ATLANTIDA

Nije tacno.
Atlandida je dzinovsko lebdece ostrvo, neka vrsta cardaka ni na nebu ni na zemlji koji se nalazi iznad Himalaja na visini od oko 10 000metara. Po potrebi, anatigravitacioni motori mogu dizati ili spustati ovo nebesko naselje na manju ili vecu visinu, u zavinosti od jetstreamova koji se javljaju na tim visinama. Kralj Atlandide se zove Amplituda, ali je zbog gresaka i specificnih glasova u vanzemaljskom jeziku Zemljanima izgledalo kao Atlantida. Njegova zena - Frekvencija je bila nerotkinja, ali je Amplitudi podmetnula dete njene sestre Talasne Duzine - sina Oscilatora.
Ponekad se spustaju na zemlju, radi ispitivanja terena. Iako se trude da ih ljudi ne vide, do sustreta je tokom istorije ipak ponekad dolazilo, i tako je nastala legenda o Jetiju.

Eto, to ti je o Atlantidi.
Moja verzija je tacna, tvoja nije.

Nije ni tvoja tacna a Illuminat znam da si kopiro sa Wikipedije :PPP.Naime Atlantida je ostrvo sa nekom vrstom propelera koji mu pomazu da se krece ili da zaroni.Sad je li istina ili ne ko mu zna

o, zaboga, moram se složiti sa Milicom....
Odlična slika, Milice, gde si je našla?
Ali, znaš šta me zbunjuje? Zasto je mapa zakrivljena u krajnjem južnom delu istočne obale, čak toliko, da svako pomisli da je Antarktik u pitanju??? Jer, ako su tako precizno mogli da je nacrtaju, zašto su je nakrivili tako? Jer, ako je ostatak mape, da kažemo sever, savršen, čemu onda to "krivljenje" juga?

Зато што су мислили да је земља равна плоча.

Back