ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Viktor Troicki je nastavio sa odličnim partijama u Moskvi i savladao je Horasija Zebaljosa rezultatom 6:2, 6:1.
84054_viktah01-fonet-fonetepa_f.jpg

Srpski teniser je posle trijumfa nad Congom potvrdio odličnu formu i bez problema je izašao na kraj sa Argentincem.

Viktor je odmah napao rivalov servis, a šansu je iskoristio u petom gemu za brejk i vođstvo od 3:2. Troicki je dodao gas i nastavio seriju sve do kraja seta - 6:2.

U drugom delu je imao još manje posla. Zebaljos je uspeo samo da odbrani svoj servis u prvom gemu, nakon čega je Viktor nastavio da dominira i upisao pobedu za nešto više od sat vremena igre - 6:1.

Troicki će u četvrtfinalu igrati protiv Pabla Kuevasa, koji je savladao Radeka Štepaneka sa 6:4, 6:7.

"Kup Kremlja" serije 250 se igra za nagradni fond 1.000.000 dolara.

BRAVO Viktore:D

Covece,ovaj Federer bas voli da se igra sa mojim zivcima...Ipak,na kraju ispade siguran prolazak u finale i mec sa Florijanom Mejerom.....Ako sad ne uzme titulu,nikad nece,to je provereno.

Na zalost,njegove predstave u finalima ove godine me ipak cine prilicno zabrinutim.jeste da je ovaj lik jedba u Top 50 ali....Tja,strasno kad nisam vise toliko siguran u Feda :(

Covece,ovaj Federer bas voli da se igra sa mojim zivcima...Ipak,na kraju ispade siguran prolazak u finale i mec sa Florijanom Mejerom.....Ako sad ne uzme titulu,nikad nece,to je provereno.

Na zalost,njegove predstave u finalima ove godine me ipak cine prilicno zabrinutim.jeste da je ovaj lik jedba u Top 50 ali....Tja,strasno kad nisam vise toliko siguran u Feda :(

Ma ko je jos siguran u Feda :p

U lijepoj velikoj mnogoljudnoj Rusiji zemlji svojih predaka osvoiti svoju prvu titulu vise je nego prelijepo...
Viktor Troicki je taj hrabri ,skromni momak
Sve cestitke uz zelje da se pehari mnoze a pobjede nizu ...Bravo VIKTORE...

troicki,%20viktor.bmp

Prva ATP titula za Troickog!
Srpski teniser Viktor Troicki osvojio je prvu ATP titulu u karijeri, pobedivši u finalu turnira u Moskvi Kipranina Markosa Bagdatisa sa 3:6, 6:4, 6:3.

Troicki je tako posle Novaka Đokovića postao prvi teniser koji je pod zastavom Srbije osvojio ATP titulu u singl konkurenciji.

U finalnom duelu, koji je trajao 104 minuta, Troicki je odigrao veoma slab prvi set, ali je nakon toga potpuno nadigrao Bagdatisa i zasluženo je trijumfovao.
18261132294cc458bd329a3043713557_big.jpg

Bravo Viktore, zasluzena titula, svaka cast , isplatio se sav trud, rad i dobra igra, sad ce sve biti lakse, srecno i samo nastavi tako, mozes ti, jos bolje i vise, pokazao si svojom igrom, a sad si dobio na samopouzdanju i uverio sebe da mozes da osvajas titule:D

Bravo Federer,bravo majstore,i ti si uzeo titulu ove nedelje :p :p :p :p

Kakva je,takva je,nikakva,ali ajmo majstore...Sad cepnes titulu kod kuce,drmnes poseldnji Masters i pokazes da si najbolji u Londonu :D :D :D Sjajan plan ja imam,nema sta :D:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Back