ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Duskaaaa... nedostajes miiiiii...

Tipsa u polufinalu, a nisam odgledala ni jedan njegov mec. Da su ga prenosili, mozda ne bi dosao u polufinale ;)
Zezam se ja malkice.
Volela bih da osvoji turnir, ima velike sanse, ali... uvek to ali...
Nadam se ipak...

Zavrsen zreb ali je nejasno ko je u Djokovicevoj polovini na B92 pise Marej dok na sajtu ATP pise Federer . Prvo kolo tezak rival za Tipsarevic , Karlovic dakle vec na startu jedan interesantan duel .Djokovic protiv Sardija a Troicki protiv Maksima Gonzalesa .Za sada na zvanicnom sajtu nisu nista objavili .

Federer je ipak u Djokovicevom delu , vidim da na drugim sajtovima kazu da je bilo konfuzije oko toga , na B92 kazu da je prva zvanicna informacija bila da je Marej u tom delu da bi potom bila promenjena naknadno .Soderling potencijalni rival u cetvrtfinalu , u Soderlingovom delu su i Hjuit, u drugom kolu bi trebali da igraju i Davidenko i Melcer dakle nepredvidljivi teniseri pa je moguc i kiks Soderlinga a pre njega Djokovic moze da se sastane redom drugo kolo Anderson , trece moguce Bagdatis i potom Troicki u osmini , ukoliko neko ne kiksne od favorita .
Konacno su sa i na zvanicnom sajtu sve objavili . Nadal ima nezgodne rivale u osmini Del Potro a u cetvrtfinalu Berdih koji je dobar na travi . Marej lak zreb , ne bi trebalo da ima problema da cetvrfinala kada bi potencijalno mogao da igra protiv Rodika .Tipsarevic je u delu gde se nalaze Monfils i Rodik i ukoliko prodje Karlovica mogao bi daleko da dogura .
Federer takodje lak zreb , do cetvrfinala nema ozbiljnog protivnika , mogao bi da igra sa Nalbandijanom u trecem kolu .Cetvrtfinale i rivali mu mogu biti Conga ,Ferrer ili F.Gonzales koji se vraca posle povrede .

Poslednja izmena:
...dakle...ako bude sve kao sto treba da bude...ponovice se polufinale sa RG-a (: ...
...NOLE i Federer...

Mislim da se Federer na Wimbledon-u dati sve od sebe za jos jednu titulu na njemu najdrazem GS-u...

Isner i Mahut ponovo:eek::eek::eek: Mislim...Da li se oni zezaju? :eek: :eek: I kako posle ljudi da im poveruju da ne namestaju zreb :mrgreen: :mrgreen:

Nole dobio najtezeg protivnika za cetvrtfinale, ali zato najlakse pre toga. A kada bi se Rafi ponovio ovaj zreb za US Open bio bih srecan, tamo bi ga Delpo pocistio sa terena:mrgreen: Ovako, za Argentinca je uspeh da se ne polomi na travi...

A mirise mi na finale Marej- Federer, nadam se da me miris vara.:mrgreen:

Poslednja izmena:
...ja bas ne bi volio da Marej igra u finalu sa Federerom...to znaci da bi Federer osvojio jos jedan GS...a to bas ne zelim :mrgreen: ...
Volio bih kad bi ga NOLE plehnuo u polufinalu...i vratio mu za RG tamo gdje ga to najvise boli (: ...

I ja bih voleo da Nole dobije, stvarno se nadam da me miris vara.

A ovo sto igraju Isner i Mahut, bolje da ne stavljaju na Centralni teren:mrgreen:

Tad sam bila mala ;) pa nisam razumela ;) o cemu ``cike`` raspravljaju :)

Mislim da ipak nije trebao tako da se ponasa, razmazeno... pa ono preglasno stenjanje kada se povredio (ja zaista, ali zaista mislim da povreda nije bila tako strasna kako je on to predstavio), mislim da je hteo samo da napravi predstavu.
Ipak je trebao da to odradi onako ``muski``, ovako mi je ostao gorak ukus u ustima, bizarno je sve bilo...

...ja bas ne bi volio da Marej igra u finalu sa Federerom...to znaci da bi Federer osvojio jos jedan GS...a to bas ne zelim :mrgreen: ...
Volio bih kad bi ga NOLE plehnuo u polufinalu...i vratio mu za RG tamo gdje ga to najvise boli (: ...

Federer ipak malo i potcenjuje Djokovica , kada ga je Djokovic pobedio u Melburnu pre tri godine davao je izjave da ima vecih talenata od Djokovica i nabrojao je Del Potra ,Monfilsa ,Mareja a sada prica da Djokovic jeste odlican ali nije vanserijski igrac .

Back