meni da mu to sugerisem, jer mogu samo da zamislim (u stvari ne mogu), koliki je to pritisak na teniseru kada treba da zavrsi set u svoju korist da ne bi sve otislo u peti.
Nole je hrabar momak, to je u subotu i pokazao.
Naravno sve cestitke i nasmejanom Kipraninu, znala sam da ce protiv njega Noletu biti tesko, Markos nije imao sta da izgubi, a mogao je puuuno da dobije i otud onakva igra koju je pruzio.
Do sada najbolji mec koji su nasi prenosili i koji sam imala prilike da gledam.

Novak Djokovic pobijedio Mikaela Lodru sa 6:3, 6:3, 6:3 ...
Za plasman u polufinale Novak ce se boriti sa Bernardom Tomicem...

To Nole MAJSTORE idemo dalje u istom stilu...
:heart::heart::heart:
Taj mali hrvat je gadan igrac. Tek mu je 19 godina i bije tenisere iz prve Desetorice i to sa po 3:0. :sad2: Visok je preko 190, cm (mislim 196) a servira kao iz puske. Od trece godine je u Nemackoj ali su mu se roditelji preselili u Australiju pa ima i australijsko drzavljanstvo. To je teniser buducnosti. Bice veliki protivnik Nadalu i Noletu. :ok:

Taj mali hrvat je gadan igrac. Tek mu je 19 godina i bije tenisere iz prve Desetorice i to sa po 3:0. :sad2: Visok je preko 190, cm (mislim 196) a servira kao iz puske. Od trece godine je u Nemackoj ali su mu se roditelji preselili u Australiju pa ima i australijsko drzavljanstvo. To je teniser buducnosti. Bice veliki protivnik Nadalu i Noletu. :ok:
ju
Mozda,ne mogu nista reci cak ga nisam ni gledala kako igra .
U stilu Monfisa KO JE TAJ ?
Kad mu malo promijenim redosled slova u imenu i prezimenu i prevedem na Srpskom ne pise mu se dobro...:manikir:

Conga je napravio iznenadjenje u dosadasnjem toku Vimbldona, posto je u cetvrtfinalu pobijedio Federera sa 3:6, 6:7, 6:4, 6:4, 6:4.

Novak se treci put u karijeri plasirao u polufinale Vimbldona, posto je pobijedio Bernarda Tomica sa 6:2, 3:6, 6:3, 7:5.

Noleta ceka Conga , novi dan , novi mec , gledacemo lijep tenis a neka pobijedi bolji i nek to bude NOLE

Tomic me neodoljivo podseca na Federera.
Da li je neko to primetio?
Nije bas na mestu da pisem o Tomicu na Novakovoj temi, ali samo mi se nametnulo da o tome razmisljam i da ukacim slicnosti izmedju njih dvojice.

Sto se tice stila igre, nije bas;) Tomic nije toliki napadac, vise slicnosti ima sa Noletom (koristi protivnikovu snagu udarca), nego sa Federerom.

Na Federera najvise podseca onaj mladi Bugarin Dimitrov, igrao je sada na Vimbldonu protiv Tsonge. Ako ves zanima, potrazite na Youtube-u, decko je skroz iskopirao Federerov stil.

Inace, protiv Tsonge ce od kljucne vaznosti biti Noletov ritern. To je apsolutno najbitnija stvar na mecu, ako ga sluzi dobro tokom meca, pobedice; ako ne, Tsonga ce biti bolji.

Tsonga je igrač trenutka, ponesenosti, kada ga krene može razbiti svakoga, ali nema konstantnost i stabilnost... lako i padne u
meču, kad mu ne ide. Računam da će Novak dobiti upravo na mentalnu snagu.
Sa skorom pobeda koji ima ove godine, apsolutno zaslužuje prvo mesto.

Danas da slavimo
CEVAPI sto da ne ?
POMOZI BOZE...NOLE TO MOZE...
0b550e46c95203a80ddc99d5925dcc0d.gif

16880066974e0b99b5a09db415495692_640x459.jpg

Nadam se da ga nisam izmalerisala.
Lose je zapoceo mec.
Conga ide na sve, nema sta da izgubi, a moze sve da dobije.
Samo da Nole ``ubije`` Congin servis, to mu nece biti lako.
Jeste, Conga je bas takav. Moze da izgubi od 156-tog igraca sveta, a moze da pobedi prvog.
Ali da je teska kategorija - jeste. Mislila sam da je ta tezina teniserima mana, ali izgleda da kada je u sazvucju sa ostalim fizickim i mentalnim ``stvarima`` odradjuje posao.
Eto. 2-0 za Congu.
Ma, Conga mu nikako ne lezi. Nikad mu nije ni lezao.
Komentator hrabri i sebe i slusaoce tj. gledaoce, ali zaista je atmosfera opterecujuca.
Daj Nole pusti ruku, kao Boga te molim. I kreni....

Treba imati zivce i gledati kako OPET Nole igra lose.Kod Conge mu to nece proci,i treba da ga olupa ko baba unuce.Imam utisak da se nas sampion uke.njao od straha,ne zna gde se nalazi.Pa ne moze se tako postati No1,i ne treba.Ja ovu muku da gledam ne mogu,praticu samo rezultat s`vremena na vreme,muka mi je bre.:evil::evil::evil:

Treba imati zivce i gledati kako OPET Nole igra lose.Kod Conge mu to nece proci,i treba da ga olupa ko baba unuce.Imam utisak da se nas sampion uke.njao od straha,ne zna gde se nalazi.Pa ne moze se tako postati No1,i ne treba.Ja ovu muku da gledam ne mogu,praticu samo rezultat s`vremena na vreme,muka mi je bre.:evil::evil::evil:

Nole ne igra lose, cak naprotiv. Ritern mi je fenomenalan od starta meca. Defanziva isto tako. Ima problema sa nekim glupim forhendima, ali forhend nikada nije bio neko njegovo glavno oruzije.

Back