ATLANTIDA

У томе и јесте штос...
Да се ми замајавамо Атлантидом,гузом Бритни Спирс,или
Квецалкоатлом,док тамо неки без проблема експериментишу.
Али не са животињама.
Него са нашом браћом и сестрама у Африци.
И тамо у Азији.
Па онда ГеМо храна по Јевропи.
А ми ће и даље тражимо Атлантиду,ето ЧУО САМ да је
сан нађена код Крита...
Ма дајте,бре,људи...

Da li ova tvoja priča ne liči pomalo na dešavanja u ovom sadašnjem svetu, ili ako bolje zvuči civilizaciji!
Sve što se dešavalo. ponovo se dešava. Mir, sreća, blagostanje, onda se neki naprave pametni pa zarate, i tako u krug. Sve dok ne naiđe toliki bolesnik koji će uništiti celu planetu. Sve ovo se nalazi i u "BIBLIJI". Ja sam dosta analizirao i istraživao razne kulture, religije, i proročanstva. Svi pričaju o istom sa stilskom razlikom. Sve je to čudno i zanimljivo.

Da li ova tvoja priča ne liči pomalo na dešavanja u ovom sadašnjem svetu, ili ako bolje zvuči civilizaciji!
Sve što se dešavalo. ponovo se dešava. Mir, sreća, blagostanje, onda se neki naprave pametni pa zarate, i tako u krug. Sve dok ne naiđe toliki bolesnik koji će uništiti celu planetu. Sve ovo se nalazi i u "BIBLIJI". Ja sam dosta analizirao i istraživao razne kulture, religije, i proročanstva. Svi pričaju o istom sa stilskom razlikom. Sve je to čudno i zanimljivo.

Koji deo?

Daj preciziraj, aman

Mislim da misliš na oba Zavet-a?
pa dobro :okok:

zaista originalan pristup... paralela izmedju Atlantide i Bibije...

Sajt je extra!

I nadovezacu se na tvoju recenicu "sta mislite, da li je moguce da jednog dana neka ogromna prirodna nepogoda prosto "otkopa", "otkrije" Atlantis? ", pa moze se reci cesto da su nepogode otkrile mnogo toga o istoriji,nego sam cowek :)

Naravno,ako se to dogodi,sanse za zataskavanje ili tako nesto su 1 : 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000...jer bilo bi nemoguce uraditi takwo nesto. Naime,na sajtu koji si stavio/la,widi se statua neke nepoznate civilizacije.

Wec sam pomenuo,covek u wezi Atlantide,Lemurije,kontinenta Mu,oseca nesto neverovatno,to mu jako pleni paznju,tera ga da dalje ispituje,swe mu je to opet neverovatno,ali zasto? To je nasa istorija,tvoja,njegova,moja....

Powezani smo sa time,ali znanje nasih predaka je skrivano,i istorija,i kad ugledamo swe to opet,swe nam to deluje neverovatno,i strano,a to je deo nas,zaboravljeni deo....

Могуће је да непогода ОТКОПА тај Атлантис.
Наравно.
Али ако је негдје 3 иљаде метара испод морске површине,онда би та
непогода морао да буде неки свемирски камен 4 пута 2 километра.
Што би значило да би се џаба открила,јер би је проучавали само жохари.

pa, npr, npr,
ako neka iskopavanja na irskom ili engleskom kopnu otkriju npr. nepoznate gradove, grobnice, oruzje, iz nekog vremena pre 10.000 godina (hipoteticko vreme ratova Fir-Bolga sa drugim "izbeglicama" sa potonulog kontinenta)...

ili npr. neka mapa sveta stara nekoliko hiljada godina sa iscrtanom mapom Atlantide, slicno mapi Piri Rejesa (za one koji mozda ne znaju, mapa u posedu tursko generala Piri Rejesa / pre Kolumba, nepoznate starosti koja se meri hiljadama godina, a koja pokazuje obe obale atlatnika, s tim sto je antarktik spojen sa juznom amerikom)...

ili...

Zanimljive teorije... Šteta samo što je je Platon izmislio da bi objasnio svoje političke ideje i da će država sa takvim uređenjem propasti... A kasniji pisci se uhvatili njega ko pijani plota

otkud ti to? zar ne mislis da je cela potraga za atlantidom, za kojom ljudi, pesnici, naucnici, zaljubljenici tragaju vekovima nije potraga za istinom? zar atlantida nije, u tom smislu, sveti gral? mora li istina biti uvek mala, licna? zar ne moze biti velika, univerzalna? :)

nije stvar u tome, već u vjerojatnosti da se ista doista i pronađe

Back