ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Soderling predao Tipsarevicu.
Izgleda da vlada neki virus, posle Kolsrajbera i Soderling predao, a i Berdihu je bilo lose za vreme mece.

Sta je predao...evo sad sam gledao zavrsnicu meca !?

od sledece sezone je sa Ljodrom...sto se mene tice boljeg partnera nije mogao da izabere...

Stvarno nisam bio upoznat...

Evo i trenutnih rezultata zavrsenih meceva (: ...
101bg.jpg

Poslednja izmena:
Kakav Melzer u prvom setu...podsjeca me na NOLETA na USO-u...pazite kad je odro Nadala u prvom setu...6:1
Vidjecemo da li ce moci drzati kontinuitet do kraja meca (: ...

U svakom slucaju, sve pohvale (: ...

Poslednja izmena:
Svaka cast Melzeru...danas je odigrao mec koji ce pamtiti...
Nadalova igra je bila na nivou ali je Melzera jednostavno islo sve...forhend, bekend mreza, servis...ma svaki segment igre...kakve je samo bekend paralele djelio pa to je bruka...

Ovaj gorak poraz ce Nadal jos dugo pamtiti...

...dakle...i Nadal pakuje kofere...

Tsonga pakuje kofere...mec nisam gledao ali po rezultatu nebi rekao da je Marej imao nekih poteskoca.
Mislim da Marej ima velike sanse da se domogne finala.

Sa druge strane je NOLE osigurao pobjedu...gledajuci dio meca, mogu da zakljucim da je bio ubjedljuv...
U poslednjem cetvrtfinalnom mecu bi trebali da se sastanu dva dobro poznata rivala (: ...vidjecemo da li je Federer tu da se pokaze da nije za otpis a Soderling da li je moguce da popravi svoj skor sa Federerom (: ...

U svakom slucaju i ako Federer pobjedi eto jednog finala...misim da ce biti vise nego veliko polufinale...Federer sigurno zeli da vrati NOLETU za gorak poraz na USO-u a NOLE da i dalje zadrzi kontinuitet (: ...mislim da ce biti krvi na terenu (: ...

Sve u svemu...neka bilji pobjedi...

Back