Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Ne staj mi na muku i ja bih gledao ali danas nisam isao u skolu, pa ne bih opet da bezim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast.Nadam se velikom finalu![]()
Da bilo bi idealno Novak vs Rafa, nadamo se tom mecu!!!![]()
Da bilo bi idealno Novak vs Rafa, nadamo se tom mecu!!!![]()
Svi se tome nadamo! ...![]()
Nije bilo sanse da omanes
Rafa sjajan,jos jeda mec do ultimativnog okrsaja dvojice najvecih![]()
A ti si siguran 100% da ce Federer glatko da dobije. OK, favorit jeste..ali da ce glatko da dobije, nece. Novak sutra uzima bar jedan set. Minimum.
Mislio sam Nadal i Federer![]()
Naravno da Nole moze da pobedi Federera....U slucaju da mec ne ode u peti set.Doduse,ne verujem da ce se Federer izglupirati kao prosle sezone u finalu.
Sad sam iscackao interesantan podatak...Legendarni Ivan Lendl je vezao cak 8 uzastopnih finala US Opena,doduse,dobio je svega 3(vezana) i po tome je i rekorder po broju odigranih finala US Opena uopste....A Federer je vezao 6 finala ovde,sad bi bas mogao da udje i u sedmo...Samo sto Fed ovde vec ima 5 vezanih titula![]()
![]()
Doduse,sad kopam,rekorder rekordera je Vilijam Larned (nikad cuo),koji je u periodu od 1900-1911 odigrao ukupno 9 finala..Mada su ti predratni teniseri bile totalne budale.Ovaj se ubio iz pistolja,Bil Tilden,koji je takodje rekorder je bio nasilnik i mozda pedofil......
Jedino ovaj Ricard Sirs,takodje rekorder,koji je igrao tenis dok su jos Turci uzimali maha po Srbiji je izgleda bio normalan covek...Mada..Ko zna sta o tome misle okolne koze i to....![]()
Ja mislim da nije sramota gubiti finala US Opena od Konorsa,Mekinroa,Vilandera i Bekera
Ma ko je rekao da je sramota gubiti od od ovih igraca? Daleko od toga.....Samo konstatujem stvari
Urose,nemoj mi samo kukati,ima da odes na zurku,navatas neku zensku i nece ti na kraj pameti pasti ni Nadal ni Nole a najmanje nasa basket reprezentacija![]()