dragi070
Obećava
- Poruka
- 84
Federer razbio Soderlinga 6:1=6:1 kad li igra sa Noletom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Federer razbio Soderlinga 6:1=6:1 kad li igra sa Noletom.

Gle,gle,gleeeeeeeee.....Pazi sad,Federer POBEDI Noleta i sta sad? Sta sad??? Gde su svi oni koji me ovde redovno prozivaju,stavljaju slike Federera kako ga sutira u dupe i slicno?
Nije mi bilo toliko drago sto je Nole izgubio,koliko sam jedva cekao da vidim reakciju na Forumu...I sta sam imao da vidim? NISTA!!!! U stvari,bas ono sto sam i ocekivao! Svi oni koji najvise vredjaju,pljuju i sve ostalo sada ih nigde nema!!! GDE je sada onaj,kako bese,SPORTSKI DUH kada treba reci,OK,covek je odigrao bolje,posteno je pobedio i posteno se vratio na drugo mesto???
Cccccc.....A posle kad kazem sitne duse,da dobar deo ljudi koje ovde bilo sta kometnarise u stvari nema vese sa sportom,kazu,Srle los lik,los covek....Svaka cast.
Federer je bio bolji.Federer je pobedio.Federer je preuzeo u direktnom duelu drugo mesto od Noleta.Svaka mu cast.Daj Boze da uzme i ovaj turnir i izjednaci se sa Rafom po broju Mastersa.
Mada,ako ga dobije Marej,mogu misliti kako ce se ljudi nasladjivati.....Bas na ovom istom mestu gde sada cute jer je Nole izgubio...Cccccc...

Urose...bilo je jasno da mu je jucerasnji mec sa NOLETOM bio titula i da je samo na njega sve i potrosio...I marej osvojio
Gledao sam od pocetka drugog seta i video Federera koji ne moze da potrefi teren.Nije mi jasan uopste to se desava vec dugo.Em sto su veliki auti em sto to cini cesto, igra ko Venus u WTA.

Eto kako lepo ljudi mogu da komentarisu,sve pohvale![]()
![]()
No,Federer je odigrao blago ocajno uz,naravno,odlicnu partiju Mareja....Ne vredi,oni kao da su se dogovorili,ako s esretnu na Mastersima,uzmi Endi titulu,a ako legne GS,onda Federer...Tja.....Problem je sto Rodzer ima puno problema ove godine da dodje u finale uopste,a tek da ga dobije...Izgubio je dva finala Mastersa od Mareja,izgubio je finale Mastersa od Nadala,izgubio je finale Halea totalno neocekivano od Hjuita....
I onda kad dodje u finale odigra traljavo.Gle,gle,gleeeeeeeee.....Pazi sad,Federer POBEDI Noleta i sta sad? Sta sad??? Gde su svi oni koji me ovde redovno prozivaju,stavljaju slike Federera kako ga sutira u dupe i slicno?
Nije mi bilo toliko drago sto je Nole izgubio,koliko sam jedva cekao da vidim reakciju na Forumu...I sta sam imao da vidim? NISTA!!!! U stvari,bas ono sto sam i ocekivao! Svi oni koji najvise vredjaju,pljuju i sve ostalo sada ih nigde nema!!! GDE je sada onaj,kako bese,SPORTSKI DUH kada treba reci,OK,covek je odigrao bolje,posteno je pobedio i posteno se vratio na drugo mesto???
Cccccc.....A posle kad kazem sitne duse,da dobar deo ljudi koje ovde bilo sta kometnarise u stvari nema vese sa sportom,kazu,Srle los lik,los covek....Svaka cast.
Federer je bio bolji.Federer je pobedio.Federer je preuzeo u direktnom duelu drugo mesto od Noleta.Svaka mu cast.Daj Boze da uzme i ovaj turnir i izjednaci se sa Rafom po broju Mastersa.
Mada,ako ga dobije Marej,mogu misliti kako ce se ljudi nasladjivati.....Bas na ovom istom mestu gde sada cute jer je Nole izgubio...Cccccc...

i jos sam dobila dijagnozu
a navijam za Noleta,sto li sam izdajnik

Ali ne brinem ako Rafa ostane u ovako dobroj formi ima odma da padne i AO na pocetku sezone i to su onda 4 GS u nizu 

Trenutno stanje an ATP listi....
1...Nadal.............11.880.....0....................360...........67-9........78
2...Federer............7.335.....-4.545.............700..........48-12.......60
3...Djokovic...........7.145.....-190................1.900.......52-14.......66
4...Marej...............6.125.....-1.020.............990..........44-14.......58
Ove brojke posle bodliranih poena oznacavaju razliku izmedju pozicija,potom broj bodova koje igraci brane do kraja sezone + ukupan skor do sada i ukupan broj meceva....A evo i liste kako bi sve to izgledalo da se oduzmu poeni do kraja sezone
1....Nadal........11.520.........0
2....Federer.......6.635.........-4.885
3....Djokovic......5.245.........-1.390
4....Marej..........5.135.........-110
Dakle,do cega dolazimo? Da Nole nije uzeo Peking,vec sada bi bio pecen da sezonu zavrsi kao CETVRTI teniser sveta sto uopste nije nemoguce.Previse je price bilo tipa,Nole ce biti prvi,ma Nole garant drugi.....Nole verovatno nece biti ni treci ako Marej bude samo odigrao kao u poslednjoj nedelji!
Predstoje nam veselih mesec dana![]()
![]()
![]()
...desice se vec nesto
...
...
!
!