ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako mogu malo da uskocim sa komentarom i ispravkom greske koju srbi cine kada izgovaraju imena ceskih tenisera i sportista uopste.

se zove pomenuti teniser i tako se na ceskom jeziku pise. Ali se izgovara: Radek Šćepanek.

Bez namere da uvredim vec samo da korigujem. :ok:

Primila k znanju. Stvarno nisam znala.
Ovi nasi komentatori nekad ga zovu SStepanek, nekad Stepanek, ali nikada ih nisam cula da su mu prezime izgovorili sa SSccepanek.
Pa do juce su Lodru zvali Ljodra. I jos ga neki zovu Ljodra...
Ma kakva uvreda, daleko od toga, uvek me ispravi kada pogresim. :)

Ovi nasi komentatori nekad ga zovu SStepanek, nekad Stepanek, ali nikada ih nisam cula da su mu prezime izgovorili sa SSccepanek.
:D
Njegovo prezime je poteklo od imena Šćepan. Šćepanek u prevodu bi bio Šćepančić. Dakle deminutiv kao kada bi Nikoli iz milja rekli Nikolica, Stevi Stevica, Jovi Jovica i td.

Puci ce ove godine na Wimblndonu onog momenta kada Noletu izadje na megdan. Ako ga u medjuvremenu ne dohvati Conga opet. :hahaha:

Au, vala bas, kad Conga nekog dohvati, ne pusta... ;)
Teska kategorija.
Ali, momak je kul, zna i da se zeza na terenu, a ne znaju to svi.
Ne kazem da treba da se zevzece na terenu, ali ne volim one ledene tipove na cijim licima ne mozes nista da procitas.
Sto bi se reklo ``nit` smrdi, nit` mirise``... e takve ne volim da gledam.

Ti si jos dobro prosla ja sam napisala, joj meni... :roll:Stefanek....

:) <3
Pa kad komentatori grese, mozemo i mi.
Ali tu su nasi prijatelji sirom Evrope da nas isprave kada pogresimo.
Jer, ko ``radi`` taj i gresi.
Ma razumemo se odlicno.
Pozdrav Duska!

Poslednja izmena:
Komentar v.v.ilica je izuzetno duhovit, nasmejala sam se kada sam ga procitala, ali nemojmo tako o Nadalu, po meni on je jedan veoma iskren momak i zaista je zasluzio sve one titule koje ima.
Sam je izjavio da je umoran, ali se ipak pojavio na Kvinsu i to cenim.
A Federer iako je obecao organizatorima Halea, nije dosao.

Odavno nisam gledala dosadniji Kvins nego ove godine, neki su se trudili da bude interesantno, ali nisu uspeli u tome.
I hoce li se konacno okoncati to mucenje od Kvinsa tokom danasnjeg dana?
Da napokon Marej uzme turnir svoje zemlje. Ako mu Ali da(dne), a trebalo bi, Marej je mnogo bolji od Alija.

Back