ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NOLE je danas izgubio,jer je DANAS Federer bio bolji!
Zhao mi je,normalno, ali nije smak sveta.
Ovaj danashnji poraz ne mozhe da umanji sve shto je do sad uradio NOLE SHAMPION:D
Ajmo NOLE,tvoji navijachi su uz tebe,bicjesh prvi,jer si najbolji:D

Duska, bolje bi bilo da Federer pobedi Nadala u finalu, jer ako ga pobedi onda ce Nole biti prvi na ATP listi, kako mi se cini, ispravite me ako gresim.
Mada i ja bih navijala za Nadala da osveti Noleta, ali ako cemo realno, Federer je najbolje igrao od svih na ovom turniru.
Zao mi je sto ovo moram da priznam, ali je tako.
Bicu samo ``nemi`` posmatrac finala, necu navijati ni za jednog, to isto vazi i za zene.

I naravno, uz Noleta smo i u pobedi i u porazu.

NOLE je danas izgubio,jer je DANAS Federer bio bolji!
Zhao mi je,normalno, ali nije smak sveta.
Ovaj danashnji poraz ne mozhe da umanji sve shto je do sad uradio NOLE SHAMPION:D
Ajmo NOLE,tvoji navijachi su uz tebe,bicjesh prvi,jer si najbolji:D
Bio je bolji ipak samo za dlaku. Imao ga je Nole u cetvrtom setu kad mu je uzeo servu i poveo 5:4. Morao je stalozenije svoju servu da igra. :sad2:

Federer je igrao svoju igru,niti bolje,niti gore,uobicajeno.
Nole nije imao srece,to je evidentno,milion loptica je udarilo pored linije,jos jedan milion neiznudjenih gresaka i to je poraz.Veliki je pritisak na njegovu psihu bio,nije izdrzao i to je ljudski,mlad covek,nije kamen.Ima vremena,sad ide trava pa tvrda podloga.Meni je zao sto nije pobedio iskljucivo zbog toga sto bi postao No1,zasluzio je.Ali...to je sport...

Federer je igrao svoju igru,niti bolje,niti gore,uobicajeno.
Nole nije imao srece,to je evidentno,milion loptica je udarilo pored linije,jos jedan milion neiznudjenih gresaka i to je poraz.Veliki je pritisak na njegovu psihu bio,nije izdrzao i to je ljudski,mlad covek,nije kamen.Ima vremena,sad ide trava pa tvrda podloga.Meni je zao sto nije pobedio iskljucivo zbog toga sto bi postao No1,zasluzio je.Ali...to je sport...

Noletu ne odgovara Federerov slajs, i lopte mu nisu bile dovoljno duboke, kao da se danas 'stegao'. Lopte protiv Federera moraju da budu jos dublje nego one protiv Nadala i Mareja. Jbga, Nadalova igra idealno odgovara Noletu, ali Federer je danas bio agresivniji, i zato je zasluzeno pobedio. Nole je trebao da bude agresivniji.

Bio je bolji ipak samo za dlaku. Imao ga je Nole u cetvrtom setu kad mu je uzeo servu i poveo 5:4. Morao je stalozenije svoju servu da igra. :sad2:

Lako je nama da prichamo shta je trebao(samo Nole zna kako mu je bilo i kakav je to pritisak), ali jednostavno Federer je danas nenormalno servirao,no nishta strashno,NOlE je shampion, idemo dalje u nove pobede:D

Back