Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Svaka cast za ove statistike ja ne bih imao zivaca da trazim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"He's a much, much more complete player than he used to be," said three-time French Open champion Mats Wilander. "He's playing faster, hitting the ball with lower trajectory and deeper, too. He's serving better, too, moving the ball around
This is the best I've seen him play," Wilander said. "He'll be very tough to beat at Wimbledon as well."
Da li ce Davidenko ikada ispasti iz top 10...Da ne igra 5 god nekako bi ostao u top 10![]()
Evo mene,kad nemam komp pa kasnim.....
No,sad Rafa ima 310 poena vise od Feda....I samo 22 titule zaostatka.Kazem samo,jer ocekujem u narednih 5 godina da i Rafa dodje do ovih brojki koje sad ima Fed
Po meni,Raf moze biti miran do kraja US Opena....Dakle,jos jendo 14 nedelja.Nakon toga se mzoe desiti da gledamo izuzetno interesantan kraj sezone.Opet,sve ovo zavisi od Federerove forme,jer,ako bude igrao kako zna a tvrdim poldogama,mozmeo ocekivati povratak kralja,ali......Kako igra ove godine....Ne mogu se nadati najboljem.
Nole?AO i RG,dokle je bese stigao? 1/4 finala koliko se ja secam.....? OK,ne kazem da niej moguce - ali mislim da Nole kao da nije spreman da uradi nesto veliko ove godine. Ne akzem da mozda nece,tenis je cudan sport,ali ne verujem.
Sto se Rafe tice,mislim da ste zaboravili da taj covek nije odigrao zvanican mec vec 2 godine na travi,tako da...ne kazem da on ne moze do kraja i na VImbldonu,ali opet....Ko kaze da nece ispasti od nekog ludog servera vec u,recimo,1/8 finala?
Federer svakako iam tu tezi deo posla...Treba da odbrani titulu! Opet,omiljena podloga,omiljen turnir,racunam da mu barem polufinale ne moze izmaci....Mada ni on sa tim sigurno ne bi bio zadovoljan.
Rafa dobrim Vimbldonom prakticno cementira sebe na prvom mestu do kraja (posebno ako ga Federer ne osvoji). Posle toga treba da odradi lepo tri americka turnira (brani mnogo manje od Federera) i ceka ga Masters Kup za koji se vec kvalifikovao i na kojem ne brani ni bod
Sanse da upise drugu sezonu zavrsenu kao broj 1 su ogromne.. i on to nece ispustiti
Ja kazem da nece ispasti od ludog servera jer ce oni biti kod Federera ili Novaka u zrebu![]()
Nole?AO i RG,dokle je bese stigao? 1/4 finala koliko se ja secam.....? OK,ne kazem da niej moguce - ali mislim da Nole kao da nije spreman da uradi nesto veliko ove godine. Ne akzem da mozda nece,tenis je cudan sport,ali ne verujem.
Sto se Rafe tice,mislim da ste zaboravili da taj covek nije odigrao zvanican mec vec 2 godine na travi,tako da...ne kazem da on ne moze do kraja i na VImbldonu,ali opet....Ko kaze da nece ispasti od nekog ludog servera vec u,recimo,1/8 finala?
Federer svakako iam tu tezi deo posla...Treba da odbrani titulu! Opet,omiljena podloga,omiljen turnir,racunam da mu barem polufinale ne moze izmaci....Mada ni on sa tim sigurno ne bi bio zadovoljan.
A u medjuvremenu je mozda zaboravio da igra na travi i kako da odbrani Kvins i Vimbldon? Znam da bi to voleo ali od toga nema nista.. takodje,sve sto uradi na ta dva turnira samo ce mu donositi bodove a videces i sam sta se desava kad se spoji rasterecenost i njegova urodjena zelja.
Federer nakon Vimbldona mora da razmislja i o Sinsinatiju i o US Openu