Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zao mi je sto David nije osvojio MK.
Mnogo mi je zao.
Meni je drago ako je Uros srecan![]()
Meni nije...kako je samo PLAKAO kad je NOLE pukao Rafu
...jos je i govorio da Rafa nije igrao ni priblizan tenis svom najboljem
...
Naravno da nije bilo ni priblizno najboljemOvo je najbolja igra Rafe ne betonu
Kada...kad NOLE nije imao servis i ovu igru...naradno da je najbolja...kad je mogao nametnuti svoj ritam...zasto to sada ne uradi...!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako nista bar se nasmejem ovde.
![]()
Ma znam...kaze mi neko ko REALNO sagledava cinjenice...onaj ko ni jedan jedini momenat ne moze izdrzati da ne ISPLJUJE NOLETA...KO-ME-DI-JA
...al prava...
Cinjenica je da je NOLE napravio ono sto mnogi nisu i nikada nece...
Cek jel za tebe svaki izgubljeni Novakov mec od Raf bio opravdan. Tj da je Rafa bio skroz spreman a Novaku je nesto falilo? E to me jos zanima.![]()
Pa to kazu neki koji su za to placeni...
...ali bilo je momenata u kojima je Rafa pobjedjivao na srecu (: ...to priznajem...
Znaci da je Novak u svakom mecu sa Rafom bio 100% spreman nikad ne bi izgubio od Rafe?![]()
Jadan Rafa kolko je imao srece sto je postigao sve ovo u karijeri. Da nema tolko srece nista od njega ne bi bilo![]()
Ma bice sa njim sve u redu, Urose...(: ...ne sekiraj se...
Samo...da je kojom nesrecom igrao sa NOLETOM na proslogodisnjem USO-u...u mecu u kojem je onako pokidao Federera...mislim da bi vec tamo poceo sa porazima...
...ma ajde...pustice njega NOLE da pobjedi jos koji put...
Tebi je onaj mec bilo kidanje Federera????![]()
![]()
![]()
Mislis onakva igra na Federerove mec lopte...pa ono mu je najtezi poraz
...
Pa kad pises reci da mislis na par poena a ne na ceo mec. Neko ce da pomisli da si lud. Onaj mec je bio sve samo ne kidanje. Bilo je gusto.
Satrao ga je NOLE...Fedja je taj mec odigrao vise nego ekstra (: ...
Svi oni igraju na vrhunskom nivou kad Novak pobediAli ipak je to NOLE! Svemoguci NOLE!
Ovaj post ide u moj BLOG...Urose......
Slobodno bre!![]()
P.S Borise ni da cestitas Rafi na jos jednom osvojemom mastersu.I posle kazes ja ne znam da cestitam.
![]()
Nisam bio na forumu poslednjih par dana...a i prica je vec zastarila...
Vidi da li sam ja preskocio cestitati BILO KOLJU RAFINU TITULU...kad sam bio tu...(: ...?
...zato mi JEDNOM moras oprostiti...(: ...