Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
Pobeđuje Novak! Vilander je rekao da će pobediti Mari, a znamo kako on dobro prognozira 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja smejurija od finala...
Matejana znao sam da necu dobiti odgovor na moje pitanje![]()
Zato je ovaj forum i postao raspad, zna da se pise samo o Novaku , Ani i Jeleni i to samo ''Bravo Jeco pobeda'' ''Bravo Nole pobede te vole''' itd....Nema rasprave o tenisu, o igri igraca itd a da ne pominjem sto ne zna da se pomene neka druga teniserka ili teniser sem nasih igraca.
Nekada je ovo licilo na forum.
Nije sve bas tako, Urose.
Svako ima pravo da bude navijac, sa vise ili manje znanja o tenisu...i da bude ravnopravan onom ko misli da je pokupio svu pamet svijeta u tenisu.
Vidi...gdje su sad svi veliki navijaci Federera i Nadala...nekidan se salim sa tobom u vezi Nadala, a odgovora nigdje.
Mislim da bi prvo trebali vidjeti sebe pa tek onda suditi drugima.
Svi ti koji su mislili da nesto znaju o tenisu, a to bi drago naturali drugima i tim gtadili neki svoj polozaj na forumi, vise nisu uvde, samo zato sto u tome nisu uspjeli.
Ono sto ja prezirem je NESPORTSKO ponasanje!!!
Ja sam na primer pokusavao da ozivim WTA temu, ali ispada da pisem sam sa sobom. I onda posle pet godina dodje neko i ostavi post ''Ajmo JJ ponos nas''
I to kao treba da predstavlja teniski forum???
..
Kako si pokušao da oživiš temu? Time što stalno pišeš o Sereni i Venus?
Koja smejurija od finala...
Matejana znao sam da necu dobiti odgovor na moje pitanje![]()
Zato je ovaj forum i postao raspad, zna da se pise samo o Novaku , Ani i Jeleni i to samo ''Bravo Jeco pobeda'' ''Bravo Nole pobede te vole''' itd....Nema rasprave o tenisu, o igri igraca itd a da ne pominjem sto ne zna da se pomene neka druga teniserka ili teniser sem nasih igraca.
Nekada je ovo licilo na forum.
Ne razumem cemu ova prva recenica tvog posta????
Objasni?
Pa nije Novak kriv što Endi ne zna da igra velike mečeve!
Novaka i ne treba da interesuje igra protivnika, već da se drži svoje, što je uostalom i radio na celom turniru. Protiv Federera je odigrao neverovatno zrelo, i vidi se da je sazreo kao igrač!
On ima problem u glavi, kao Safina, JJ, Karolina....
Urose, ti si se zaljubio ocigledno... neka si.
Nadam se i ja da ce sestre uskoro ponovo na teren... bice interesantniji tur, ako nista drugo.
Ne kazem ja za sebe da sam teniski ekspert, ali ako je ovo teniski pdf valjda treba da se pise nesto i o tenisu a ne sam u kafani!
I ako je ovo teniski forum samo o srpskim teniserima onda sam ja na pogresnom mestu.
Nemam nameru da pisem da bih nekom nesto dokazao, ja cu pisati kad mi se bude pisalo, za razliku pisite vi da ne pircam sam sa sobom.Pa pogledajte na sta lici WTA tema?
Jedan od najboljih WTA meceva su odigrale Kuznjecova i Skjavone, i namerno sam cekao da vidim dal ce neko da prokomentarise, jos sam i postavio klip, ma kakvi neko nije ni A rekao.
Recite sta hocete ali znam da sam u pravu, ne vidite dalje od Ane, Jelene i Novaka!
S obzirom koliko si dobro igrali obojica ceo turnir ocekivao sam neizvesniji mec, i bolju igru Mareja a dobio sam dobrog Novaka kao i do sada i Mareja koji ne zna da sastavi 2 vinera![]()