ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Federera je ove godine bas krenulo sa protivnicima u 1/4.. Davidenko,Soderling,Berdih i sad opet Svedjanin

Mislim da ce Ferer dobiti Verdaska

Ja bih voleo da Ferer dobije Verdaska jer ce on pre dobiti Nadala :D :D :D Mada,meni se cini da ce,upravo zbog Spanaca,Rafi biti otvoren put do finala.Nema tog Spanca koji hoce/moze da ga dobije,ali ni na jednoj podlozi,sto je,blago receno,neverovatno.

Federer ima tezak put....Melcer koji je igrao polufinale RGa,onda Soderling sa kojim je igrao finale RGa,onda verovatno Nole sa kojim je igrao i polufinala i finala US Opena,onda ako sve to prodje,99% Rafa sa kojim je igrao finala GSova gde god hoces....Federer ima TRI finala da igra,pocevsi od Soderlinga :D

Mislim da Spanci Rafi nece praviti problem a i eventualni protivnik u 1/2 se lepo oblikuje

Neka udju u finale i cetvrtog Slema pa nek izmedju sebe rese hoce li Rafa dostici tenisku besmrtnost sa 24 godine ili ce Fed upisati 17. Slem

Federer je za sada siguran ali ce stvarno imati tezak put do finala

Nadal ce do finala lagano, nema teorije da ga Verdasko dobije. Em je ovaj u sve boljoj formi, em Verdasko ima kompleks od Rafaela. A da ga dobiju Juzni ili Vavrinka...nema teorije takodje.

Nole veceras protiv Monfilsa. Nezgodan protivnik, ali ocekujem pobjedu...i jos jedan okrsaj sa Svajcarcem. I ocekujem konacno tu POBJEDU!!!!! I konacno FINALE GREN SLEMA.

Nadal ce do finala lagano, nema teorije da ga Verdasko dobije. Em je ovaj u sve boljoj formi, em Verdasko ima kompleks od Rafaela. A da ga dobiju Juzni ili Vavrinka...nema teorije takodje.

Nole veceras protiv Monfilsa. Nezgodan protivnik, ali ocekujem pobjedu...i jos jedan okrsaj sa Svajcarcem. I ocekujem konacno tu POBJEDU!!!!! I konacno FINALE GREN SLEMA.

Verdasko je velika radilica i sportista...ne preze niodkoga...

Zvanicni sajt,za divno cudo,zna raspored meceva

Ta radilica koja ne preza ni od koga ce se nameriti na jos vecu radilicu koji tek ne preza ni od koga.. ceka ga poraz

Federer ce morati vise da radi za finale ali najveci teniseri ce i na poslednjem Slemu ukrstiti rekete i tako kompletirati svoju dominaciju na istim... kao i obicno,obojicu cekaju velike stvari ali ovog puta neuporedivo vece za mladjeg

Ali,da resimo mi prvo jos dve runde

Nemoj zezati...
Vidi...iz ko zna kojeg razloga mi server na poslu ne dozvoljava da se nakacin na taj sajt...mislim da je sugerisanje vise nego brzopleto :lol:.

Ta radilica je pokazala da je kalibar koji moze i jeste pobjedjivao najbolje...tako da...prepotentno je nesto tako tvrditi...pogotovo u sportu kao sto je tenis.

Not Before:1:00 PM

Women's Singles - Quarterfinals
Kaia Kanepi(EST)[31] vs. Vera Zvonareva(RUS)[7]

Men's Singles - Quarterfinals
Gael Monfils(FRA)[17] vs. Novak Djokovic(SRB)[3]

7:00 PM

Women's Singles - Quarterfinals
Caroline Wozniacki(DEN)[1] vs. Dominika Cibulkova(SVK)

Men's Singles - Quarterfinals

Robin Soderling(SWE)[5] vs. Roger Federer(SUI)[2]

Sad ces mi reci da oni na Slemovima igraju obicne meceve.. jednake onima sa Mastersa i malenih turnira?

Slem i te kako ima veze a moj je teniser,slucajno,drugi najuspesniji igrac tog ranga takmicenja sa svojim godinama. Tenisku slavu neces steci osjavajuci Beograd,Zagreb i Bazel

Sportski ili ne,Verdasko ce taj mec izgubiti jer ga je zreb ukrstio sa najboljim

Tja,svi mi manje vise znamo da nije sportski reci da ce Nadal odvaliti Verdaska,ali sta da se ocekuje? SVI spanski teniseri zaziru od Rafe a Verdasko mi narocito ide na...Znate vec sta,sa svojim odnosom prema igri kad vidi Nadala sa druge strane mreze.Sve sem ubedljivih 3:0 za Rafu bi bila cista senzacija.

Rafa ce imati sjajnu priliku da se proseta do finala ako Vavrinka uspe da izbaci Juznija....Razlog? I Vavrinka ima velike probleme sa Rafom....Meni se cini da pre Juzni moze da zaustavi Rafu,mada mi je i on labav.

Nole ne verujem da ce imati vecih problema sa Monfilsom,mada,to je Nole....Svasta mozemo ocekivati.Ipak i tu mislim da sem 3:0 sve ostalo ulazai u ono,verovali ili ne :P

I konacno,da ne otezem za Federera....Ima najtezi put i ubedljivo najtezeg rivala....Kao sto vec rekoh,Federer veceras igras svoje prvo od moguca tri finala do kraja turnira.Pouzdam se u dobru formu i Soderlingov,ipak strah od Svajcarca.

Tja,svi mi manje vise znamo da nije sportski reci da ce Nadal odvaliti Verdaska,ali sta da se ocekuje? SVI spanski teniseri zaziru od Rafe a Verdasko mi narocito ide na...Znate vec sta,sa svojim odnosom prema igri kad vidi Nadala sa druge strane mreze.Sve sem ubedljivih 3:0 za Rafu bi bila cista senzacija.

Rafa ce imati sjajnu priliku da se proseta do finala ako Vavrinka uspe da izbaci Juznija....Razlog? I Vavrinka ima velike probleme sa Rafom....Meni se cini da pre Juzni moze da zaustavi Rafu,mada mi je i on labav.

Nole ne verujem da ce imati vecih problema sa Monfilsom,mada,to je Nole....Svasta mozemo ocekivati.Ipak i tu mislim da sem 3:0 sve ostalo ulazai u ono,verovali ili ne :P

I konacno,da ne otezem za Federera....Ima najtezi put i ubedljivo najtezeg rivala....Kao sto vec rekoh,Federer veceras igras svoje prvo od moguca tri finala do kraja turnira.Pouzdam se u dobru formu i Soderlingov,ipak strah od Svajcarca.

Hm,zar nije ocigledno da se tog straha resio i pretocio ga u veliku motivaciju protiv oba najveca tenisera?

Federer je,normalno,favorit u tom mecu ali verujem da ovaj nece prodati kozu lagano

Ako Soderling pobedi preskace Mareja i ide na mesto broj 4 a Federer i Djokovic se isto bore.. ko dogura dalje na turniru od ponedeljka je drugi reket sveta. Ako ispadnu u 1/4 Federer ce tu odrzati sa veoma malom razlikom

Back