ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nole izgubio,Federer je danas bio bolji, zasluzena pobeda.
Nole je propustio svoje sanse u prvom setu, u drugom na trenutke igrao dobro.
Opet trece mesto, ali nista strasno, bice bolje:)
Sutra navijam za Federera, em igra mnogo lepsi tenis, em ne znam zasto ali Marej mi nije simpatican a i ne svidja mi se njegova igra!

Ime Rodžera Federera našlo se na optužnici u vezi sa klađenjem.

On je optužen da je davao informacije u vezi sa najmanje jednim mečom u kojem je učestvovao.
Pod sumnjom je finale Rolan Garosa 2008. godine kada je Federer izgubio od Rafaela Nadala. Slična optužba je podignuta i pre dve godine, ali je odbačena.
„To sigurno nije tačno. Potpuno sam opušten povodom svega ovoga. Poslednja stvar koju želim je da učinim nešto loše za sport. Nemam ništa da sakrijem“, rekao je Federer.

Gle,gle,gleeeeeeeee.....Pazi sad,Federer POBEDI Noleta i sta sad? Sta sad??? Gde su svi oni koji me ovde redovno prozivaju,stavljaju slike Federera kako ga sutira u dupe i slicno?

Nije mi bilo toliko drago sto je Nole izgubio,koliko sam jedva cekao da vidim reakciju na Forumu...I sta sam imao da vidim? NISTA!!!! U stvari,bas ono sto sam i ocekivao! Svi oni koji najvise vredjaju,pljuju i sve ostalo sada ih nigde nema!!! GDE je sada onaj,kako bese,SPORTSKI DUH kada treba reci,OK,covek je odigrao bolje,posteno je pobedio i posteno se vratio na drugo mesto???

Cccccc.....A posle kad kazem sitne duse,da dobar deo ljudi koje ovde bilo sta kometnarise u stvari nema vese sa sportom,kazu,Srle los lik,los covek....Svaka cast.

Federer je bio bolji.Federer je pobedio.Federer je preuzeo u direktnom duelu drugo mesto od Noleta.Svaka mu cast.Daj Boze da uzme i ovaj turnir i izjednaci se sa Rafom po broju Mastersa.

Mada,ako ga dobije Marej,mogu misliti kako ce se ljudi nasladjivati.....Bas na ovom istom mestu gde sada cute jer je Nole izgubio...Cccccc...

I marej osvojio :roll:
Gledao sam od pocetka drugog seta i video Federera koji ne moze da potrefi teren.Nije mi jasan uopste to se desava vec dugo.:confused: Em sto su veliki auti em sto to cini cesto, igra ko Venus u WTA.

Gle,gle,gleeeeeeeee.....Pazi sad,Federer POBEDI Noleta i sta sad? Sta sad??? Gde su svi oni koji me ovde redovno prozivaju,stavljaju slike Federera kako ga sutira u dupe i slicno?

Nije mi bilo toliko drago sto je Nole izgubio,koliko sam jedva cekao da vidim reakciju na Forumu...I sta sam imao da vidim? NISTA!!!! U stvari,bas ono sto sam i ocekivao! Svi oni koji najvise vredjaju,pljuju i sve ostalo sada ih nigde nema!!! GDE je sada onaj,kako bese,SPORTSKI DUH kada treba reci,OK,covek je odigrao bolje,posteno je pobedio i posteno se vratio na drugo mesto???

Cccccc.....A posle kad kazem sitne duse,da dobar deo ljudi koje ovde bilo sta kometnarise u stvari nema vese sa sportom,kazu,Srle los lik,los covek....Svaka cast.

Federer je bio bolji.Federer je pobedio.Federer je preuzeo u direktnom duelu drugo mesto od Noleta.Svaka mu cast.Daj Boze da uzme i ovaj turnir i izjednaci se sa Rafom po broju Mastersa.

Mada,ako ga dobije Marej,mogu misliti kako ce se ljudi nasladjivati.....Bas na ovom istom mestu gde sada cute jer je Nole izgubio...Cccccc...

Dje si Srle (: ...
SPORTSKI DUH je uvjek tam gdje treba i da bude...
Obidji malo PDF pa ces vidjeti priznanja i izjave (: ...

Kako je danas Fedja igrao sa Marejom :hahaha::hahaha::hahaha:

Eto kako lepo ljudi mogu da komentarisu,sve pohvale :) :) :)

No,Federer je odigrao blago ocajno uz,naravno,odlicnu partiju Mareja....Ne vredi,oni kao da su se dogovorili,ako s esretnu na Mastersima,uzmi Endi titulu,a ako legne GS,onda Federer...Tja.....Problem je sto Rodzer ima puno problema ove godine da dodje u finale uopste,a tek da ga dobije...Izgubio je dva finala Mastersa od Mareja,izgubio je finale Mastersa od Nadala,izgubio je finale Halea totalno neocekivano od Hjuita....

Eto kako lepo ljudi mogu da komentarisu,sve pohvale :) :) :)

No,Federer je odigrao blago ocajno uz,naravno,odlicnu partiju Mareja....Ne vredi,oni kao da su se dogovorili,ako s esretnu na Mastersima,uzmi Endi titulu,a ako legne GS,onda Federer...Tja.....Problem je sto Rodzer ima puno problema ove godine da dodje u finale uopste,a tek da ga dobije...Izgubio je dva finala Mastersa od Mareja,izgubio je finale Mastersa od Nadala,izgubio je finale Halea totalno neocekivano od Hjuita....

E to :ok: I onda kad dodje u finale odigra traljavo.:roll:

Pa u tome je razlika, mi se radujemo Novakovim pobedama, a isto nam je zao kad izgubi. Nema potrebe pljuvati po Federeru, zbog Novakovog poraza. Sto je bio bolji u ovom mecu? Svaka cast, ali ja nemam potrebe pisat o tome.
Sto se finala tice draze mi je da Fed pobedi Mareja...ali desilo se drugo nesto...nisam imala nameru pisat o tome...eto sad znas:bye:
Srlesrle :worth: :cool::cool::cool::cool:

Pa dobro Matejana,posteno :)

Nije to,nego mene nervira kada Nole pobedi Federera onda ovde svi VREDJAJU Federera,za mene pisu da sam izdajica,ne znam,jer eto,navijam za Federera....OK da se ljudi raduju Noletovim pobedama,to je normalno,u redu da se pise i euforicno,ali sve ima svoje granice.

I tacno,nema potrebe pljuvati po Federeru isto ako sto nema potrebe pljuvati po Noletu...Ipak je Nole nas ;)

Marej zasluzeno pobedio.
Nije mi jasno sta se danas s Federerom desavalo, na momente je izgledalo kao da je prvi put izasao na teren.
Zao mi je jer sam navijala za Federera, ali danas nije zasluzio pobedu onakvom"igrom"
@Srle ne znam cemu onaj post,no tvoje pravo.
A sto se tice izdajnika pa i mene je optuzio onaj nick NIKO da sam izdajnik:lol:i jos sam dobila dijagnozu :lol: a navijam za Noleta,sto li sam izdajnik:think::lol:
Uvazavam svacije misljenje, normalno bez vredjanja i omalozavanja!

Samo nek se oni bore dok je 1 mesto zacementirano....0 bodova se brani na Masters kupu :P
Kad pomislim koliko see bodova brani u 2011 :eek: :mrgreen: Ali ne brinem ako Rafa ostane u ovako dobroj formi ima odma da padne i AO na pocetku sezone i to su onda 4 GS u nizu :super:

Trenutno stanje an ATP listi....

1...Nadal.............11.880.....0....................360...........67-9........78
2...Federer............7.335.....-4.545.............700..........48-12.......60
3...Djokovic...........7.145.....-190................1.900.......52-14.......66
4...Marej...............6.125.....-1.020.............990..........44-14.......58

Ove brojke posle bodliranih poena oznacavaju razliku izmedju pozicija,potom broj bodova koje igraci brane do kraja sezone + ukupan skor do sada i ukupan broj meceva....A evo i liste kako bi sve to izgledalo da se oduzmu poeni do kraja sezone :)

1....Nadal........11.520.........0
2....Federer.......6.635.........-4.885
3....Djokovic......5.245.........-1.390
4....Marej..........5.135.........-110

Dakle,do cega dolazimo? Da Nole nije uzeo Peking,vec sada bi bio pecen da sezonu zavrsi kao CETVRTI teniser sveta sto uopste nije nemoguce.Previse je price bilo tipa,Nole ce biti prvi,ma Nole garant drugi.....Nole verovatno nece biti ni treci ako Marej bude samo odigrao kao u poslednjoj nedelji!

Predstoje nam veselih mesec dana :D :D :D

Trenutno stanje an ATP listi....

1...Nadal.............11.880.....0....................360...........67-9........78
2...Federer............7.335.....-4.545.............700..........48-12.......60
3...Djokovic...........7.145.....-190................1.900.......52-14.......66
4...Marej...............6.125.....-1.020.............990..........44-14.......58

Ove brojke posle bodliranih poena oznacavaju razliku izmedju pozicija,potom broj bodova koje igraci brane do kraja sezone + ukupan skor do sada i ukupan broj meceva....A evo i liste kako bi sve to izgledalo da se oduzmu poeni do kraja sezone :)

1....Nadal........11.520.........0
2....Federer.......6.635.........-4.885
3....Djokovic......5.245.........-1.390
4....Marej..........5.135.........-110

Dakle,do cega dolazimo? Da Nole nije uzeo Peking,vec sada bi bio pecen da sezonu zavrsi kao CETVRTI teniser sveta sto uopste nije nemoguce.Previse je price bilo tipa,Nole ce biti prvi,ma Nole garant drugi.....Nole verovatno nece biti ni treci ako Marej bude samo odigrao kao u poslednjoj nedelji!

Predstoje nam veselih mesec dana :D :D :D

Srle...da Federer nije ponovio...bar priblizno igru na GS-ovima sa prosle godine...bio bi vjerovatno 5-i...mislim...ne kontam kakvo ti je to poredjenje...da NOLE nije uzeo Peking...pa valjda igra da ga osvoji...nema tu: "da nije"...
...I molio bi da mi okacis taj post u kojem je BILO KO rekao da je NOLE GARANTOVANO drugi na kraju sezone...nije fer da nekome trpas neke rjeci usta...(: ...

Dakle...poznavajuci Mareja...mozda uopste nece igrati ostatak turnira...:lol:...desice se vec nesto :lol:...
Vidim da ja Federer zagrizao...igra i ove sedmice...nije vise igrati se...190 poena nije puno...dakle...od sada ce morati i gledati FINALA :lol:...

Za 2 sedmice igra kuci...a mora se kod kuce NAPOKON i uraditi nesto sto se od domace publike i ocekuje :mrgreen: !

Dakle...cuva Fedja...gace...nije vise tek tako...igrati pa neigrati...odnijeo vrag salu :mrgreen: !

Jeste,pricalo se ovde,babe mi :D :D :D

No,treba to naci..U gomili trash komentara,jako tesko,priznati moram :p

No,nisam ni video da Federeriska igra nesto ove nedelje....Ma nije vrag odeno salu nego Nole ;) U pravu si sa onim sto sam rekao,da nije Nole itd,ipak je covek potpuno zasluzeno uzeo Peking,respect :)

No,opet,ako se pogleda raspored do kraja,svasta tu jos moze biti na pozicijama 2,3 i 4...Sa tim da ja racunam da Fed nece biti tupadzija kao obicno vec da ce IGRATI! Pod IGRATI ne mislim da se pojavi samo na turniru vec da ide maksimalno,a zna se sta to znaci kad je on u pitanju :D

Inace,koja fush sezona ako izbacimo Rafu iz konkurencije,drugi,treci i cetvrti teniser na svetu uzeli ove godine po 2 turnira,bijeda,ha.Do 11 mesta(zakljucno sa Davidenkom) ukupan broj titula je 8 ( i slovima osam) i to uglavnom totalno nebitnih.Izgleda da ce fanovi velikih meceva i velikih titula brzo zaboraviti ovu sezonu sem ako nisu navijaci Nadala :)

Nego,kazes da je Fed igrao odlicno GSove? A ja bas mislim da je za svoje standarde uzeo smesno mali broj poena :p :p :p

Pozadinac, znaci Srle:lol:
Ta ko ti nabacuje krive noge, svasta:lol::zcepanje:
Danas Troicki protiv Conge, videcemo sta ce Troicki uraditi ali je dobra priprema pred Dejvis kup, nasi su dosta u poslednje vreme igrali s Francuzima.

Back