ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam izgleda jedini koji nije gledao mec. :)

Sta da se radi. Namestili su ga sa onim Italijanom koji je predao mec. Da je igrao to bi Noletu bio 42 mec, izjednacio bi rekord i izasao opusteno na Federera.

Sledece godine ocekujem 62 pobede u inat svima. ;):D

Mislim da je pauza od pet dana uticala...Nole je nasao svoj ritam od treceg seta ali to je nazalost bilo kasno...:(
Ali ne moze mu se nista zameriti, ucinio je ove godine vanzemaljske stvari! :) I nije ovo kraj, taman posla, evo uskoro ce i Vimbldon...Zahvalni smo mu zbog svega zaista :)
I iako sam mislio da nikada necu, u nedelju navijam za Federera jer ce pobedom poslati naseg Noleta na prvo mesto :)

Najjaca fora je sto su svi Nadalovi navijaci navijali za Federera, jer znaju da je Nole najgori moguci match-up za Rafu, a Rodzerov stil igre je idealan za Nadala...

Poslednja izmena:
Hbg, desilo se, ali nije smak sveta, Nole je i pored ovog poraza najbolji. Onog Federera je ludački poslužio servis, tako da Nole nije ni mogao da ulazi sa njim u neku igru, ali to se ni Federeru ne dešava baš često.

Još će nama Nole pružiti gomilu lepih pobeda. Tek se zahuktao.

Ja sam izgleda jedini koji nije gledao mec. :)

Sta da se radi. Namestili su ga sa onim Italijanom koji je predao mec. Da je igrao to bi Noletu bio 42 mec, izjednacio bi rekord i izasao opusteno na Federera.

Sledece godine ocekujem 62 pobede u inat svima. ;):D

Znaš da sam u toku meča čak pomislila da su Federer i Rafa platili ovome da odloži meč :confused: :lol:
Što bi braća kockari rekli, presekli mu ruku..

Šalu na stranu, meni je meč bio izuzetno dosadan, tvrd, nezanimljiv, i da nije igrao Nole, nikad ga ne bih gledala. Čini mi se da Federer nije bio toliko dobar, koliko je Nole bio loš. Kao da juče nije bio svoj....Videlo se to po njemu čim je izašao na teren....Nije bilo one vedrine, nasmejane face....Dopustio je da mu ovaj nametne svoj način igre, uspavao ga, i onda je mogao da mu radi šta hoće.

Novak propusta Kvins! !! Ako misli da moze tek na travu pa odmah na Vimbldon, ok...:confused:

Šljonuo je......Posle ovoga mislim da će mu trebati duži period za psihički oporavak i uspešni nastavak.

Hbg, desilo se, ali nije smak sveta, Nole je i pored ovog poraza najbolji. Onog Federera je ludački poslužio servis, tako da Nole nije ni mogao da ulazi sa njim u neku igru, ali to se ni Federeru ne dešava baš često.

Da, da. Federer ne zna da igra. Imao je srece, a a Skakavac je vrhunski igrac. Daj, molim te!

Da, da. Federer ne zna da igra. Imao je srece, a a Skakavac je vrhunski igrac. Daj, molim te!

Znaš da sam u toku meča čak pomislila da su Federer i Rafa platili ovome da odloži meč :confused: :lol:
Što bi braća kockari rekli, presekli mu ruku..

Mislim da su tu ucestvovali i masoni, Jevreji i Vatikan.

Šalu na stranu, meni je meč bio izuzetno dosadan, tvrd, nezanimljiv, i da nije igrao Nole, nikad ga ne bih gledala.

Naravno, jer pratis tenis od pre dve nedelje.

Čini mi se da Federer nije bio toliko dobar, koliko je Nole bio loš.

Ma, cim Skakavac gubi, odmah taj drugi ne zna da igra.

Kao da juče nije bio svoj....Videlo se to po njemu čim je izašao na teren....Nije bilo one vedrine, nasmejane face....Dopustio je da mu ovaj nametne svoj način igre, uspavao ga, i onda je mogao da mu radi šta hoće.
Šljonuo je......Posle ovoga mislim da će mu trebati duži period za psihički oporavak i uspešni nastavak.

Juce je pokazao svoje pravo lice. On nije taj Skakavac, koji tu skace i glupira se. On je jedno podmuklo bice. Samo se vi strpite.

Federer je bio odlican, podsetio je na one stare dane. I on je, u tom slucaju, gori match-up za Noleta od Nadala na sljaci. Ovo je bio najbolji mec sezone, 2 puta bolji od onog guranja loptice sa Marejom u Rimu. Tj. ovo vazi za one koje vole agresivniji tenis.

To sto propusta Kvins mi se uopste ne svidja. Kvins je najveci i najbolji ATP 250 turnir, bolji od mnogih ATP 500 turnira, i ubedljivo najbolje mesto za pripremu Vimbldona. Nikada ga valjda do sada nije propustio...

A ono sto je radila francuska publika za vreme meca je i ocekivano. I to nema toliko veze sa Dejvis kupom ili necim slicnim. To ima veze sa tim da Francuzi tamo obozavaju Federera. Rafa je sa tim morao da se suocava svaki put kada je igrao sa Federerom.

Poslednja izmena:
Zasluzena pobeda Federera , standardno je odlicno servirao i pogadjao linije , stice se utisak da on jednako dobro servira na sljaci kao i na drugim podlogama .Djokovic je imao veliki pritisak i slabije je odigrao , stegnuto i nesigurno i poraz je bio neminovan . Za Vimbldon ce biti dosta bitan i zreb i nadam se da ce Federer i Nadal biti u istom delu .Evidentno je da je Djokovic dostigao zenit u karijeri i to mora da iskoristi , ova serija nije toliko bitna sto je prekinuta , mnogo je vaznije da se ove sezone osvoji jos jedan a mozda i oba preostala GS .

Zasluzena pobeda Federera , standardno je odlicno servirao i pogadjao linije , stice se utisak da on jednako dobro servira na sljaci kao i na drugim podlogama .Djokovic je imao veliki pritisak i slabije je odigrao , stegnuto i nesigurno i poraz je bio neminovan . Za Vimbldon ce biti dosta bitan i zreb i nadam se da ce Federer i Nadal biti u istom delu .Evidentno je da je Djokovic dostigao zenit u karijeri i to mora da iskoristi , ova serija nije toliko bitna sto je prekinuta , mnogo je vaznije da se ove sezone osvoji jos jedan a mozda i oba preostala GS .

Sada su to opravdanja. Postoji nesto sto se zove istina. Covek neka pojma da igra i pobedio ga je najbolji teniser svih vremena.

Novak propusta Kvins!!! Ako misli da moze tek na travu pa odmah na Vimbldon, ok...:confused:

Mislim da to nije dobro. Ok je bilo što je propustio onaj pripremni turnir pre RG, ali ovo ne bi smeo da propusti. Imao je dovoljno (neočekivanog) vremena za odmor. Plašim se da nije sada rezigniran onim porazom, da su mu potonule lađe u glavi. To može biti vrlo opasno za njegovu igru u nastavku sezone.

Nisam rekao da ne zna da igra, nego da ga je neobično dobro služio servis, što se evo sada u meču protiv Nadala ne dešava. Očigledno da je bio motivisaniji da pobedi Novaka, nego da osvoji RG.

A, Novak (**** te skakavac) jeste vrhunski igrač, i u ovom momentu ubedljivo najbolji igrač na planeti.

Sada su to opravdanja. Postoji nesto sto se zove istina. Covek neka pojma da igra i pobedio ga je najbolji teniser svih vremena.

Stvarno mi nikada neće biti jasni forumaši poput tebe, kojima je jedini cilj pisanja na forumu provociranje drugih forumaša. To je ovde očigledno, jer niko normalan na svetu ne može da tvrdi da Novak nema pojma. Možeš da ga mrziš, ali tako nešto da tvrdiš ne možeš. Ja očima ne mogu da vidim Federera, ali nikada nisam rekao da ne zna da igra, jer to bi bilo besmisleno. Sam Nadal pred taj meč je rekao da je to sudar "najboljeg igrača svih vremena sa najboljim igračem današnjice".

Ali, dobro... Razumem ja tebe. Mora da ti odavno neki fratar nije dao da ga zadovoljiš oralno, pa kriziraš.

Back