- Poruka
- 23.504
Puko ti kralj danas.KRALJU!!!!!!!!!!
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puko ti kralj danas.KRALJU!!!!!!!!!!
![]()

Puko ti kralj danas.![]()

Ako mogu malo da uskocim sa komentarom i ispravkom greske koju srbi cine kada izgovaraju imena ceskih tenisera i sportista uopste.
se zove pomenuti teniser i tako se na ceskom jeziku pise. Ali se izgovara: Radek Šćepanek.
Bez namere da uvredim vec samo da korigujem.![]()

Primila k znanju. Stvarno nisam znala.
Ovi nasi komentatori nekad ga zovu SStepanek, nekad Stepanek, ali nikada ih nisam cula da su mu prezime izgovorili sa SSccepanek.
Pa do juce su Lodru zvali Ljodra. I jos ga neki zovu Ljodra...
Ma kakva uvreda, daleko od toga, uvek me ispravi kada pogresim.![]()
Puko ti kralj danas.![]()
Puci ce ove godine na Wimblndonu onog momenta kada Noletu izadje na megdan. Ako ga u medjuvremenu ne dohvati Conga opet.I sta sad? Puko je i prosle godine u istoj rundi pa osvojio Wimbldon!![]()

Puci ce ove godine na Wimblndonu onog momenta kada Noletu izadje na megdan. Ako ga u medjuvremenu ne dohvati Conga opet.![]()
Puci ce ove godine na Wimblndonu onog momenta kada Noletu izadje na megdan. Ako ga u medjuvremenu ne dohvati Conga opet.![]()
Primila k znanju. Stvarno nisam znala.
Ovi nasi komentatori nekad ga zovu SStepanek, nekad Stepanek, ali nikada ih nisam cula da su mu prezime izgovorili sa SSccepanek.
Pa do juce su Lodru zvali Ljodra. I jos ga neki zovu Ljodra...
Ma kakva uvreda, daleko od toga, uvek me ispravi kada pogresim.![]()
<3Puko ti kralj danas.![]()
on ne moze uvek da pobedjuje!
Aj sa prati kad god izgbe Serena ili Nadal pa me citiraj!
Nism znao da toliko boli.
...!Prvi i jedini koji sam imao i imam.Koji je tebi kura*c?Aj sa prati kad god izgbe Serena ili Nadal pa me citiraj!
![]()
Jel ti toliko krivo sto je Novak izgubio na RG a Rafa osvojio.Nism znao da toliko boli.
![]()
Sad sam proverio. 
Ubo sam na tiketu i njega i Novaka (6:1 , 6:2 egzibicija Simon) i Dokicku.Tipsa u polufinalu Istborna...

Prvi i jedini koji sam imao i imam.Sad sam proverio.
Ima da te citiram onoliko puta koliko si ti nama crtao Noleta.![]()
Evo na primer, ovo si rekao za Noleta.Normalno da je ne moguce da on bude br 1 a i ne zasluzeno![]()