ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma znam...kaze mi neko ko REALNO sagledava cinjenice...onaj ko ni jedan jedini momenat ne moze izdrzati da ne ISPLJUJE NOLETA :lol: ...KO-ME-DI-JA :hahaha: ...al prava...
Cinjenica je da je NOLE napravio ono sto mnogi nisu i nikada nece :lol: ...

Cek jel za tebe svaki izgubljeni Novakov mec od Raf bio opravdan. Tj da je Rafa bio skroz spreman a Novaku je nesto falilo? E to me jos zanima. :D

Jadan Rafa kolko je imao srece sto je postigao sve ovo u karijeri. Da nema tolko srece nista od njega ne bi bilo :(

Ma bice sa njim sve u redu, Urose...(: ...ne sekiraj se...
Samo...da je kojom nesrecom igrao sa NOLETOM na proslogodisnjem USO-u...u mecu u kojem je onako pokidao Federera...mislim da bi vec tamo poceo sa porazima...
...ma ajde...pustice njega NOLE da pobjedi jos koji put :lol: ...

Slobodno bre! :D

P.S Borise ni da cestitas Rafi na jos jednom osvojemom mastersu. ;) I posle kazes ja ne znam da cestitam. ;)

Nisam bio na forumu poslednjih par dana...a i prica je vec zastarila...
Vidi da li sam ja preskocio cestitati BILO KOLJU RAFINU TITULU...kad sam bio tu...(: ...?
...zato mi JEDNOM moras oprostiti...(: ...

Nisam bio na forumu poslednjih par dana...a i prica je vec zastarila...
Vidi da li sam ja preskocio cestitati BILO KOLJU RAFINU TITULU...kad sam bio tu...(: ...?
...zato mi JEDNOM moras oprostiti...(: ...

Dobro necu vise o ovoj temi Novak vs Rafa nema svrhe. Zna se ko je bolji i to je to. :lol:

Iskreno nadam se da ce Rafa bolje da igra u nastavku sezone na sljaci, ni malo mi se nije svidelo ono u MC :(

Back