Pobogu, Bokac (: ...pa to niko nije rekao (: ...izvini ako je tako ispalo... (: ...
Pusti Srleta to se on sali...jos je pod utiscima Ferererove 2 titule (: ...
Ehm.....FeDererove,sa D

Inace,nije ni druga titula,samo da napomenem,vec treca ove sezone i 64 ukupno
Bejah ja malo dokon i skidao sam bodove teniserima na pozicijima od 1 do 28.....I do cega sam dosao?
Davidenko bi,u slucaju da se sada oduzmu svi bodovi koje je osvojio do kraja sezone,delio pozicije 24 i 25 sa Gaskeom!Dakle,nasa Biljka ima sjajne sanse da sezonu zavrsi van Top 20,sem ako se ne povampiri,kao sto ume,pred kraj sezone.
Inace,Del Potro,ako do kraja sezone ne osvoji neki poen,bice mu veselo.....Kraj sezone ce docekati sa samo 170 poena i okvirno,u ovom momentu,tek 266.poziciju na svetu.....A on tu realno,en pripada,koliko god da ga ja ne volim.Surova je ta ATP lista kad se povredis...
Ali sad dolazimo do lepseg dela
Iako Berdih jos samo teorijski nije obezbedio mesto na zavrsnom Mastersu,mislim da je on tamo 99%....Uostalom,evo i liste igraca koji,po meni,jos konkurisu za Top 8 na kraju sezone :
6......Berdih..............3.625
7......Ferer................3.280
8......Rodik...............3.250
........................................
9.....Verdasko...........3.060
10...Juznji.................2.785
11...Melcer...............2,400
12...Conga................2,255
Naravno,ovo je lista kada odbijete sve poene do kraja sezone igracima pa se doalzi do realnije slike koliko kome treba do zavrsnog Mastersa.Teoretski,jos uvek su u igri i Almagro,Fis,Cilic i Ljubicic.....Ali prakticno,tri turnira do kraja sezone - ne verujem da neko od ove cetvorice moze da osvoji sva tri i time sebi obezbedi mesto u Londonu.
Moje licno misljenje da su prvih osam igraca,po ovom mom spisku sada,realno,igraci koji treba da se poajve na zavrsnom Mastersu.Mozda tu nekako moze da se ubaci Verdasko,ili cak Conga jer ume da lepo zavrsi sezonu,ali....Ne verujem.