Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vala ni njih nisu prenosili kako treba...
Prenosi krecu u subotu.![]()
Jeste da Rafa nije imao ozbiljng protivnika do sada, ali igra savrsenoNe vidim ko moze da ga spreci do finala
![]()
Ne znam sta bih rekao. Ne bih bio u kozi Novakovog protvnika.Gledam i ne vidim nacin kako ga pobediti. Gaske mnog osciliraFH mu je ocajanaaaaann! BH mogu da gledam danima Ali samo BH nije dovoljan. Ne znam kako nikad ne pokusa da salje dublje lopte iz FH. Ne verujem da ne primecuje da nema sanse za neki rezultat sa onako losim FH.
Ne znam kako ce neko zaustaviti Novaka kad je u ovakvom zaletu. Rafa ce morati bas da se oznoji.![]()
Urosice Karlovica od pobjede nad Nadalom dijelila su samo nijanse...
Ne znam sta bih rekao. Ne bih bio u kozi Novakovog protvnika.Gledam i ne vidim nacin kako ga pobediti. Gaske mnog osciliraFH mu je ocajanaaaaann! BH mogu da gledam danima Ali samo BH nije dovoljan. Ne znam kako nikad ne pokusa da salje dublje lopte iz FH. Ne verujem da ne primecuje da nema sanse za neki rezultat sa onako losim FH.
Ne znam kako ce neko zaustaviti Novaka kad je u ovakvom zaletu. Rafa ce morati bas da se oznoji.![]()
Gledao sam mec. Karlovic je igrao sjajno to mora da se prizna. Ali Rafa ne bi bio takav sampion da ne zna da dobija takve meceve. Pobedio je jer je bolji u takvim situacijama, iskusniji.![]()
Tachno
Uffff,ko ce veceras gledati polufinale,neki me strah uhvatio da ce Nolene smem ni da napisem,a i ti Urose navek baksuziras,kad napises da ce neko pobediti ili da igra dobro ,taj gubi obavezno
![]()