ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
;)rekoh ja da Novak igra sa Marejom u nedelju:)

Najveci tanjir prsute sa Njegusa i gajbu Vranca iz Crmnice dobijas u kafancetu....
c77037f571d71151b2834b587989c2a6.gif

Roger los? Roger je dao 120% svojih mogucnosti. Trcao, borio se, jedva stoji na nogama, jos ga sere neverovatno - pogodio je 300 linija, svaki put kad lopta pipne mrezu njegov poen i jos preko svega toga sluzi se nesportskim potezima da izbaci Novaka iz ritma. Sta jos treba.

Mozda rezultata ne govori tako ali Novak je bio mnogo mocniji od Federera, nadigrao ga u svemu! :worth: Moram da priznam najbolji Novakov mec u poslednjih ne znam ni ja koliko.
Ocitao mu je lekciju ovaj put!
Mislim da Novak osvaja titulu, kad igra ovako tesko je doci do pobede.

Prvo treba da preskoci brdo zvano Federer...

Borise sta ti ja rekoh:D
Da sam mogla birat protivnika, volela sam da u finalu nedelju ima Nadala kao drugog finalistu,
ali to sad nije moguce:lol: Sad nije vazno ko ce biti Marej, ili Ferer nije vazno...bitno je da imamo
lepo finale pa kom obojci, a kom opanci:rtfm:sto se mene tice znam:)

Poslednja izmena:
Koja je plačičkapi ovaj Feđa majko moja mila...!!!:dash:
"Druže sudija, druže sudija, pa on tućka lopticu po deset, petnaest puta. Zanesvestiću se od tolikog tućkanja druže sudija. Zato zahtevam da ga primereno kaznite. I zašto on toliko puta mora da tućne lopticu!?"
Možda je veliki teniser, ali kao čovek je ..., i teško g.vno.:thumbdown:

Borise sta ti ja rekoh:D
Volela bih da u nedelju ima Nadala kao drugog finalistu,
pa kom obojci, a kom opanci:rtfm:sto se mene tice znam:)

:p:p:p

Koja je plačičkapi ovaj Feđa majko moja mila...!!!:dash:
"Druže sudija, druže sudija, pa on tućka lopticu po deset, petnaest puta. Zanesvestiću se od tolikog tućkanja druže sudija. Zato zahtevam da ga primereno kaznite. I zašto on toliko puta mora da tućne lopticu!?"
Možda je veliki teniser, ali kao čovek je ..., i teško g.vno.:thumbdown:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Federer: "Đoković je bio bolji"

7153526344d4143a843df4339249336_extreme.jpg

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da ga je Novak Đoković zasluženo pobedio u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije.

Federer je dodao da su obojica igrali dobro.
"Mislim da je odigrao veliki meč.
Mislim da nisam ni ja loše igrao, tako da se igralo na visokom nivou tokom dužih perioda.
Jasno je da sam razočaran porazom, ali šta da se radi kada on igra tako dobro na važnim poenima, kad ja možda nisam", rekao je Federer novinarima u Melburnu posle poraza u tri seta.

Federer: "Đoković je bio bolji"

7153526344d4143a843df4339249336_extreme.jpg

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da ga je Novak Đoković zasluženo pobedio u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije.

Federer je dodao da su obojica igrali dobro.
"Mislim da je odigrao veliki meč.
Mislim da nisam ni ja loše igrao, tako da se igralo na visokom nivou tokom dužih perioda.
Jasno je da sam razočaran porazom, ali šta da se radi kada on igra tako dobro na važnim poenima, kad ja možda nisam", rekao je Federer novinarima u Melburnu posle poraza u tri seta.

Ovo treba da ide u rubriku Verovali ili ne? :lol:

Ovo treba da ide u rubriku Verovali ili ne? :lol:

DODAO JE ...
"Dobro sam se osećao.
Bilo je žestoko.
Imali smo dugačke, teške poene i igrali vrlo brzo i sve ostalo.
Naravno da pomalo osećaš fizički napor, ali bio sam spreman za još dva seta.
Šteta što nisam mogao da ga priteram dotle", rekao je Federer.

Siguran sam da će biti uzbudljivo.
Očigledno je da Novak ima šanse kad igra na ovom nivou.
Ako (Endi) Marej nastavi da igra na svom nivou, i on će imati prilike.
(David) Ferer je igrao fantastičan meč juče (u pobedi nad Rafaelom Nadalom)", kazao je Federer.

NOLE je danas igrao vrhunski...vise bih prizeljkivao Ferera od Mareja...sta je znam...Skot zna biti jako nezgodan...

Elem...

"Mislim da nisam igrao loše, ali je Đoković bio odličan. Bio je to jedan težak izazov za mene posle dugo vremena. Naravno da ne prija kada izgubite, ali šta drugo da se radi kada je rival bio bolji u ključnim poenima? Pa opet, osećao sam se prilično dobro ma koliko da je meč bio napet. Meni je bilo najvažnije da se na terenu osećam dobro, što je i bio slučaj jer sam zdrav. Priznajem da bih voleo da sam dobio šansu da igram u finalu, ali je Novak jednostavno bio bolji. Morate to sebi da priznate i da krenete dalje", rekao je Rodžer.

“Iskreno, mogao sam sa lakoćom da odigram još dva seta i bio sam spreman za njih. Velika je šteta što nisam uspeo da ih izborim. Bilo bi sjajno da sam trijumfovao ovde u Melburnu po peti put, ali ovoga puta bilo je nemoguće da pobedim”, rekao je Federer.

111386102afpnicolasasfo.jpg

:mrgreen:

Poslednja izmena:
Nole - bravo!
Nije lako pobediti Federera, da se ne zavaravamo, ali Nole vise nema Federerov sindrom kao neki drugi teniseri. To je daleko iza njega.
Nadal je igrao povredjen u mecu sa Fererom, sto je ovaj iskoristio. I zao mi je Rafe. Nije zasluzio da izgubi od Ferera, ali...
Ferer je zaista dobar teniser, ali nije vrhunski teniser. On je samo iskoristio priliku koju mu je silom prilika ukazao Rafa.
I zao mi je sto Rafa nije usao u finale, to bi bio vrhunski tenis. Nadal - Djokovic.

Back