ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kristof Rohus, stariji brat tenisera Olivijea, rešio je da se povuče iz tenisa, ali i da malo „glasnije“ progovori o dopingu. Bez dlake na jeziku odlućio je da priča i o teniskim prevarama. Naravno, mnogi će sa dosta skepticizma, možda i ironije, komentarisati izjave, jer odlazi u penziju.

- U tenisu ima dosta prevara i ljudi ne vole o tome da pričaju. Ja samo želim da prestanem da se pretvaram jer me licemerje užasava - rekao je Rohus i nastavio: - Viđao sam stvari kao i drugi. Nemoguće je da igrate pet sati na suncu i da ste sutra opet kao zec. Sećam se da sam jednom dobio prvi set sa 6:1, a na pauzi je protivnik otišao u svlačionicu i vratio se preobražen. Poveo je sa 5:3 i kada sam ga stigao, počela je da mu curi krv iz nosa. Sve je to bilo čudno.

Kontradiktorno, Rohus nije potpuno protiv dopinga!!!

- Ukoliko bi dozvolili upotrebu nedozvoljenih sredstava, ne bih bio protiv. On i sada postoji. Oni koji se dopinguju znaju za posledice, ali nastavljaju da to rade jer znaju da tako mogu da zarade mnogo više za budućnost porodice. Eto, Kanjas je dva puta kažnjavan... Šta ga briga, žrtvovao se i sada je obezbedio četiri generacije. Zar razlog nije u neku ruku i plemenit - pita je Rohus.

Ocekivano, drugi polufinalisti-Federer i Rodik.
Nadam se da cemo sutra gledati dobre meceve:)
Inace, ovaj komentator rece da Rafa nece igrati u Parizu, da ce se razlog znati nakon konferencije za stampu.
Zao mi je ako je to tacno.

Dakle Federer i Novak opet u finalu.
Novaka i Viktora sam gledao samo pred kraj 1 seta i kad sam video sta je Viktor propustio bilo mi je jasno ko ce da pobedi :confused: Cesto Viktor ne zna da koristi sanse koje ima.
Federer rutinski, i dalje muci Rodika :P :lol:

Videcemo sta ce Federer pokazati sutra, kolika mu je zelja da vratii Novaku za USO. :mrgreen:

Dakle Federer i Novak opet u finalu.
Novaka i Viktora sam gledao samo pred kraj 1 seta i kad sam video sta je Viktor propustio bilo mi je jasno ko ce da pobedi :confused: Cesto Viktor ne zna da koristi sanse koje ima.
Federer rutinski, i dalje muci Rodika :P :lol:

Videcemo sta ce Federer pokazati sutra, kolika mu je zelja da vratii Novaku za USO. :mrgreen:

Cuj za USO...za proslogodisnji poraz na istom terenu (: ...

2010. Šangaj Federer 7:5, 6:4
2010. US Open Đoković 5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 7:5
2010. Toronto Federer 6:1, 3:6, 7:5
2009. Bazel Đoković 6:4, 4:6, 6:2
2009. US Open Federer 7:6, 7:5, 7:5
2009. Sinsinati Federer 6:1, 7:5
2009. Rim Đoković 4:6, 6:3, 6:3
2009. Majami Đoković 3:6, 6:2, 6:3
2008. US Open Federer 6:3, 5:7, 7:5, 6:2
2008. Monte Karlo Federer 6:3, 3:2 predaja Novaka
2008. Melburn Đoković 7:5, 6:3, 7:6
2007. Us Open Federer 7:6, 7:6, 6:4
2007. Toronto Đoković 7:6, 2:6, 7:6
2007. Dubai Federer 6:3, 6:7, 6:3
2007. Melburn Federer 6:2, 7:5, 6:3
2006. Dejvis kup Federer 6:3, 6:2, 6:3
2006. Monte Karlo Federer 6:3, 2:6, 6:3
Prošle godine je Nole u finalu pobedio baš Švajcarca :gace:, tada je bilo 2:1 u setovima i nema sumnje da će Federer pokušati da mu se revanšira.Ima publiku na svojoj strani.Najavljen prenos na balkaniyumu u 3 pm cet .Sat navijen za buđenje za 9 am.Ovaj meč se ne propušta ! :klap:

Back